2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: SP Japan 2006 - Košarka  (Pročitano 33644 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung i5700 + D880
Ako je vama rakocevic stvarno dobar onda ste vi bas "vrsni" poznavaoci kosarke...to sto je placen toliko uopste nema veze, mnogi kosarkasi po evropi koji su losiji od njega su vise placeni pa sta onda?...vidim sto se real usrecio sa njim prosle sezone, bas im se isplatio da su jedva cekali da ga sutnu...a dok su partizanovi kosarkasi bili vodje mi smo bili prvaci evrope i sveta...samo saberite vase i nase bivse i sadasanje reprezentativce i sve ce vam biti jasno...koliko ste igraca dali reprezentaciji i poslali u nba ligu moglo bi na prste da se prebroji...rakocevic je jedan obican siledzija koji juri kao muva bez glave i igra bez mozga, naravno posto mu je sve dozvoljeno i vazi za vodju normalno je da ce dati toliko koseva...
i na kraju, on meni ne smeta zato sto je igrao u zvezdi (ko je zvezda uopste kao kk klub) nego zato sto realno u sadasnjoj reprezentaciji postoje mnogo bolji igraci od njega koji bi trebali da imaju epitet vodje

Sve je to super,ali daj ti navedi,kao vrsni poznavalac,ko bi trebao da bude vodja ekipe? Cinjenica je da Rakocevic nije odigrao nista,cesto se gubio,ali ajde,'leba ti,prosvetli me..Jaric,Pedja "najjaci-sam-kad-je-frka" Stojakovic,ili mozda Miloje,da se nije povredio? Mislim,on je ipak grobar,to mu je prednost

Cinjenica je da mi vise nemamo ni blizu dobre igrace kao pre 10-ak  godina pa na ovamo,a od ovih koji su otisli,Igor jeste najbolji.(mozda da je Luka ostao,ne bih bio pri ovoj tvrdnji...)

IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Tešim se onom starom da se prvi mačići bacaju u vodu...

ili ona još starija - po jutru se dan poznaje  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
HTC Touch Cruise
Dzux, uspeo si da me nasmejes u celoj ovoj katastrofi od kosarke!
Ni sam ne verujem da cu reci ovo, ali strasno nam nedostaje Milos Vujanic... jedini vrsni istinski plejmejker koga imamo!
Avdalovic je dobar u odbrani, ali gusi napad. Rakocevic i Jaric su vise za beka(-siledziju)-sutera.

Danas je najvise podbacio Milicic u odnosu na ono sto je prikazao na pripremama, Askrabic je tu odmah iza njega, Raicevic je pokusao da glumi trojku ali posto nije zavrsio akademiju masio je neke frustirajuce zicere, Tripkovic nedovoljno iskoriscen, svi "plejmejkeri" bez jasne ideje kako organizovati napad, svi igraci na terenu trcali kao da su pravo iz teretane izasli (ili ih jednostavno zabole), klupasi indisponirani, voditelj ocajan... neka ide da peca ribe u sibiru, za sport nije!

Ne znam sta treba sutra da se desi pa da pobedimo Francusku!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ako mislis pobediti ... ne smes izgubiti

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2529
Zastava yu
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Motorola 
nije strucan komentar....al moj cale rece jutros "sinko od ovih nasih nema ni mojega" nekako mi se prvi put cini da se u potpunosti slazem sa njim sto nije bas cest slucaj...
IP sačuvana
social share
"Samo su dve stvari bezgranicne: Univerzum i ljudska glupost. Mada za ovo prvo nisam siguran." - A. Einstein
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
HTC Touch Cruise
Da li su Francuzi za vadjenje?

Posle početne blamaže i poraza od autsajdera Nigerije, košarkaška reprezentacija SCG u nedelju igra protiv Francuske, starog dužnika sa prošlogodišnjeg Evropskog prvenstva u Beogradu.

Medjutim, kako su igrali protiv Nigerije, teško je očekivati da će baš Francuska biti tim "za vadjenje", bez obzira na to što igraju bez prve zvezde Tonija Parkera. Uostalom, ni Argentincima nije bilo lako da savladaju "trikolore".

"Francuzi igraju drugačije bez Parkera, sa više pasova pokušavaju da reše probleme. I bez njega imaju kvalitet, izuzetni su u skoku i u igri jedan na jedan. Na svim pozicijama možemo da se suočimo s nevoljama. Diao će da igra protiv naše četvorke, Pjetrus protiv beka. Nema dileme da je Francuska jedan od favorita u našoj grupi", izjavio je uoči meča selektor plavih Dragan Šakota.

