Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Feb 2026, 13:15:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sony PlayStation 3  (Pročitano 116846 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3881
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Pazi sad pa ovog.  Smile Kakvo crno igranje online sa piratom. Ne znam zasto malo ne razmislis pre nego sto lupis nesto. I sta ima veze laser sa pravljenem backupa?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10596
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Valjda mora nesto da procita tu igru? Razmisljam sad nesto - izem ti konzolu koja je (do nedavno) mogla da bude serverska masina kada ne mozes da je povezes na PC i transferujes podatke; tj. ako stvarno nije moguce bekapovati te fajlove koje prebacis pomocu hakovanog usb-a.
IP sačuvana
social share
And from that day forward, anytime a bunch of animals are together in one place it's called a ZOO...  Unless it's a farm!

Le gâteau est un mensonge
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11
Pazi sad pa ovog.  Smile Kakvo crno igranje online sa piratom. Ne znam zasto malo ne razmislis pre nego sto lupis nesto. I sta ima veze laser sa pravljenem backupa?

Hajde da razložim na proste činioce, pošto neke ovde mrzi da uključe mozak dok čitaju.
Dakle:

Citat
Kupiš još jednu polovnjaču za online igranje, ili još bolje, zbog uštede ionako polovnog lasera, za igranje backup igara, jer će laser u tom slčaju da se troši samo na itradu imidža.

Dakle, tvoju konzolu, pod pretpostavkom da si je kupio novu i da znaš kako si je koristio, ostaviš i dalje netaknutu za online itd. Polovnjaču, za koju pretpostavimo ne znaš ko je, gde i kako jahao i akao, kupiš za igranje backup igara. Tj. pošto je za sada moguće samo igrati IMIDŽ koji sam napraviš na toj konzoli, laser ćeš iskoristiti za jedno čitanje po igri, i posle toga igraš sa HDDa. 10 igara, 10 imidža, 10 upotreba lasera. I pod pretpostavkom da će sony u sledeć FWu da nešto uradi po pitanju kopija, nju ostavljaš na trenutnom FWu, i ne updatuješ dok ne potvrde da možeš da hakuješ i sledeći. Tako da bi tako laser trebao dosta da traje na toj polovnoj.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3881
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8

Hajde da razložim na proste činioce, pošto neke ovde mrzi da uključe mozak dok čitaju.
Dakle:

Citat
Kupiš još jednu polovnjaču za online igranje, ili još bolje, zbog uštede ionako polovnog lasera, za igranje backup igara, jer će laser u tom slčaju da se troši samo na itradu imidža.

Dakle, tvoju konzolu, pod pretpostavkom da si je kupio novu i da znaš kako si je koristio, ostaviš i dalje netaknutu za online itd. Polovnjaču, za koju pretpostavimo ne znaš ko je, gde i kako jahao i akao, kupiš za igranje backup igara. Tj. pošto je za sada moguće samo igrati IMIDŽ koji sam napraviš na toj konzoli, laser ćeš iskoristiti za jedno čitanje po igri, i posle toga igraš sa HDDa. 10 igara, 10 imidža, 10 upotreba lasera. I pod pretpostavkom da će sony u sledeć FWu da nešto uradi po pitanju kopija, nju ostavljaš na trenutnom FWu, i ne updatuješ dok ne potvrde da možeš da hakuješ i sledeći. Tako da bi tako laser trebao dosta da traje na toj polovnoj.

Nemoj sad drugu pricu.  Smile Rekao si "Kupiš još jednu polovnjaču za online igranje". Sto znaci da imas 2 polovne, dalji tekst pada u vodu.
I to su backupovi ne imidzi.I kao sto sam rekao kakve veze ima laser sa tim tj njegova upotreba? Je l' to pokusavas da objasnis kako ima ogranicenu upotrebu? I nemoj da ga tupis toliko nego odgovori sta te pitam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11
Citat
I nemoj da ga tupis toliko nego odgovori sta te pitam.

