Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 04:42:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Southpaw (2015)  (Pročitano 4456 puta)
08. Apr 2015, 02:20:32
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
Browser
Mozilla Firefox 37.0
Southpaw (2015)

>> IMDb <<

Opis Filma:

U filmu Southpaw, mešavinu sportskog filma i drame, imamo boksera u glavnoj ulozi, šampiona poluteške kategorije kome se, nakon strašne porodične tragedije, život menja iz korena. Da bi se izvukao namerava da se ponovo popne u ring.

Žanr: Drama, Sport

Režiser: Antoine Fuqua

Glavne uloge: Jake Gyllenhaal, Rachel McAdams, Naomie Harris

Izvor teksta

filmopis
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 37.0
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
kandidat za oskara
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.135
Sto su meni filmovi o sportskim pricama dosadni, sto sam skot.

Malo su linearni.. trud trud trud, izazovi, odricanja.. uspjeh ili eeeventualno neuspjeh. Svi su isti.

Mada, eto Whiplash je isto to ali sa muzikom, ali et muziku volim pa i film. A i sto ima jake zanimljive likove.
« Poslednja izmena: 02. Maj 2015, 12:51:32 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 40.0
  Imam u svojoj beležnici priličan broj filmova čija je tema sport. Među njima ima i onih o bokserimakoje holivud fabrikuje a koji su priča za sebe. U ovom slučaju su podbacili svi osim  Džilenhola po kome će film ostati upamćen. Prilično razočaravajuće ako se uzme u obzir da je K.Sater potpisao scenario koji je jedan veliki kliše čija je namena da patetičnim scenama podiđe publici. Film predugo traje a neke scene koje su trebale da budu tragične i ključne su naivne i više nego smešne. Mislim na primer na smrt bokserove žene i većinu scena  u kojima je sa ćerom koju je izgubio i koju pokušava da vrati.

Ono što je pored pomenutog Džilenhola dobro je F.Viteker u ulozi trenera i borbe u ringu koje izgledaju kao da su uzete iz nekog dobrog dokumentarca. Sam Džilenhol se svojom transformacijom i glumom najbliže približio De Niru u Razjarenom biku. Mene u ovom slučaju najviše podseća na izudaranog i starog bulterijera koji je izgubio gazdu koji ga je vodio kroz život.

Nešto mi govori da će ovaj film koji je malo premašio prosek imati uspeha najviše zbog Džilenhola koji bukvalno ne liči na sebe. Njegova transformacija će u ovom slučaju biti važnija od filma.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 40.0
Давно је Шарлиз рекла да ако мислиш да освојиш Оскара мораш да направиш неку екстремну трансформацију...да се угојиш, смршаш, поружниш итд. Тако је и она добила Оскара као и Меконахи у задње време. Пробала је и Џенифер Енистон прошле године...у ствари, није се поружнила већ само није имала шминку на себи и није се затезала Smile Била је неуспешна јер је ипак и даље сматрају само за ромком Љепотицу.
Иначе...филм ћу вероватно прескочитио јер су и Џиленхол а поготову Витакер апсолутни антиталенти за глуму. Јесте...Витакер је добио тог фамозног Оскара али га је добио у суштини лик којег игра а не нека његова маестрална глума. Наравно...још један разлог за прескочити филм је што се у њему појављује мутави 50 центи или како већ Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 40.0
  Nešto mi govori da bi među oskarovcima najviše bilo "transformersa" mada ni uloge hendikepiranih ne zaostaju baš mnogo. Smile

Viteker posle lika Č.Parkera može da glumi i saksiju, olpet će mi biti dobar samo zbog te uloge.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.71
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
kandidat za oskara

Pre najveće razočarenje Smile

Baš kao što reče Zoran, scena incidenta sa suprugom je potpuno debilna i besmislena. Siguran sam da se takva glup splet reakcija nikada neće desiti u realnom životu. U principu sve je glupavo u priči ali to prednjači a još se dešava na početku filma pa je jasno odmah kuda ide ovaj voz. Džejk se jeste transformisao ali nije ništa posebno odglumio, daleko ispod prošlogodišnjeg nivoa u filmu Nightcrawler u kome me je asocirao čak na Hita Ledžera i posvećenost koju je imao sa Džokerom. Forest Vitaker je imao stvarno dobre momente u "svojoj" teretani i bio mi je ubedljiviji od recimo Klinta Istvuda u istoj ulozi. Režija je bila dobra u scenama borbe a osim toga nema neku svoju ulogu i težinu u ovom filmu. Sudbina glavnog lika u mnogome podseća na stvaran život njegovog menadžera iz filma, 50 cent-a.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 41.0
  Sećam se da sam hteo da ga nazovem velikim razočarenjem i to zbog Satera čiji scenario ne liči na njega. A onda sam se setio da između njega, njegovog originala i ovog što je ekranizovano stoji četa cenzora, psihologa i ko zna koliko prepravki koje su nastale posle gledanja publike koja ga je ocenila. I to onu publiku koju dovlače bukvalno sa ulice i čija je svrha samo reakcija na film koji praktično još nije završen. Čitao sam nešto o tom u slučaju filma The Champ (1979) kome su takvi stručnjaci sa ulice bukvalno izmenili kraj. Sam Džilenhol se potrudio i svoje pripreme usmerio na vežbe koje su ga izmenile a ne na glumu jer ovde ne daje ni pola od onoga što ume. Završio je na pola puta jer titulu majstora transformacije i dalje ima Bejl koji trenutno nema konkurenciju.

U najkraćem, imali su materijal za dobar film a servirali su limunadu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.71
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 04. Okt 2015, 19:08:53
jer titulu majstora transformacije i dalje ima Bejl koji trenutno nema konkurenciju.

Trenutno ? Je li ikada imao  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 04:42:59
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Southpaw

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.