O slabom startu na Mundobasketu u Japanu, Šakota je rekao da "igrači još nisu shvatili da se reprezentativac postaje tek na zvaničnoj utakmici".

"Rezultati u pripremama su jedno, a Svetsko prvenstvo je nešto sasvim drugo. Samo promenjenim pristupom možemo da se nadamo nečemu protiv Francuza. Osnovni cilj je da prodjemo u sledeći krug, manje je bitno s koje pozicije. Jeste važno ako gledamo koji protivnik nam može doći u osmini finala, ali mnogo manje u odnosu na to kakav kvalitet posedujemo. Sigurno je da nije lako izgubiti od teoretski slabijeg tima i potom igrati s boljim, ali takav je raspored. Nadam se da ovaj tim može da se izbori sa tim", rekao je Šakota.

Selektor Francuske Klod Beržo je ocenio da je SCG igrala "uplašeno" protiv Nigerije, ali i da ga ta igra neće zavarati.

"Ima selekcija SCG talentovane igrače, ali je većina prvi put u nacionalnom timu. Uveren sam da mogu mnogo bolje, što su i pokazali u pripremnom periodu. Niko nije zaboravio utakmicu u Novom Sadu prošle godine, kad smo pravke sveta izbacili iz takmičenja na EP. Znam, svi u taboru plavih žele da se revanširaju…", rekao je Beržo.

Utakmica SCG-Francuska igra se u nedelju od 12 časova (po srednjeevropskom vremenu).

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
HTC Touch Cruise
Boris Diao: "Čeka nas veliki meč sa SCG"

Sendai, Igor Vujičin B92

Francuska je ostala bez Tonija Parkera, ali ulogu lidera i to vrlo uspešno preuzeo je drugi NBA igrač Boris Diao.

Iako velika zvezda, ovaj igrač Finiks Sansa ostao je sa obe noge na zemlji, što se videlo i u mix zoni gde je iako iscrplejn od teške utakmice sa olimpijskim šampionima, strpljivo odgovarao na brojna pitanja novinara iz celog sveta.

Na molbu nekoliko srpskih novinara u Sendaiju da najavi meč sa SCG, ovak krilni centar počeo je razgovor sa „Dobro veče“ i rečenicom koja baš i nije za prevod (pogadjate o čemu se radi).

Učitelji su mu prema njegovim rečima bili bivši saigrači Dragan Lukovski i Željko Rebrača.

Borise, u drugo kolo i SCG i Francuska ulaze sa porazom. Šta očekuješ od utakmice u nedelju?

“Oba tima biće vrlo željna i gladna pobede koja nam je potrebna jer daje dobre šanse u prvoj fazi.Očekujemo veliku i izuzetno tešku utakmicu. Ali mi smo spremni i gladni pobeda. Znamo i šta je jugoslovenska košarka. Uvek igraju dobru košarku na internacionalnom nivou“.

Ostali ste bez Tonija Parkera:

“Da nije ga bilo danas, neće ni u nedelju, ni u trećem kolu. Naravno da bi bilo bolje da je ovde sa nama u ekipi, ali tim čine 12 igrača i bez njega pokušaćemo da pobedimo“.

SCG je izgubila od Nigerije, bar na papiru autsajdera?

“Da uhvaćeni su na spavanju i iznenadjeni.Očigledno nisu bili spremni za premijernu utakmicu, ali po meni to samo znači da će biti još jači, motivisaniji i spremniji za Francusku“

Koga se pribojavaš?

“Rakočević je sjajan bek, odličan saigrač.Uvek pokušava da učini svoj tim boljim. Ovaj tim SCG je vrlo mlad i čini mi se da su se uplašili na početku. Ali ova ekipa je puna dobrih šutera“ rekao je Diao o predstojećem meču sa „plavima“.

-----------------------------------------------

Šakota: Poraz zbog neiskustva"

Posle poraza od Nigerije na startu Svetskog prvenstva u reprezentaciji SCG raspoloženje je bilo očekivano loše.

Kapiten i najistaknutiji pojedinac Igor Rakočević kaže da je ključ poraza odličan skok u napadu nigerijskog tima.

