2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: SP Japan 2006 - Košarka  (Pročitano 36908 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 6s
Medalju.. ne.. ali jesam ocekivao da ce posle priprema barem podsecati na tim.. jer realno mi kad se skupimo u kraju na basketu cesto delujemo uigranije...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung i5700 + D880
Angola u 6  Smile ,do mojega,ali ce se ustaje da se gledaju buduci svetski sampioni Smile

A nasi...Lose,braco,lose,predali smo se bez borbe...Mene bi bilo sramota izgubiti od ovakve Spanije,sve pichici,ali nemamo vise Savica ili nekog slicnog drvosecu da utera strah u kosti.Jebiga,tesi me da gore od ovoga valjda ne moze,ali nisu morali bas od sugavih spanaca da ispadnu...
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6095
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Apple iPhone
Gore naravno da moze, pogledaj prethodne godine...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Unbelievable!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1481
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
HTC Diamond 2
...ali jesam ocekivao da ce posle priprema barem podsecati na tim.. jer realno mi kad se skupimo u kraju na basketu cesto delujemo uigranije...
to je stvarno neverovatno, ne mogu da pojmim da nisu mogli za toliko vremena da uvezbaju par akcija... sem jedne nazovi akcije nista... nije mi jasno sta su radili na pripremama sem snage... tehniku??? Smile a da ne pricam o tome da bi igraci trebali da se kapiraju i bez akcija posle mesec dana priprema...
IP sačuvana
social share
U spin me right round, baby right round like a record, baby right round round round...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prvi Burek brak
Krajnje beznadezan

Nikad bolje

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14582
Zastava High
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Samsung S4
cruel reality
IP sačuvana
social share

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Variety is the spice of life

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 17382
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
SonyEricsson W610
Doduse, ovo je napredak u odnosu na proslu godinu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

zapamtićete vi mene..´oćete!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 213
Zastava albukerki
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Nije mi jasno već godinama unazad zašto Rakočević pokušava da izigrava plejmejkera kada nema u glavi ni jednu ideju sem da šutne loptu.Videlo se i danas da dok igra Marinović ličimo na tim,lopta brže ide,onako kada je Igor umrtvi i prođe pola napada sve se svodi na individualne sposobnosti,a ovim momcima to baš i nije jača strana.Nadam se da Rakočević neće više igrati za Srbiju,hvala mu na svemu,odricanjima,trudu i požrtvovanju,ali on nije timski igrač,nema potrebnu dozu harizme i respekta kod sudija i protivnika koju su imali npr.Bodiroga i Đorđević,daleko od toga da je on krivac za lošu igru,ali od njega se najviše očekivalo,nije košarka samo ubacivanje lopte kroz obruč(što mu i donekle ide) jednostavno za velika dela treba imati i muda!!!Neka mi oproste svi koji misle da nisam u pravu,čekao sam da se završi naša Japanska epizoda pa da krenem po pljuvanju(to je nama Srbima duševna hrana) Igor je kao kapiten to prvi zaslužio,još jednom mu  se zahvaljujem na dosadašnjem igranju za reprezentaciju i izvinjavam njegovoj familiji koju sam često pominjao za vreme utakmica. Smile icon_userfriendly
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6095
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Apple iPhone
u potpunosti ste u pravu mi stvarni ni jednu jedinu akciju nismo imali na prvenstvu... beda
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Apple 15
SAJONARA, SRBI!
Reprezentacija SCG bez ikakvog otpora predala se Španiji (87:75), plavi deklasirani na četvrtom uzastopnom velikom takmičenju

Meč je ponovo izgubio selektor Šakota, koji nije umeo da reaguje na ofanzivu Španaca

Košarkaška reprezentacija SCG izgubila je bez ikakvog otpora od Španije, rezultatom 87:75 (10:20, 23:21, 23:21, 21:23) u osmini finala Svetskog prvenstva u Japanu. Time je za našu reprezentaciju Mundobasket završen na vrlo razočaravajuči način.
Zaslužena pobeda "crvene furije", koja je još jednom pokazala da spada u najveće favorite za osvajanje zlata. Od samog starta Španci su diktirali tempo, a plavi su krenuli dosta smušeno i prvu četvrtinu završili minusom od 10 poena. To je umnogome odredio dalji tok utakmice.
Naša odbrana u tom periodu nije imala rešenje za raspoloženog Huana Kalderona, dok su u napadu imali dosta ishitrenih šuteva. U prvoj četvrtini bek Toronta postigao je čak deset poena, uz jedan promašaj iz igre. S druge strane, Darko Miličić ponovo je podbacio, od osam pokušaja uspeo da postigne samo dva koša. Plavi su u prvoj deonici šutirali mizernih 25 odsto (20-5), što je najbolji pokazatelj s kakvim grčom su naši momci krenuli u ovu utakmicu.
SCG je doživela deveti uzastopni poraz od Španaca i tako nastavili crnu seriju. Ovo će biti četvrto veliko takmičenje da plavi nisu ušli u samu završnicu, čime su definitivno pokazali da ne spadaju u prvu grupu najboljih selekcija na svetu.
Stekao se utisak da ni selektor Dragan Šakota nije adekvatno reagovao na njihovu ofanzivnu igru i skoro celu prvu četvrtinu igrao sa istom petorkom, iako se videlo da oni nisu u stanju da se suprotstave odličnim Špancima. Znalo se od ranije da "crvena furija" prednost pravi na početku utakmice, posle čega tu razliku samo održavaju. Ruku na srce, plavi momci su imali veliku želju da ostvare pozitivan rezultat, jedan drugog su sve vreme bodrili, ali za veći uspeh na ovakvim takmičenjima potrebno je imati i nekog igrača ekstra klase, što mi u ovom trenutku nemamo.
Nema dileme da je ovo limitirana ekipa i da niko nije očekivao neki veliki rezultat na SP, ali u odlučujućim utakmicama nisu bili dovoljno koncentrisani i izgledalo je kao da su pod velikim grčom. To se najbolje moglo videti u mečevima sa Nigerijom, Francuskom i juče sa Španijom, dok su najbolju utakmicu odigrali protiv Argentine. To je ipak nedovoljno da se napravi neki dobar rezultat na SP.
(M. Na.)

ŠPANIJA - SCG 87:75

(10:20, 23:21, 23:21, 21:23)

Dvorana u Saitami. Gledalaca: 4.700
ŠPANIJA: Pau Gasol 19, Fernandez 18, Kalderon 13, Mark. Gasol 9, Mumbru 8, Navaro 7, Garbahosa 6, Kabezas 3, Himenez 2, S. Rodrigez 2, B. Rodrigez, Rejes.
SCG: Miličić 18, Marinović 15, Rakočević 11, Popović 10, Raičević 9, Jorović 5, Tripković 3, Nikolić 2, Ilić 2, Perović, Avdalović, Aškrabić.

Rezultati osmine finala:

Argentina - Novi Zeland    79:62
Italija - Litvanija    68:71
Turska - Slovenija    90:84
SCG - Španija    87:75   
danas
Nemačka - Nigerija     (03.00)
SAD - Australija     (06.00)
Francuska - Angola     (10.00)
Grčka - Kina     (13.00)

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung i5700 + D880
Neverovatno,ova ocajna Francuska ce u cetvrtfinale  Smile Samo Diao valja,ostali nula...Angola masi sve otvorene suteve,strasno,uopste nisu nista losiji...
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.