Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Jul 2025, 20:57:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: SOS - Blue screen and restart!!!  (Pročitano 7908 puta)
28. Jul 2008, 11:26:40
Zvezda u usponu

Pa, šta je onda Danska, mamu joj j*bem!?

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1741
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Sony XPeria Z
Računar mi korektno radi, i u jednom momentu ekran samo poplavi, nešto na brzinu ispiše, i ponovo pokrene sistem!!! Nakon toga ponovo radi normalno do sledećeg blue screen-a (jedan put u dva dana, npr.).
Kad odradim Send error report, on ode na Microsoftov sajt i tamo pominje neki Nomad II da uninstaliram, ali ja njega nigde kod sebe ne vidim da bi to mogao da uradim.
Kada mi se to desilo poslednji put, primetio sam da mi je nestao Mozilin bookmarks. Ima li kakve šanse da vratim bookmarks?
Help!

Inače konfiguracija je:
   Procesor   CPU INTEL Core 2 Duo E6550 box 2.33GHz 4MB 1333MHz 
   Matična ploca   GIGABYTE / GA-N650SLI-DS4L / S-775 / N650SLI / PCI-E / 4*DDR2 / SATA2 /   
   Memorija   MEM DDR2 4GB 800MHz KINGSTON Dual Ch HyperX KHX6400D2K2/4G         
   Grafika   PCI-E / GIGABYTE / GF 8600GT / GV-NX86T256H / 256MB / 128BIT / DDR3 /       
   Monitor   Monitor 22" BenQ FP 222 WA   
   Optički uređaj   DVD/+RW/-RW / PIONEER / DVR-115D / 20X Dual Layer /
   Hard disk   WESTERN DIGITAL 160GB / WD1600AAJS / SATA2 / 8MB / 7200   
   Kućiste   SUPERTALENT / CA-ST6205W / 400W / 2*USB / 1*MIC / 1*AUDIO / SATA / 24PIN   
   Zvucnici    2 1 / LOGITECH / RETAIL / X-210 / 970191-0914 / 25W RMS
   TV Card   LEADTEK / TV+FM 2000 XP / WINFAST / EXPERT / PCI / REMOTE / CONEXANT 
   Tastatura   TAST. MSI 716 Multimedijalna žična USB crno srebrna     
   Mis   MIŠ MSI MM-800 Optički žični PS/2-USB crno srebrni       
« Poslednja izmena: 28. Jul 2008, 11:42:15 od cptStarbak »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1454
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
HTC Diamond
Mozda da iskljucis ovo:Desni klik na My Comp->properties-> kartica Advanced -> pod startup and recovery klikni na settings i destikliraj Automatically restart...
A takodje i ovo : start ->run-> kucas services.msc pa enter -> nadji Error reporting service -> klikni 2 puta i namesti na stop i na disable....

Onda uradi jedan reset win-a pa onda javi rezultate....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 158
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia 6600
Imas problem sigurno sa ram memorijom to jedino moze tako da srusi windows
IP sačuvana
social share
Yoxa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

"RIKNULA BORANIJA"

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 358
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
taj tvoj problem moze biti i sowtverski i hardwerski, virus u ram memoriji, hladjenje kompa....... sve to izaziva  plavi ekran  najverovatnije je sowtverske prirode, najbolji nacin za peoveru je  nova instalacija sistema  sa novim driverima (updete) i sa novim  tj. sto novijim xp  po mogucnosti sp3.
ukoliko se javi taj problem ponovo trebas proveriti kakvo je hladjenje tvog kompa posto mi to mirise na hladjenje cim ti ne stoji plavi ekran tj. nemozes videti sta je problem  tj. procitati  one  kodove, jer iz iskustva znam da plavi ekran ukoliko stoji i ti moras da ga restartas a ne on sam da se restarta i digne sistem ponovo obicno je sowtverske prirode ( novi driver za novi hardware, novi neki software koji instalirao tj programcic)....
znaci moj savet da sumiram jeste da proveris prasinu na coolerima da oscistis fino sve pa ako se to desava ponovo  nova instalacija svega, ako se i posle toga to desava  najverovatnije je neki hardware sjeban sto sumnjam da je ovde problem. srecno pa javi sta si skontao
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1741
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Sony XPeria Z
Mozda da iskljucis ovo:Desni klik na My Comp->properties-> kartica Advanced -> pod startup and recovery klikni na settings i destikliraj Automatically restart...
A takodje i ovo : start ->run-> kucas services.msc pa enter -> nadji Error reporting service -> klikni 2 puta i namesti na stop i na disable....

Onda uradi jedan reset win-a pa onda javi rezultate....

Odrađeno.
Pratimo dalje šta se dešava.

Hvala svima!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1741
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Sony XPeria Z
Za sada nemam problema!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1454
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
HTC Diamond
Za sada nemam problema!

Super...Ma to je to...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1741
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Sony XPeria Z
Za sada nemam problema!

Super...Ma to je to...

A, u čemu je sad fora...? Je l' u pitanju neki kvar, ili setovanje, ili... šta već?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1741
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Sony XPeria Z
Jbt, evo ga opet, ali ovog puta se nije sam restartovao, već je zadržao Blue screen i napisao sledeću poruku:

driver_irql_not_less_or_equal

If this the first time you've seen this Stop error screen, restart your computer. If this screen appears again folow these steps:
Check to make sure any new hardware or software is properly installed.
If this is a new installation, ask your hardware or software manufacturer for any Windows updates you might need.

If problem continue, disable or remove any newly installed hardware or software. Disable BIOS memory options such as caching or shadowing if you need to use Safe Mod  to remove or disable components, restart your computer, press F8 to select Advanced Startup Options, and then select Safe Mode.

Technical Information:
*** STOP: 0x000000D1 (0x00000008, 0x00000002, 0x00000000, 0xB3106DD1)
*** nMUSB.sys - Address B3106DD1 base at B3105000, DateStamp 3fc5cc00

Begining dump of physical memory.
Physical memory dump complete.
Contact your System administrator or technical support group for further assistance.

Pomagajte!!!

Komp je kupljen pre 4-5 meseci, i manje više to mi se konstantno dešava. Vraćao sam ga ovima što su mi prodali, dva puta je obaran sistem, menjani su i antivirus programi, trenutno je Avast i SpyBot Search & Destroy.
Kada vratim film, zakleo bih e da se sve dešava kada sam na netu.
Imam Intracom NetMod USB modem i PCI Soft Voice SoftRing modem (koji uz put i ne radi - ne mogu da se konektujem preko njega - verovatno nije sve podešeno kako treba), tako da tu negde treba tražiti rešenje problema...
« Poslednja izmena: 31. Jul 2008, 17:47:20 od cptStarbak »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
Pozdravljam, imam isti modem za ISDN liniju i takodje sam imao problema kada sam kupio novi racunar (mart 2007).  Sa starim nisam imao nikakvih problema.  Ustanovio sam da preko USB konekcije ne moze, a kad se poveze preko serijskog (RS232) tada nema blue screen varijante.  Jedino sto sam ponkad imao problema sa konekcijom jer je pravio suvise mnogo errora.  Dakle, zakljucak, najverovatniji problem jeste NetMod Intracom ISDN modem.  Proveri pa javi sta je bilo.  Pozz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Jul 2025, 20:57:17
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.238 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.