Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 12:43:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Southpaw (2015)  (Pročitano 4443 puta)
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 41.0
  A.Hopkins na primer.

Gledao sam neki njegov intervju u dvorištu njegove kuće u Holivudu kad je počeo između ostalih da imitira Branda. Prvi komšija mu je bio Brando koji je još bio živ i on je prestao "samo" zbog toga.

Bejl je danas tata svima što se toga tiče.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.71
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Zar ne govorimo o fizičkoj transformaciji ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 41.0
  U pravu si, prevideo sam to.

Ono što je uradio Bejl u Mašinisti uspelo je nešto ranije K.Rivsu u Malom Budi koji je uloga njegovog života. Ono što neko može samo jednom Bejl radi po potrebi. Stvarno je majstor.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 41.0
pa dobro ako vec pricamo o kameleonima
gilenhad je verovatno jedan od najboljih uz bejla
ne zaboravi ni danijel dej luisa koji je u svakoj ulozi drugaciji,neprepoznatljiv je
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

"It never rains, but it pours."

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2563
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 39.0
mob
VIP Xiaomi Note 10 P
Sto se tice fizicke transformacije, danasnja hemija je cudo. Dovoljno je to reci, pa i da nema ucinka, opet postoji cgi. 

Scenario me nije uopste nesto odusevio. Cak nekadasnji filmovi iz osamdesetih sa onom klasicnom pricom - ubili mi zenu sad idem u osvetu - su bili mnogo bolji od ovoga. Tacno, film je o sportu, ali koju svrhu je imala smrt zene? Koga je trebala da natera da pati? Glumca ili publiku? On je dobro odglumio, ipak nije on boranija, ali nije on kriv sto je scena smrti zene sranje. Upravo zato i nije mnogo mene licno nesto pogodilo, prvo zato sto je tako glupo odradjeno, zbrzano, drugo sto nije ispraceno do kraja, trece, o ubici ni traga ni glasa ni reci ceo film. U smislu, bilo pa proslo. Kao, sacu ja da umlatim ovoga sto je bio u istoj zgradi i bicu emotivno rasterecen.

Fifti sent je najgori izbor za ulogu trenera. Ikada. To je covek koji ima facu goveceta i sposobnost pokazivanja emocija ravnu jednoj oklagiji. Na nekim mestima se cereka ko budala, glumi biznismena kog boli uvo za sve. Jeza.

Scene borbe su realno jedina svetla tacka filma, jer se vidi da je u taj segment dosta ulozeno i sto se tice obuke i izgleda arene pune ljudi i samih boraca. Atmosfera na nivou, sto bi reko her Zika. Poslednja scena borbe je bila dobra, samo je zavrsni, odlucujuci udarac mogao biti nekako interesantniji. Ovaj je pao ko da ga je tresnuo tegom od 600 kila, a nije tako izgledalo.

Sve u svemu, film ne bi ni video svetlo dana da nije u njemu glumilo Dzilenhal. On je licno postavio film na kakve takve noge. U tome mu je pomogao Vitaker. Ne znam sta vi mislite o njemu, meni je on ok kao glumac. Ima neki smek starijih glumaca iz starih dobrih filmova. Prvi put sam Vitakera gledao u filmu Govornica i dopao mi se performans. Onaj njegov lenji kapak (mislim da se stanje tako zove) mu samo daje neku prizemnost i pokazuje ga kao obicnog coveka koga fenseraj ne interesuje, vec da obavi posao kako treba.

Moze se odgledati, ljubitelji boksa ce navijati u par navrata. Ima korektnu atmosferu, ali i manu da mu se radnja dosta razvodnjava i otaljava na momente. Nije mi zao sto sam gledao, ali je moglo biti mnogo bolje.

P.S. Zorane, spomenuo si da u beleznici imas poneke naslove iz zanra sporta, mozda mozes da preporucis neke dobre naslove na temu borilackih vestina. Mada mogu i drugi sportovi, volim taj zanr.
« Poslednja izmena: 20. Okt 2015, 22:29:34 od Aconja »
IP sačuvana
social share
Who is Kaiser Soze???

Merovingian: You see, there is only one constant, one universal, it is the only real truth: causality. Action, reaction. Cause, effect.
Morpheus: Everything begins with choice.
Merovingian: No. Wrong. Choice is an illusion, created between those with power and those without.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ako treba bit ću i sam Montgomery Clift.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2425
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 41.0
neke dobre naslove na temu borilackih vestina

Warrior sa Hardijem, Fighter sa Bejlom, Wrestler sa Rurkom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.71
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Fifti sent je najgori izbor za ulogu trenera. Ikada. To je covek koji ima facu goveceta i sposobnost pokazivanja emocija ravnu jednoj oklagiji. Na nekim mestima se cereka ko budala, glumi biznismena kog boli uvo za sve. Jeza.

Nije trener već menadžer.