UUUUUUUuuuuu, im scared   .......  Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Rekao sam
"Kupiš još jednu polovnjaču za online igranje, ili još bolje, zbog uštede ionako polovnog lasera, za igranje backup igara, jer će laser u tom slčaju da se troši samo na izradu imidža." 
Koliko vidim, sve je u jednoj proširenoj rečenici, uredno odvojeno zarezima.
Ako imaš poteškoća sa shvatanjem iste, ja ću je napisati u više kratkih, prostih..... 
Backup, iliti "rezervna kopija", šta tu ima nejasno, napraviš backup na HDD, i pokrećeš je sa HDDa. I da, laser se potroši samo dok napraviš backup, odnosno imidž igre.

"Sto znaci da imas 2 polovne" - na ovo se odnosi "Dakle, tvoju konzolu, pod pretpostavkom da si je kupio novu i da znaš kako si je koristio, ostaviš i dalje netaknutu za online itd. Polovnjaču, za koju pretpostavimo ne znaš ko je, gde i kako jahao i akao, kupiš za igranje backup igara. Tj. pošto je za sada moguće samo igrati IMIDŽ koji sam napraviš na toj konzoli, laser ćeš iskoristiti za jedno čitanje po igri, i posle toga igraš sa HDDa."

Nije isto moje polovno, kojoj znam istoriju, i neka koju kupiš preko oglasa, samo za potrebe igranja sa imidža.

Baš ako hoćeš, kupi još jednu novu.  Smile  Da imam para, ja bih . . . . Sa starom si i dalje na netu, a kupiš novu sa najvećim hardom koji ima u ponudi.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3881
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Kuku.  Smile Ja sam mislio da ne mozes ovoliko da ga utupis.  Smile
Sta koj' moj objasnjavas? Je l' sam te pitao da mi objasnis kako radi jailbreak?
Ti sam sebe citiras i opet ti nije jasno sta si rekao, rec je o online igranje kao sto sam i rekao. Ne zanima me da li ces novu ili polovnu za offline. Rekao si "jos jednu polovnjacu za ONLINE igranje", je l' toliko tesko da ukapiras?
I nije IMIDZ, ako nastavis sa ovim zvacu te IMIDZ ili DZOJSTIK. Smiley
Vidim da teze kapiras tako da ne moras da mi odgovoris. Pozdrav i nemoj da si uplasen.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1912
Zastava Kotor
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.127
mob
Nokia E71
ajmo ovako od pocetka
1.Igrice ce se moci skidat sa neta,ali samo ce radit one koje su backupovane pomocu backup managera od jailbreaka
2.usb nije standardni usb jer chip u njega nije storage chip nego nesto sasvim drugo, otprilike on salje soniju signal da udje u servis mode
3.ko planira ovo da uzme za svaki slucaj nek ne updatuje firmware,iako se jos nezna sve kako ce bit sto je sigurno sigurno
4.ako ovo imalo lici na pandora hack sa psp-a(preko batteryje ulazenje u servis mode) sony se moze je.at sto ce to fixovat mogu da naprave da za nove igrice mora da se koristi novi firmware a ni to ne znaci da ce pomoc
5.ganjace se hackeri sa njima pa ce kao i na psp da za svaki patch i oni spreme patch
6.online play je za sad moguc al izgleda da banuju sad ljude jel chip nema nikakav stealth ili ista,ko god vam je ufriendove vidi vas status da "igrate" Backup Manager koji ima svoj id.
7.koliko sam shvatio to je minoran problem i to bi trebalo da se moze lako promjenit da pokazuje neku random igricu
8.da bi chip radio potreban je jedan(bilo koji) original
Na brzinu sam procitao ove 2 str pa ako sam sto propustio pitajte recu koliko znam Smiley

