Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 37 38 40 41 ... 51
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sony Vegas ~ pitanja ~ problemi ~ savjeti  (Pročitano 159519 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 531
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
SonyEricsson W610I
Ma MAX nije tezaK samo trebas da udjes u srz njegovog problema tj da shvatis kako radi i onda je malo dete. Evo ovako odradio sam u photoshopu. I sada kako da namestim da se ta paleta kao izvlaci i onda pocinje onako kao kada na tv-u trazi kanal tj one kao crno bele cestice umesto slike . Znaci ocu da izgleda kao da se izdigla a onda tek da se na njoj pojave cestice pa kao malo preskace video, pa tek onda video.
« Poslednja izmena: 07. Maj 2010, 18:12:21 od 0zzy8O »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Sony xperia

@0zzy8O
Potrebna ti je pozadina. A palete odradi kao pravougaonike u nekom foto programu. Preko Chrome obrisi im pozadinu. Dodaj im efekat Film Damage od NewBlue-a. Ako koristis klip u okviru palete da se vidi, moraces da koristis i masku kao i efekat Cookie Cutter. Naravno tu ces na po nekoliko frejmova morati da kombinujes sa Video Event Pan/Crop.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 531
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
SonyEricsson W610I
Kako da napravim da text nestaje tako sto ide svetlo i kupi ga. Smile.
« Poslednja izmena: 11. Maj 2010, 18:02:32 od 0zzy8O »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 531
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
SonyEricsson W610I
Ja se izvinjavam st pisem post za postom ali onaj prvi se ubagovao pa nece na izmeni da radi. Resio sam ovaj prvi problem iz posta odozgo pa me interesuje gde mogu da nadjem neke efekte oko Slideshow-ova i za slike i za video u vegasu. Moze i neki video ako su zanimljivi efekti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Sony xperia
NewBlue, izmedju ostalog. Odlicni su efekti i tranzicije. Imas i Boris FX. Da ne navodim sada jos drugih.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 531
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
SonyEricsson W610I
Kako da zamaglim samo odredjeni deo videa?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Sony xperia
Dupliraj video klipove, da su jedan iznad drugog. Na gornjem dodaj masku, preko Video Event Pan/Crop, i efekat Gussian Blur.

Evo ti projekat sa slikom uradjeno. Isto je i sa video klipovima.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
Projekat.rar (147.5 KB)
« Poslednja izmena: 15. Maj 2010, 14:53:35 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 531
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
SonyEricsson W610I
Hvala. Nego u cemu da pravim animaciju. Znaci trebam animaciju kao neki lik se setka kro galeriju. Treba mi neka animacija od oko  minuta. E sad u kom 3d programu posto mi treba 3d lik sto je moguce lepse da program renduje jer mi trebaju glatke ivice. I naravno kako posle da ubacim u vegas i kako da iskrivim video posto ce mi trebati da ide video na nekoj tabeli a ona ce biti ukoso postavljena. Nadam se da nisam smorio  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Sony xperia
Hvala. Nego u cemu da pravim animaciju. Znaci trebam animaciju kao neki lik se setka kro galeriju. Treba mi neka animacija od oko  minuta. E sad u kom 3d programu posto mi treba 3d lik sto je moguce lepse da program renduje jer mi trebaju glatke ivice. I naravno kako posle da ubacim u vegas i kako da iskrivim video posto ce mi trebati da ide video na nekoj tabeli a ona ce biti ukoso postavljena. Nadam se da nisam smorio  Smile
3D Max. Sve to moci ces u njemu odraditi. Ali prvo trebas savladati rad u njemu kao i "Character animation" uz kontrolisanje figure Bipedima. Ambijent isto u njemu mozes uraditi. Koji god pozelis.
Uz pomoc "Chroma keyer-a".
Doduse i to mozes u Max-u uraditi. Postavljanjem pozadine i uklapanjem animacije.

Koriscenjem Chrome mozes postaviti. Zakrivljenje dobijes ako na pocetku video trake, od ponudjenih ikonica, kliknes na "Track motion". U novootvorenom prozoru, klikni u gornjem levom uglu, na padajuci meni "Source Alpha". Izaberi "3D Source Alpha".

« Poslednja izmena: 31. Maj 2010, 08:49:48 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 531
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
SonyEricsson W610I
Ma jbg-a nebi trebao da mi max bude problem posto sam ja po struci u srednjoj ucio pro desktop i inzenjer. Smile Nego lakse mi posle da u vegasu ubacim posto ocu jos neke stvari da uradim koje znam kako da uradim osim u vegasu. Nego prvo pitanje mi je da li mogu ovde da pitam za max ili ima posebnu temu posto nemogu da nadjem. A necu nesto mnogo da pitam posto cu da trazim po youtubu pa bi bilo glupo da otvaram temu. Nego da te pitam prvo gde bi mogao naci tuutoriali i ako ima neki dvd sa tutorijalima moze li da mi das naziv. I da yaboravih da pitam da li ce mi biti lakse da odradim animaciju od oko pola minute u mayi ili maxu.

Ps Koji program da koristim ako ocu da napravim kao oni stari crtaci inaci da se cini bas kao da je crtan tj kao oni stari dobri crtaci o miki mausu tid.
« Poslednja izmena: 31. Maj 2010, 18:04:53 od 0zzy8O »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 37 38 40 41 ... 51
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.136 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.