Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 46 47 49 50 51
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sony Vegas ~ pitanja ~ problemi ~ savjeti  (Pročitano 159551 puta)
Pocetnik

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 7
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.24
Moze mala pomoc oko medija generators? Ako hocu da napravim to kao zavrsna spica na filmu (da mi ide jedno ispod drugog, ime mentora, komisije....) treba li to da uradim tj. da ubacim u vise video track-a ili postoji drugi nacin?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0a2
mob
Sony xperia
Ne mora da su vise traka. Mozes da prevuces Text na video traku. Otvorice ti prozor za upis teksta. Upisi, prevuci ceo tekst da poplavi i odredi velicinu slova. Mozes da prvo sve obrises, odredis velicinu slova pa tek onda kucas. Mozes da odredjenom delu teksta, kada odredis koji, da poplavi, odredis velicinu slova.

Onda predjes na jezicak Placement. Klines u okviru tog prozora na prvi kljuc na donjoj traci za animaciju. Povuces tekst da je dole ili gore. Zavisi odakle hoces da izlazi. Na donjoj traci u prozoru, povuces liniju dokle zelis da treji kretanje teksta. Postavis tako i povuces tekst gore ili dole, zavisno na gde hoces da ode. Vegas ce na mestu uspravne linije postaviti novi kljuc.

U nastavku mozes dodati sledeci Text sa natpisom KRAJ, i miksovati, fejdovati sa onim iznad.
« Poslednja izmena: 08. Dec 2011, 18:10:08 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 7
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
Uspelo. Hvala   Smile
Mozes li da mi preporucis neki plugin za transitions, treba da uradim prelazak sa video zapisa  na video zapis a da prelaz ne bude grub
Kako da napravim da text nestaje tako sto ide svetlo i kupi ga?
Moze li neka pomoc oko miksovanja,fejdovanja?
Izvini na smaranju  Smile
« Poslednja izmena: 08. Dec 2011, 20:12:03 od vaanja87 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0a2
mob
Sony xperia
Transitions imas vec u Vegasu. Za klasicne potrebe su ok. Mozes koristiti NewBlue pluginpack. Odlicni su.

Nestajanje teksta moras sa nekoliko stvari da odradis.

Npr.

Postavi tekst pa na traci iznad dodaj Color gradient. One dve tacke priblizi jednu drugoj da prelaz nije ostar. Plusicem odradi animaciju da prekrivas tekst, sa desna na levo na primer.
Pa iznad toga dodaj Gradient Eliptical White to |Black, gde ces umesto crnog namestiti transparentnost. Odradi kratku animaciju, koliko traje donje prevlacenje. Na tom gradientu mozes dodati efekat kao sto je Light Rays. I njega animiras
da se krece istom brzinom sa desna na levo.

Mislim kazem sa desna na levo. Mozes u bilo kom pravcu.

Jednostavno, moras cesto nekoliko kombinacija da odradis da bi dobila efekat.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 7
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1

One dve tacke priblizi jednu drugoj da prelaz nije ostar.
  U okviru Color gradient isla sam linear Black To  Transparent i podesavam u okviru Animate da mi bude prelaz Ok. Postoji li neki drugi nacin pomeranja brojeva sem misem. Jer kada na traci animation pomeram kako ce da mi ide senka malo me zezaju tackice (naglo se pomeraju). Nadam se da nisam zakomplikovala pitanje

Ali moram te pitati jos nesto Smile
Kada ekran podelim na 2 dela i pustim da mi idu oba klipa istovremeno, znam da uradim.
Ali kako da uradim kada mi se zavrsi jedan, drugi da se rasiri na njegovo mesto ?
« Poslednja izmena: 09. Dec 2011, 23:16:31 od vaanja87 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.46
Uzmi Camtasia Studio Recorder i uradi to lagano za 15 minuta.  
« Poslednja izmena: 14. Feb 2012, 21:26:05 od TigarMaca »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

nemojte deci stavljati drogu u heroin opasno je!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6864
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
mob
Apple Iphone 13
ljudi da li je moguce da ne mogu da obradim flv klip u sony vegas-u????   Smile Smile  tacnije strimovao sam sa neta nesto i to se automatski snima samo u flv ali kad hocu da ubacim u sony nece da mi dozvoli kao da ne podrzava.....onda sam hteo da ubacim u neki konverter i da ga konvertujem u avi i onda obradim u vegas-u ali......kad taj flv klip konvertujem on izgubi ton tako da nisam ni pokusao da ga seckam u vegas-u!!!!mukaaa......moze li pomoc????  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
[/url]

Kad svi misle isto,niko ne misli mnogo!!!

▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9053
Zastava McMurdo Station
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.27
mob
Nokia 1100
ljudi da li je moguce da ne mogu da obradim flv klip u sony vegas-u????   Smile Smile  tacnije strimovao sam sa neta nesto i to se automatski snima samo u flv ali kad hocu da ubacim u sony nece da mi dozvoli kao da ne podrzava.....onda sam hteo da ubacim u neki konverter i da ga konvertujem u avi i onda obradim u vegas-u ali......kad taj flv klip konvertujem on izgubi ton tako da nisam ni pokusao da ga seckam u vegas-u!!!!mukaaa......moze li pomoc????  Smile Smile Smile

ako nije tezak

posalji mi pa cu ti ja obraditi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1145
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Sony Vegass 11 , kako sacuvati video u avi ? probao sam:  file, render as , avi - PAL DV ali mi izlazi 8gb video... kako sacuvati u normalan avi od 700mb do 1,36gb?
« Poslednja izmena: 31. Mar 2012, 22:27:57 od zemunac666 »
IP sačuvana
social share
Always Improvise!  _     _     _     _
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0a2
mob
Sony xperia
Kada odes na "Render as", oznacis "PAL DV", ispod imas "Customize Template'. Klik na to, u novom prozoru pod "Video format" izaberi sta zelis.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 46 47 49 50 51
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.091 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.