Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 14:37:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: SP 2014 zreb  (Pročitano 25712 puta)
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 88888
OS
Mac OS X (iPhone)
Browser
Safari 6533.18.5
Evo me vani u disku, taman mi prijatelj reka da smo skupa u skupini, pa sta ce to biti na Marakani i na Poljudu (bar se nadam)... Jedva cekam!!!

EDIT:
Ova bi bila zanimljiva  Smile Smile

1. Hrvatska
2. Srbija
3. Bosna i Hercegovina
4. Albanija
5. Makedonija
5. Luksemburg

Nisam puno ni falio...  Smile Smile Smile

A za ekipu sa politicog dijela (pripoznat ce se sami), okanite se politickih naziva!!! Nogomet je u pitanju, a znamo da uefa/fifa ne tolerira misanje politike u finkcioniranje klubova/repki, pa onda nemojte te dvi ne spojive stvari spajati....  Smile

P.s. Mozda i izborite 2. misto  Smile Smile
« Poslednja izmena: 31. Jul 2011, 05:00:17 od AleksandarBig »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
mob
Apple iPhone 6S
Vratiti Boskova, pod hitno!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.11
kenjate previse,mi smo reprezentacija sa prosecnim igracima i ispod prosecnim napadom jedino odbrana nam je malo kvalitetnija al i to je kurac bez vidica i ivanovica nista bolji ni jeci nisu hrvati ni belgijaci tako da ce biti gusto ali znajuci nas ostacemo upisani zlatnim slovima u istoriju velsa i makedonije
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
LG L9
Realno bicemo drugi
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2972
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Apple iPhone 5
Bosna ako se sad ne plasira na SP,nek više ne igraju nogomet. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
a hercegovina? Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
mob
Apple iPhone 6S
Realno, meni je reprezentacija od odlaska Antica, a narocito nakon dolaska Pizona, naravno uz Karadzica i ekipu, bila idealna podloga za zajebanciju. Sta covek moze da ocekuje kada takvi ljudi uzmu u svoje ruke da nesto rade. Covek (Pizon) je sebe proklamovao za nekog Robin Huda srpskog fudbala, koji ce da otkriva "talente"  iz domace lige sa 30 godina (Veseljko...).

Medjutim ovo sada je vrlo ozbiljna situacija. Da nema Hrvata u grupi, realno boleo bi me kurac, jer kao sto rekoh od takvog selektora i predsednika saveza, sigurno ne bih nista ocekivao. Medjutim to su Hrvati! Jedan pobeda ili poraz i to u FUDBALU i to REPREZENTATIVNOM nad HRvatima, ili od njih, je po meni vrednija od svih pobeda ili poraza u rukometu, odbojci, vaterpolu i ostalim sportovima. Dakle to je nesto sto MORA da se pobedi. Vrednije je i od plasmana na SP i od svega drugog.

E sad sa ovakvim ljudima ako nastavimo, idemo direktno u katastrofu. Pizon kada postavi taktiku sa 8 zadnjih veznih krljaca i po sistemu nemoj neko da je ppogled bacio preko centra, je ravna katastrofi. Jos pitanje da li ce Vidic tada igrati. Stankovic sigurno nece. Pa jos ako Pizon otrije nekog novog talenta iz domace lige, ili vrati nekog "proverenog" poput Veseljka, najebali smo!

Dakle treba se nekako organizovati, protestvovati, ne znam ni ja sta raditi, da se ova garnitura tera u tri lepe sto pre. Mozda jos nije kasno da licimo koliko toliko na nesto, ako bi sada poceli da radimo na tome.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.11
Oj,hrvati,Oj hrvati
sve cemo vas k.... Smile

mada ne verujem da ce doci do izrazaja ova popularna pesmica,jer tu gostovanja nece biti.
« Poslednja izmena: 31. Jul 2011, 14:12:18 od smook »
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Nokia 
Svidja mi se grupa, sve lozacke reprezentacije koje igraju sa puno emocija  Smile
Realno cemo tesko proci ali mozda i bolje tako nego da prodjemo pa onda da nas svi pune ko na proslim prvenstvima. Voleo bi da operemo ove Hrvate koji su u tripu da imaju jednu od najboljih reprezentacija u Evropi.

Nego jel se zna raspored utakmica?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2972
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Apple iPhone 5
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 14:37:37
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.