Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 51
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sony Vegas ~ pitanja ~ problemi ~ savjeti  (Pročitano 159398 puta)
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Sony xperia
Ne, pogresno si shvatio. 720x576 je da namestis na kartici.

Citat
Pod Render as izaberi pod template HDV 720-25p
A ovo ako renderuje u mpeg2.

Ako hoces da ostane u AVI:

File/Render As, i u tom prozoru pod "Save As Tupe", oznaci : "Video for Windows ( *.avi )". Ispod toga pod "Template", oznaci "PAL DV Widescreen".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Pozadrav od vaseg ljubaznog komsije Milanman-a

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1349
Zastava Kraljevo hometown,Nis fax
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia 3120c
Ne, pogresno si shvatio. 720x576 je da namestis na kartici.

Citat
Pod Render as izaberi pod template HDV 720-25p
A ovo ako renderuje u mpeg2.

Ako hoces da ostane u AVI:

File/Render As, i u tom prozoru pod "Save As Tupe", oznaci : "Video for Windows ( *.avi )". Ispod toga pod "Template", oznaci "PAL DV Widescreen".

ok cu stavim na tv karticu

ali...od prve slike da dobijem drugu od 768x576 da dobijem 768x432 recimo....da otsecem crne horizontalne linije...mada misim da se sve to namesta u kodeku a ti bezis od njega.. Smile

edit:eve ga!!!pa bre prosto ko pasulj!!!posto je snimano u 768x576 a ja ocu da bude kao 16:9,naravno kad rts pusti emisije sa ovim crnim kajronima,e onda ide custum resize 768x432 a cropovanje (576-432):2,sa gornje i donje strane

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

bscap0000.jpg
(76.62 KB, 768x576)
Copy of bscap0000.jpg
(92.27 KB, 753x428)
untitled.jpg
(399.61 KB, 914x659)
« Poslednja izmena: 14. Apr 2009, 20:26:06 od dundjer.nikolic »
IP sačuvana
social share
Herr Nikolic
Ja sam GENijE!!!Imam GENE od mame i tate!!!
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Sony xperia
Ne bezim. Kazem ti u Pal DV kako da uradis. Ako hoces da i tu biras kodek, onda moras ovako:

File/Render As, i u tom prozoru pod "Save As Tupe", oznaci : "Video for Windows ( *.avi )". Ispod toga pod "Template", oznaci "Default Template ( uncompressed )". Sa desne strane imas dugme "Custom", klik na njega. U novom prozoru klikni na jezicak "Video". Tu sada pod " Video format ", oznaci koji kodek hoces da koristis. Sa desne strane postace dostupno dugme "Configure ... " u kome mozes menjati parametre tg kodeka, rezoluciju, bit rate i td. Kada sve zavrsis, na "Ok", i u prvom prozoru na "Save", kako bi zapoceo proces renderovanja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Pozadrav od vaseg ljubaznog komsije Milanman-a

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1349
Zastava Kraljevo hometown,Nis fax
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia 3120c
Ne bezim. Kazem ti u Pal DV kako da uradis. Ako hoces da i tu biras kodek, onda moras ovako:

File/Render As, i u tom prozoru pod "Save As Tupe", oznaci : "Video for Windows ( *.avi )". Ispod toga pod "Template", oznaci "Default Template ( uncompressed )". Sa desne strane imas dugme "Custom", klik na njega. U novom prozoru klikni na jezicak "Video". Tu sada pod " Video format ", oznaci koji kodek hoces da koristis. Sa desne strane postace dostupno dugme "Configure ... " u kome mozes menjati parametre tg kodeka, rezoluciju, bit rate i td. Kada sve zavrsis, na "Ok", i u prvom prozoru na "Save", kako bi zapoceo proces renderovanja.

jes jes
evo i deo polse toga

edit:eve ga!!!pa bre prosto ko pasulj!!!posto je snimano u 768x576 a ja ocu da bude kao 16:9,naravno kad rts pusti emisije sa ovim crnim kajronima,e onda ide custum resize 768x432 a cropovanje (576-432):2,sa gornje i donje strane

samo jedno off pitanje ...ovaj rts digital,nije hd nego obican digital ,jel...?!
pitam to jer bi ponekad smanjio moje razmisljamnje o tome koji kodek (mpeg,avi)a da se ne izgubi mlogo na kvalitetu
« Poslednja izmena: 14. Apr 2009, 20:41:54 od dundjer.nikolic »
IP sačuvana
social share
Herr Nikolic
Ja sam GENijE!!!Imam GENE od mame i tate!!!
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Sony xperia
Citat
samo jedno off pitanje ...ovaj rts digital,nije hd nego obican digital ,jel...?!
Mislim da je obican, za sada.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

nemojte deci stavljati drogu u heroin opasno je!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6864
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Apple Iphone 13
citao sam ovo sto ste pisali o podesavanjima i pokusao da uradim nesto ali i dalje lutam........ja sam nesto snimio sa tv karticom i taj klip je tezak 900mb!!!!!........posto nemam mesta na hardu hocu da ovo renderujem u avi i da dobijem klip koji ima manje mb ali nikako mi neide........ajde neka me neko samo usmeri posto vise nemam ideju a ni koncentraciju.......hvala
IP sačuvana
social share
[/url]

Kad svi misle isto,niko ne misli mnogo!!!

▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Sony xperia
Pa ovo odradi.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6864
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Apple Iphone 13
uspeo sam da renderujem u avi i da bude kako treba al mi malo nije jasno zasto kad renderujem klip snimljen sa tv kartice u avi on dobije one ruzne kockice i kao da izgubi dosta na kvalitetu????postoji li neko podesavanje vezano za to???........e sad nikako ne uspevam da ubacim transitions!!!!moze li pomoc oko toga???
IP sačuvana
social share
[/url]

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Sony xperia
Kockice dobijes zbog malog bit rate-a. Znaci ili sa kartice ili iz vegasa imas mali bit rate. Ako je sa kartice, to posle ne mozes srediti.

Preklopi dva klipa, i na mestu gde se preklapaju, prevuci bilo koju tranziciju. Duzina preklopa ujedno je i duzina tranzicije.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6864
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Apple Iphone 13
nasao sam onu skalu sa povecavanjem bit rate i stoji mi na 900 ali kao laik nemam predstavu na koliko da povecam da bi imao neki kvalitet???
IP sačuvana
social share
[/url]

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 51
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.163 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.