Od filmova u kojima je on dobija uloge ova mu ubedljivo najbolje leži baš zbog svega toga što si rekao. On i jeste oličenje jednog menadžera koji bi te zgazio kao mrava prvom prilikom.

neke dobre naslove na temu borilackih vestina

Warrior sa Hardijem, Fighter sa Bejlom, Wrestler sa Rurkom.

Samo što su sva tri neuporedivo ozbiljniji i bolji filmovi od ovog.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 41.0
Citat
P.S. Zorane, spomenuo si da u beleznici imas poneke naslove iz zanra sporta, mozda mozes da preporucis neke dobre naslove na temu borilackih vestina. Mada mogu i drugi sportovi, volim taj zanr.

Champion (1949)

http://www.imdb.com/title/tt0041239/

Ovaj ću da repriziram. Hala na podsećanju.

Body and Soul (1947)

http://www.imdb.com/title/tt0039204/?ref_=fn_al_tt_1

Gledao sam kao klinac. Na žalost, nema prevoda.

Somebody Up There Likes Me (1956)

http://www.imdb.com/title/tt0049778/?ref_=nm_flmg_act_67

Requiem for a Heavyweight (1962)

http://www.imdb.com/title/tt0056406/?ref_=fn_al_tt_1

Gledao sam kao klinac, možda najbolji film o bosku koji sam gledao. Filmčina koja je imala rimejk kod nas. Mislim da je Bata zamenio Kvina u našoj verziji.. Na žalost, nema prevoda.

Raging Bull (1980)

http://www.imdb.com/title/tt0081398/?ref_=nv_sr_2

The Boxer (1997)

http://www.imdb.com/title/tt0118760/?ref_=fn_al_tt_1

The Hurricane (1999)

http://www.imdb.com/title/tt0174856/?ref_=nv_sr_1

Cinderella Man (2005)

http://www.imdb.com/title/tt0352248/?ref_=nv_sr_3

Ne verujem da postoji neko ko ovo nije gledao ali nije loše obnoviti gradivo.

Samo boks za sada. Mogu i za ostale ako je neko zainteresovan. Siguran sam da sam neke izostavio u brzini ali to je uglavnom to.A može i posebna tema o filmovima koji se bave sportom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

"It never rains, but it pours."

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2563
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 39.0
mob
VIP Xiaomi Note 10 P
Elem, prvo hvala na preporukama. Odgledao sam ta tri koje mi Baki preporucio. Warrior sa Hardijem mi se najvise dopao. Filmcina je kompletna i sto se tice zapleta, i efekata, i atmosfere borbi, glume, scenaija, rezije, ful zaista. Pricali smo o transformaciji, Hardi se za film nabudzio do pucanja, svaka cast. Pokazao je da mu svaka uloga lezi. Pamtim ja njega od ranije, prvi put sam ga gledao u Star Trek Nemezisu, kvalitetno glumi.

Nakon toga Wrestler sa Rurkom. Rurk je covek legenda, sta vise reci. Jes da je taj wrestling vise sou program nego borba, ali je on ta njihov zivot pokazao drugacije, sa druge strane slave. Ceo film je prijatno lep a kraj zanimljiv...

Na kraju, Fighter sa Bejlom. Nekako mi se najmanje dopalo da gledam Bejla kao mrsavog propalog zavisnika od kreka. Ok je film, ali nista specijalno, po meni.

Bili ste u pravu, sva tri su bolji od Southpaw-a. Daleko bolji.  Warrior u poredjenju sa Southpawom, nebo i zemlja. Zoranov spisak zahteva malo vremena, ali probacu da pogledam. Nije mi problem ako nema prevod, ja uglavnom i gledam sve bez prevoda. Znam englski ko srpski. Zoki, kako sam razumeo, svi su ti tvoji filmovi o boksu? Vidim da ima i nekih bas starih filmova. Mozes i druge zanrove borilackih vestina. Sve ja to volim. Smiley
IP sačuvana
social share
Who is Kaiser Soze???

Merovingian: You see, there is only one constant, one universal, it is the only real truth: causality. Action, reaction. Cause, effect.
Morpheus: Everything begins with choice.
Merovingian: No. Wrong. Choice is an illusion, created between those with power and those without.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 41.0
  Svi su samo o boksu a neki od tih starih aboravljenih filmova su u mom slučaju neprevaziđeni i najbolji. Requiem for a Heavyweight (1962) za koji je scenario napisao čovek koji je tata zone sumraka je među njima i ja ću probati da ga odgledam bez prevoda.

Ne znam na šta misliš kad kažeš filmovi o borilačkim veštinama ?

Najbolji su filmovi sa B.Lijem ako mene pitaš i tu je samo tabanje a takvih ima koliko hoćeš ali samo je jedan je pomenuti pravi majstor. Yip Man (2008) mi se dopao i preporučio bih ga svakom jer ovo ipak nije klasično tabanje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 12:43:48
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Southpaw

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.