Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 54
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sony Ericsson W810  (Pročitano 74802 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Sto se tice maske mislim da moze da se nadje u radnji Quadra Communications(ne reklamiram ih,niti sam ikad nesto od njih kupio,jer radnja prodaje iskljucivo "original" i legalne telefone,kao sto znate koji imaju cenu 2 puta vecu nego u obicnoj  Smile ali zato imaju svu SE opremu )
Ovako mozes da stavis od w800i,ili od k750i,bolje od k750i mnogo bolje se slaze,mnogi su to uradili.Samo sto ces morati prvo da otvoris poklopac,pa da ukljucis kameru(jer w810i hardverski ne podrzava poklopac,nema mehanizam koji pokrece kameru otvaranje poklopca) ili da ukljucis kameru pa da otvoris poklopac  Smile
Ako te zanima kako to izgleda postavicu i neke slike  Smile
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Be Happy :)

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2223
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
HTC ONE
Danas sam hteo da kupim Ipod ali kad sam video cene  Smile  smrzzzo sam se , a baš naveče kad sam za PC obavezno stavljam sluške (da nebudim ukućane) tako da tražih nešto kvalitetno i ne nađoh ništa dobro od Mp3 plejera a da nije od 250e pa naviše (Iriver , Ipod ... )  te se odlučih uzeti još jedan fon (ionako koristim 2 broja) , dugo razmišljah kako šta ukombinovati i odlučih se za SE W810i  Smile

prvenstveno slušajući druge , kako je mp3 vrh   Smile  , zvuk jeste lep , mega-bass lepo zvuči ali malo sam razočaran jačinom zvuka i doduše subjektivno razmišljajući na N73-ME kad se uključi "stereo-proširenje" meni lično je bolji zvuk (sad će da krene napad na mene)

inače kupio sam ga za 205 evra - original u full pakovanju , fw SW R4EA031 - central european .
IP sačuvana
social share
budi srećan :-)
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
 Smile hehe iPod i jeste skup za ono sto nudi,ali jbg ovo je Srbija,iPod nano od 2GB u Americi kosta 112e kod nas je 200e Smile
Cestitam,i nadam se da ces ga zadrzati barem 2 meseca Smiley
E sad ovako da ti kazem,lepo sto si rekao koju imas verziju sw  Smile
Ovako taj sw R4EA031 je vrlo problematican i to je poslednja verzija,ona ima najtisi zvuk i pojavljuje se problem "sustanja" kad se zvuk smanji na jednu,dve "crtice".
Posto kao i na nokiji ne mozes da vratis stari sw tako i na SE ne moze,mozes preko raznih programa ili da odneses u servis da ti oni ubace,i jos jedna varijanta ubacivanje audio drajvera od starog sw,ili neke koje su uzeti od drugog modela ili su sastavljeni Smiley
E sad na tebi je da odlucis,ja bih ti savetovao da odneses gde si kupi i trazis da ti ubace verziju pre te.
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2223
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
HTC ONE
e da još me zanima , kakva su iskustva korisnika sa  većim memorijskim karticama pošto vidim da Memory stick ProDuo ima da se kupe od 2gb , 4gb i 8gb .

živo me zanima jel neko isprobao karticu od 4 ili 8 gb  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Ovako posto sam na dosta stranih forum i na svakom ima dosta ljudi koji na w810i imaju 4GB,pricao sam sa nekoliko njih i rekli su da odlicno radi i nema problema.Znaci radi,sad za 8GB nisam siguran jer se ona pojavila pre neki mesec,i ne verujem da je bilo koji softver sad podrzava,mozda sledece novi ce je podrzavati...
Znaci 4GB radi na w810i  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2223
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
HTC ONE
instalirao sam program my-phone explorer 1.5.9. , odlična stvar za editovanje imenika, veoma slično Nokia-pc suite.
Prvi utisci o telefonu su pozitivni , prvo sam mislio uzeti k-750 pa mu ubaciti softver od w-800 , ali u BGu se nemože naći crna k-750i ispod 150e + 512mb 30e + walkman sluške 20 - 35 evra (i da nisi siguran da su original) tako da kad se sve sabere ispadne bolje uzeti W810 za 195-205 evra full.

kad se usb spoji na pc w810 prijavljuje 2 različite storage device: telefon i karticu (u dva različita prozora)
protok je relativno spor 450 mb muzike je prebacivao skoro sat vremena
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
HTC desire s
E ljudi moj drug uzeo ovaj fon medjutim sa vodafona i ja mu pricao da ne uzima jer nece biti zadovoljan i on ipak uzme zato sto je bio 10 evra jeftiniji nego neki drugi koji je bio u drugoj prodavnici... I sad lik ne moze da stavi mp3 za zvono, ne moze da snima duze od 20 sek, ne moze da zakaci sliku u kontakt i ko zna sta jos ovo je sto sam otkrio prvi dan a sad cemo videti kao dalje i sta dalje Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Pa eto vidis budale,pa ja bih dao i 20e vise samo da nemam vodafone,reci mu da skine DRM packager onda ce moci da postavi mp3 za zvono.A za snimanje moze duze od 20s,mislim da se *(ili je ipak 0  Smile davno nisam imao neki SE) pritisni za duze snimanje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2223
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
HTC ONE
još nisam uspeo da provalim dali uopšte na ekranu može da stoji sat-skrinsejver (kao na K-750) kod mene ekran posle 20-tak sekundi non-stop crn  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 102
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson K800i
još nisam uspeo da provalim dali uopšte na ekranu može da stoji sat-skrinsejver (kao na K-750) kod mene ekran posle 20-tak sekundi non-stop crn  Smile
Ukljuci sleep mode clock, u podesavanjima displeja
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 54
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.