Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 51
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sony Vegas ~ pitanja ~ problemi ~ savjeti  (Pročitano 159801 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 531
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson W610I
Ma mogu u plejeru da pustam koristim vlc pa tamo imam opciju da pustam koju god traku ocu. Hvala na odgovoru
Nego i dalje ne razumem na komandu "U" nista se ne desava. Aj ako ti nije problem nadji mi neki video ili mi barem postavi screenshotove da vidim kako ako mozes.Hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Sony xperia
Kako se nista ne desava ? jel' si opste nakon stiska na "U", pokusao da pomeris audio klip, na audio shini ??  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 531
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson W610I
A pa to se pomera nego kako da prebacim taj audi na drugi video koji takodje ima vec 2 audia a da ona dva ne pobrisem? Probao sam ovako da iz pomoc Total Video Converter pretvorim samo iz onog videa audi u AC3 format pa onda da ubacim ali neznam kako samo audio da ubacim. Samo da te jos pitam posto Sony cita samo Avi, a ja imam neki omg pa na koji avi da pretvorim video uz pomoc ovog konvektora
« Poslednja izmena: 23. Nov 2009, 16:02:08 od 0zzy8O »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Sony xperia
Ma samo uvedi i taj video. Za bilo kakve konverzije mozes koristiti :
http://www.any-video-converter.com/products/for_video_free/
Znaci uvedes oba videa, i onaj sa koga hoce da uzmes audio i onaj kome hoces dodati. Odvojis ih, i obrises ono sta ne zelis. Audio sa klipa koji ti je potreban samo povuces ispod klipa koji zelis. Medjutim time dobijes mix. Za ono sto hoces da su odvojeni audio strimovi, moras koristiti DVD Architect.
Znaci, izrenderujes zasebno sva tri audio strima u zaseban fajl, kao i video strim. U DVD Arichitektu ih dodas. Ako bi to u Vegasu u radio, on bi uradio mix od audio strimova.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 531
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson W610I
Ja imam pun zvuk pa zar mi onda nebi bilo lakse da samo skinem zvuk uz pomoc nekog konvektora pa da onda taj zvuk dodam uz pomoc DVD Architect-a onom video koji ima vec 2 zvuka? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Sony xperia
Naravno da mozes i tako ako vec imas zvuk. Iskoristi onaj link sto sam ti dao, konvertor je odlican.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 531
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson W610I
Hvala ti pa imam video sa zvukom a uz pomoc konvektora cu samo da izbacim zvuk iz videa i onda cu tako. Hvala na pomoci  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Sve ili nista!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4436
Zastava MunZe
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung D830
light moze li se u ovom programu namestiti da film koji ima dva zvuka takoreci nalepljen u jedan(engleski i srpski) koji se cuju istovremeno da se jedan smanji? Smile
IP sačuvana
social share
Sve ili nista!
 Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Sony xperia
Moze ako su odvojeni strimovi. Ako je kao jedan strim, teeeeesko. Tu bi trebali filteri i filteri, koji bi "pojeli" onaj zvuk, koji hoces da ostane. Jer filteri brisu odredjenu frekfencu, ne razlikuje sta hoces ostaviti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
SonyEricsson k310i
Evo opet men  Smile Posto uglavnom imam potrebu da neke video materijale prebacujem iz flv i sredjujem ih u vegasu,putanje je kako to najbolje da konvertujem?Mislim koji format je najbolji za vegas,jel ovako kad ja konvertujem u Xilisoft Video Converter Ultimate u format avi dobijem samo svuk a slike nema
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 51
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.