EDIT: zadnje sto sam iskopao cak i scene releasovi od ranije rade sa jailbreakom dovoljno je da se iso extratuje i ime foldera promjeni u neko specijalno ime,npr Virutal Fighter 5 "BLES00029 NL-VF5"
« Poslednja izmena: 25. Avg 2010, 01:18:13 od peregy »
IP sačuvana
social share

Cowards die a thousand deaths, while heroes die but once...unless they are playing video games in which case the heroes die a lot too.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10596
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
bvahahaha evo vec je po torrentima krenuo da kruzi PS3 game pack od 66(.6 ?) giga sa desetak igara  Smile
IP sačuvana
social share
And from that day forward, anytime a bunch of animals are together in one place it's called a ZOO...  Unless it's a farm!

Le gâteau est un mensonge
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11
Citat
Rekao si "jos jednu polovnjacu za ONLINE igranje"

Ne, rekao sam: "Kupiš još jednu polovnjaču za online igranje, ili još bolje, zbog uštede ionako polovnog lasera, za igranje backup igara, jer će laser u tom slčaju da se troši samo na itradu imidža."
Šta je ovde toliko teško da ti ukapiraš?
Ti u školi nisi učio proširene rečenice?
Verovatno si pajkio na tom času, jer si napisao i : "rec je o online igranje kao sto sam i rekao."  Smile Smile Smile Gramatika ti je jača strana.

"I nije IMIDZ, ako nastavis sa ovim zvacu te IMIDZ ili DZOJSTIK."
1. U pravu si, nije IMIDŽ, nego IMAGE, ali ne smem da napišem IMAGE da ne bi ti slučajno pročitao "po Vuku"!
2. Kakve veze DŽOJSTIK ima sa IMAGE fajlovima i BACKUP-om originalnih igara u ovoj priči?

"Sta koj' moj objasnjavas? Je l' sam te pitao da mi objasnis kako radi jailbreak?" Gde si me to pitao, gde si zatražio od mene da ti objsanim kako radi Jailbreak?

Koliko imaš godina, 15 - 16 - 17 ?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3881
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
ajmo ovako od pocetka
1.Igrice ce se moci skidat sa neta,ali samo ce radit one koje su backupovane pomocu backup managera od jailbreaka
2.usb nije standardni usb jer chip u njega nije storage chip nego nesto sasvim drugo, otprilike on salje soniju signal da udje u servis mode
3.ko planira ovo da uzme za svaki slucaj nek ne updatuje firmware,iako se jos nezna sve kako ce bit sto je sigurno sigurno
4.ako ovo imalo lici na pandora hack sa psp-a(preko batteryje ulazenje u servis mode) sony se moze je.at sto ce to fixovat mogu da naprave da za nove igrice mora da se koristi novi firmware a ni to ne znaci da ce pomoc
5.ganjace se hackeri sa njima pa ce kao i na psp da za svaki patch i oni spreme patch
6.online play je za sad moguc al izgleda da banuju sad ljude jel chip nema nikakav stealth ili ista,ko god vam je ufriendove vidi vas status da "igrate" Backup Manager koji ima svoj id.
7.koliko sam shvatio to je minoran problem i to bi trebalo da se moze lako promjenit da pokazuje neku random igricu
8.da bi chip radio potreban je jedan(bilo koji) original
Na brzinu sam procitao ove 2 str pa ako sam sto propustio pitajte recu koliko znam Smiley

EDIT: zadnje sto sam iskopao cak i scene releasovi od ranije rade sa jailbreakom dovoljno je da se iso extratuje i ime foldera promjeni u neko specijalno ime,npr Virutal Fighter 5 "BLES00029 NL-VF5"
Je l' ima neki izvor za to ili video?

bvahahaha evo vec je po torrentima krenuo da kruzi PS3 game pack od 66(.6 ?) giga sa desetak igara  Smile
Razmisljas o kupovini trojke, ah?  Smile
« Poslednja izmena: 25. Avg 2010, 10:42:18 od vandemon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Feb 2026, 13:15:10
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.