„Izgubili smo zasluženo ovu utakmicu. Igrali smo protiv jedne odlične ekipe, izuzetno spremne, odličnih atleta. Mi smo to znali, ali nismo uspeli da zaustavimo njihov skok posebno u napadu i definitivno to je odlučilo utakmicu“.

Uprkos porazu na startu, kapiten smatra da izgleda za plasman u sledeću rundu još ima.

„Imamo dosta debitanata i sigurno da smo kao ekipa bili dosta stegnuti. Ipak, još uvek verujem da možemo da napravimo rezultat posebno ako u nedelju pobedimo Francusku. Onda ce sve biti OK. Nema mnogo vremena, ali možemo da se podignemo“.

Na terenu je bila primetna dekoncentracija, a igrači često nisu reagovali na instrukcije sa klupe.

“Osnovni razlog je neisukustvo. Platili smo veliki danak toj tremi ineiskustvu. Idemo, borimo se, i borićemo se, atmosfera nam je dobra, sada je najvažnije da napravimo rezultat“.

Selektor Dragan Šakota smatra da je tim izgubio meč zbog neiskustva na velikim takmičenjima.

„Ovo jedino može da se objasni činjenicom da većina njih prvi put igra utakmicu na ovako značajnom takmičenju. To je izazvalo impresiju koja će, nadam se, brzo da prođe. Posebno zato što se ne radi o tako kvalitetnijem protivniku od nas da je trebalo da strepimo od prvog minuta. Činjenica da ih nismo znali je nešto što se nikada nije dogodilo, jer oni nisu ni igrali zajedno pre Mundobasketa. Lično, nisam video ekipu koja nije mogla da se dobije. Osnovni razlog poraza leži u nama. Igrali smo 11 utakmica u kojima smo pokazali mnogo više nego danas. Čekaju nas dve jake ekipe i dve nešto slabije. I dalje se zna koji je naš posao, ako hoćemo u sledeci krug moramo da ostvarimo dve ili tri pobede“.

Utakmica sa Francuskom sada ima još veći značaj.

„Svaka pobeda je važna, nemamo nekog izbora, odmah u startu smo napravili kiks. Mi nismo došli u takvom sastavu da treba da impresioniramo druge i svako ima šansu protiv nas. Međutim, ovakve prilike ne smemo da propuštamo. Sada, da li je Francuska neka prilika da se ’izvadimo’, videćemo. Pitanje je i kako će oni izgledati posle Argentine, a bez Parkera“.

Tundži Avodžobi je od nigerijskih igrača svakako najpoznatiji našim ljubiteljima košarke. Bivši igrač Zvezde smatra da je pobedu izborio kompaktniji tima.

„Ovo je velika pobeda tima. Igrali smo dobro u odbrani. Znali smo da nas protivnik respektuje, jer i mi imamo dobre igrace. Izašli smo sa namerom da odigramo čvrsto, požrtvovano. To smo i uradili, i zato smo pobedili“.

Avodžobi se sa nekima od košarkaša iz naše reprezentacije sretao kao igrač Zvezde i Hapoela. Ipak, na dan utakmice bio je koncentrisan na pobedu svog tima.

“Ne znam nikoga, znam samo za košarku. Mi smo igrali 5 na 5, ovo je svetsko prvenstvo i nemojte nas gledati kao iznenađenje“.

Izvor: B92-Sport
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
HTC Touch Cruise
Sendai:Manu,Toni,Eva i Libanci

Sendai, Igor Vujičin B92

Nije počelo dobro, po prvi put izgubili smo od ekipe sa afričkog kontinenta. Premijera na Svetskom prvenstvu u Japanu posle radikalnog podmladjivanja reprezentacije trebalo da je nam donese nadu da ćemo narednih godina posle ove „operacije na otvorenom srcu“ opet gledati ceremonije medalja u Španiji i Kini. Umesto novog početka doživeli smo težak poraz od Nigerijaca koji istina igraju odličnu košarku, ali kao što reče seletkor Šakota niko bar od nas prisutnih u Sendajiu nije stekao utisak da je to tim koji je mogao da nas dobije. Ali dobio nas je samo „atletikom i to zasluženo i pošteno. Da li smo mi krivci za taj epilog (a jesmo) nije mnogo važno, računa se samo krajnji skor.

Porazom od tima koji većinom čine koledž igrači iz NCAA, po svemu sudeći otvara nam se jedan novi,mnogo teži put ka završnici... Voleo bih da me plavi koji imaju kvalitet, već sutra demantuju, pa da moram da se „vadim“ posle pobede nad Francuskom.

