Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 02:41:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sony PlayStation 3  (Pročitano 111328 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 585
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
HTC Sensation Z710e
ako nisi gamer ne znam zbog cega bi kupovao bilo koju konzolu.
Ako si mislio kupiti PS3 a ne koristiti ga za igranje, na mjemu ces moci gledati blu-ray filmove, te ga koristiti kao obican kompjuter(mozes instalirati linux). Preko USB-a moze se prikljuciti obicni mis i tastatura, monitor, stampac...
Ja cu kupiti ps3 kada se rasplamsa piraterija (mislim da se to nece desiti uskoro, provo mora da zazivi blu-ray standard pa tek onda ce to biti lakse...)

Nemaš na šta obracati paznju tokom kupovine, bolje vidi da li ti to uopste treba, a i ako ne budes zadovoljan mozes nekome prodati...

Ama nisam ja gamer ali ima ko jeste! A ne kazem da i ja ne volim ponekad po nesto odigrati. Smile  Malo je duza prica o toj nabavci i ne bih sada o njoj. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31
OS
Windows XP
Browser
Avant Browser Nepoznat
mob
Nokia N95 8Gb
posto sam cuo i procitao da je sony resio da ovu 60gb verziju vise ne projzvodi i prodaje u evrope, odlucio sam da kupim jednu. posto su je sada stavili na rasprodaju da isprazne lagere.

kupio sam znaci 60gb, jer ove manje nemaju wlan, sto mi je vazno bilo. a i na njoj se mogu jos igrati igrice od ps2, sto na nove verzije od 40gb nece moci.
onda dobio 2 igrice, f-1 i motor storm, i 2 kontrolera, jedan za dzabe. sve to za ukupno 799.-- franaka, sto dodje oko 485 evra. kupio sam jos i virtual tennis. nisam nasao nesto posebno sto mi se jos svidja, ali uskoro ce izaci dosta novih.

video sam i neki demo klipovi od GT5 na youtube, babaroga   Smile
« Poslednja izmena: 21. Okt 2007, 02:21:59 od Saiya »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
SonyEricsson k700i
ma lepo covek kaze nista od kupovine dok piraterija nekrene....  najvaznija je stvar kada ce se pojaviti cip za pirate i sami pirati.... konzola je vrh nema joj premca, sony je stupao sa pricom da ps3 teba 10 godina harati.
     kupovina se isplati ali samo kad krene piraterija...... a kad ona bude krenula konzola bi trebala biti nekih 300-400e.      imali neko nekih informacija o cipu kada sta i kako???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 288
Zastava
OS
MacOS X
Browser
Mozilla (KHTML,
mob
SonyEricsson 
Pa sad košta 399 evra u EU.
Nema od piraterije ništa, a i da je ima opet bi bilo jeftinije kupiti original igru koja košta 50-60evra.
Prazan blu ray disk je najmanje 15€, rezač je 500 ako ga nađeš po toj ceni, a igre ako ćeš da skidaš zauzimaju 20-50GB i još ti treba čip koji ne postoji , a i da izađe ionako je bezvredan. Pa bilo šta da izmisle potpuno je neisplativo.
« Poslednja izmena: 14. Nov 2007, 23:45:06 od Rock Star »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
SonyEricsson k700i
pa to jesi upravu... bice izuzetno zajebano sa piratima... dok ne zazivi blu-r nema nista.  mada i ovi u soniju nisu bas tupavi...namerno je ugradjen hard disk, veliki procenat konzola na planeti radi na piratima. hard sluzi da bi skidao pirate jer blu-r nije jos u sirokoj upotrebi. igre treba skinuti..a to sto je u srbiji protok interneta katastrofalan to smo mi krivi. sta je za amera,japanca,francuza 30~50GB... to covek skine za dan kod njih.
  ali jedan blu-r player kosta oko 400e +internet+PS2 igre+PS1 igre+mogucnost umrezavanja kad bude cip odradjen citace sve moguce formate. nama srbima bice zajebano...ali svetu ce biti isto kao kad se pojavila PS2...
       mada ako blu-r disk "prazan" bude kostao 15e to i nije nesto strasno...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zivot nema reprizu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4008
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9

Sve dok blu-r diskovi nepostanu rasprostranjeni kao danas dvd,ne treba ocekivati da se pojave piratske verzije.
IP sačuvana
social share
A nekad su proizvodili čelik, je li ? Iz dimnjaka se dimi, ali unutra. . .   Spiros 'Vondas' Vondopoulos

»Bogu hvala, vek i po poživeh, u zdravlju i radu. Slutim da mi je vreme umirati, te ove reči u pero govorim advokatu Nikoli Novakoviću, jer u vas, deco moja, sve zajedno, nemam ni malo poverenja ...« Dalje: »Žao mi je što ste moji, a ne deca nekog mog neprijatelja. Ko je vas poznavao, ne mora se bojati pakla; sa đavolima će mu biti lepše i prijatnije. Sto se tiče moje imovine, a to vas jedino zanima, mogu vam saopštiti sledeće: sve što imam OSTAVLJAM SAMOM SEBI, jer verujem u drugi život. Znači, neka sve ostane kako je bilo za moga života, dok se ne vratim. Vaš otac — Pantelija Topalović.«
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 12
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
e ljudi se meni to cini ili je pojeftinio SP3 u prodavnicama se cena krece oko 40.000 sto je 500e, al ide hard od 20gb i jedan kontroler...
al nisam siguran da mogu da se igraju igrice od SP2......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Od birača nema je*ača

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 51
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Apple iPhone 3GS
Mogu se igrati igre PS2 ali samo originali
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 110
OS
Windows XP
Browser
Mozilla GranParadiso 3.0a
mob
Nokia n70 music editio
jel moze jedan odgovor ,u ponedeljak dobijam sony 3 40gb koji ima dva USB-a ,a dobijam jedan bezicni dzojstik i tri sa kablom (imaju kao neko hladjenje da se ne znoje ruke)...e sada jel cu moci ja da igram 2 na 2 ili ce mi trebati jos jedan bezicni dzojstik ili multitap(za koji nisam cuo ni da postoji) ...hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
kad će taj jebeni čip da ka kupam ps3
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 02:41:57
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.104 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.