Ipak, krenimo redom. Odluka da se Svetsko prvenstvo organizuje u Japanu je dobar potez ljudi iz FIBA. Puna hala u Sendaiu (jedan od najvećih studentskih centara u Japanu) i 3500 ljudi na mečevima SCG-Nigerija i Argentina-Francuska su najbolja potvrda za to.

Za manje upućene Japan ima svoju profesionalnu ligu koja je po kvalitetu daleko ispod normi, ali verovali ili ne, ljudi u Japanu razumeju košarku. Kako drugačije da objasnim oduševljenje na dobar pas Djinobilija ili probacivanje lopte kroz noge Žinou, ovacije na blokade Avadžobija na’Aškrabiću ili dobar prodor Rakočevića.

Moram da priznam da sam pri spomenu na košarku i Japan do sada jedino mislio na Jutu Tabusea omalenog plejmejkera koji se posle silnog lomatanja na letnjim ligama nekako dokopao ugovora sa Finiks Sansima.

Dvorana „Sendai Sport Gimnasium“ prima 3500 gledalaca i izgleda kao nešto bolje opremljena hala koje možemo da vidimo i u našem bliskom okruženju. Ništa više od toga.Organizacija takmičenja je odlična, ta japanska preciznost i tačnost u koju sam se uverio mi nikako ne smeta, ali od ljubaznosti i silnog klanjanja vas bole ledja. Opet, kome ne prija ta kolektivna kultura i pažnja.

Nekako mi ne ide u glavu da jednom profesionalnom sportisti koji dolazi na najveće takmičenje strah i trema bukvalno vežu ruke i noge. E, upravo to se dogodilo našim momcima protiv Nigerije. Nas stotinak kojima je pobeda Srbije u Sendaiji Džimu značila više od ostalih u toj hali, gledalo je (i slušalo) kako selektor Šakota deli savete igračima, ali kao da ga niko nije čuo. Stokholm,Atina,Novi Sad, sada (valjda samo na poečtku) i Sendai...Neće nas već dugo vremena i na svim stranama sveta.

Atrakcija prvog dana svakako su bili košarkaši Libana i „ortaci“ iz San Antonio Spursa Manu Djinobili i Toni Parker.

Libanci su u projektovanom derbiju začelja savladali Venecuelu sa 82;72, ali ti momci su se okupili pre 20-ak dana i to u Jordanu. Trenirali su ponajmanje misleći na košarku posle sukoba sa Izraelom. Ipak smogli su snage da zabeleže pobedu.

I dok su prvi deo dana u press centru mnogi pričali o njima, šou u večernjem programu ukrali su Manu, Toni i Eva.

Djinobili je još jednom pokazao da je klasa za sebe. Kada je trebalo pogadjao je sa neverovatnom lakoćom koš Francuske, a na kraju vodio i glavnu reč na poslednjem tajm-autu u ulozi selektora. Gledati ga uživo smatram privilegijom i dobitkom prvog dana. Nekako u tim Argentincima koje smo pobedili u Indijanopolisu vidim naš tim koji je „mleo“ 2001 i 2002. Sada samo mogu da zavidim Argentinskom narodu...I dok je „Manu“ harao parketom, Toni je kao velika zvezda privukao veliki broj japanskih digitalnih kamera i mobilnih telefona ka sebi,ali u civilki pored parketa. Japanci gledaju NBA ligu i zaista se dive tom momku. Zašto mu mnogi i zavide mogli smo da se uverimo pogledom na tribinu gde se nalazila njegova „senka“ i saputnica u poslednjih nekoliko godina glumica Eva Longoria. Zvezda TV serije „očajne domaćice“ iako u prirodi neverovatno niska, izgleda sjajno.  Par Parker-Longoria vraća se u SAD u nedelju, jer plejmejker San Antonija mora na operaciju polomljenog prsta.

Koga zanima, oficijelna prodavnica u kojoj možete da kupite majice svih učesnika šampionata odlično radi. Sve majice koštaju 3200 jena, što je u prevodu negde oko 25 evra. Japanci su prvog dana prilično opustošili rafove majicama Argentine, Libana i Francuske. Svi vole pobednike...Valjda će u nedelju krenuti i prodaja majica sa natpisom SCG.

Izvor: B92-Sport
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Who the fuck is Bugs Bunny?!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 4047
Zastava Beograd, trenutno...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia 6630
Sahranice nas ako budemo ovako igrali...
Bice prvo :jackdirt: pa onda Frisko107
IP sačuvana
social share
"Бог вас клео, погани изроди, што ће турска вјера међу вама?"

Remember, if you shake it more than twice, you're playin' with it!
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung 
Malo hladnije glave sam pregledao statistiku pa evo nekih zanimljivih detalja sa prve utakmice.

najgori deo je izgubljene lopte - iako sam u početku smatrao da je Rakočević imao bar 5 izgubljenih lopti nisam bio u pravu. Istina je toda je on samo gubio lopte u ključnim trenucima i davao ih pravo u ruke protivniku te je sledila kontra i koš...

A od njega i Miličića sam najviše očekivao a bili su izuzetno loši.

pa da krenem

izgubljene lopte
3 kom.   V. Avdalović
         M. Raičević
         I. Rakočević
2 kom.   B. Popović
         D. Miličić
         O. Aškrabić
1 kom.   U. Tripković
         M. Marinović
suma sumarum  17    naspram 11 Nigerijaca.

primećujem da se niko nije isticao u toj kategoriji nego da su svi ravnomerno podelili teret ovog statističkog parametra...

šut za 3 poena nam je bio prosečan..  6/19   31%  ali su nas tu Nigerijci iznenadili   8/16  ravno 50%  što nije da se razumemo samo njihova zasluga nego zasluge treba podeliti na ravne časti izmedju njive mirne ruke i naše uspavane i nedovoljno agresivne odbrane

U tom statističkom podatku (u negativnom smislu) prednjači Rakočević 1/6  ali me mnogo više brine ovaj podatak
D. Miličić 1/4  ne zbog lošeg procenta šuta nego zbog pozicije na kojoj ovaj momak treba da igra a ne da se izvlači na mesto dvojke i toliko šutira spolja.

Miličića mogu spomenuti  zbog 2 blokade, ali i zbog očajnog šuta iz igre 2/11 i 5 skoka (1 u napadu)

Jedina svetlija tačka u našem timu je Raičević sa 9 poena šut iz igre 3/6 i slobodna bacanja 3/3  ali i izvrsnim skokom 11 ukupno od toga 5 u napadu, još da nije izgubio 3 lopte njegov učinak bi bio na najvišem nivou.

Iako tako nije delovalo ali u ukupnom skoru smo imali više skokova 35 naspram 27 Nigerije, ali su njihovi valjda bili u važnijim trenucima, ko će ga znati... Dodajem još jedino činjenicu da Nigerijci više želeli pobedu, da su ušli u meč sa rečenicom u ustima "sad će da im jebemo kevu" (i to čak i sproveli u delo)

------------------------------------------

Od ostalih mečeva gledao sam Nemačka - Japan i moram priznati da je pitanje da li bi ih mi uopšte pobedili ... Novicki izvrstan u prvoj četvrtini (u kojoj su Nemci dali 36 poena)  sa takvom lakoćom se oslobadjao i pogađao da je bilo milina gledati vrsnog majstora na delu. Ostali Nemački igrači potpuno prosečni...

I još jedan za mene iznenadjujući rezultat je poraz Litvanije od Turske. Do poslednja dva minuta Litvanci su stalno vodili ali onda Turci zbiše odbranu pogodiše par trojki i veoma mirno privedoše meč kraju... Jes da su Litvanci imali šut za tri u poslednjem minutu, ali je lopta ipak imala nepreciznu putanji i nije završila u košu.

toliko od mene...
« Poslednja izmena: 20. Avg 2006, 00:35:49 od djole242 »
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung 
Malo statistike posle prvog (žalosnog) dana:

Najbolji strelci:

1.    F. El Khatib   35    
2.    M. Yao      30    
3.    G. Basile   27    
   D. Nowitzki   27    
4.    D. Ntikoudis   26

Najbolji u skokovima:

1.    R. Lugo      13    
2.    A. Okulaja   12    
3.    M. Raicevic   11    
4.    T. Aguilera   10    
   D. Nowitzki   10

Najbolji asistenti

1.    C. Paul      9    
2.    M. Lutonda   7    
   M. Mordente   7    
3.    L. James   6    
   J. Sanchez   6

----------------------

He he "mali" Paul opravdava svoj dolazak...
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.095 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.