Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 54
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sony Ericsson W810  (Pročitano 71945 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Namestio sam gprs, hvala. Smile
A bio mi je aktiviran, nego mi jeko zeznuo jer se igrao,a kada sam ih nazvao da mi posalju parametre rakli su mi da je thnicki nemoguce, onda sam promenio karticu -ubacio drugu, i hteo da mi onda i aktiviraju i posalju parametre, opet su mi rekli da je tehnicki nemoguce da mi posalju, jer je kao vec bilo poslato na taj broj, mada nije moglo.
I treba mi jos jedna stvar, a to je: Kako da podesim da mi radi e-mail na 064? (imam aktiviran, ali ne znam da podesim)
Da biste uspešno kreirali svoj mail koji ce glasiti "vašbroj@gm.telekom.yu", npr. "064XXXXXXX@gm.telekom.yu", potrebno je da na broj 770 pošaljete SMS poruku "mail lozinka" sa obaveznim razmakom izmedu ove dve reci, gde lozinka može da bude bilo koja rec koju sami odaberete, a koja ne sme biti kraca od 6 niti duža od 10 karaktera. Na isti nacin menjate postojecu lozinku, na vec kreiranom korisnickom nalogu. Po obavljenom slanju SMS poruke dobicete SMS poruku kojom cete biti informisani o uspešnosti obavljene procedure. MONDO mail možete pronaci na MONDU u podmeniju EXTRA. Ulogujte se Vašim korisnickim imenom, npr. 064XXXXXXX i lozinkom koju ste izabrali SMS porukom. Ako proceduru obavljate sa svog broja mobilnog telefona možete da koristite opciju "Auto logovanje" kojom cete automatski biti redirektovani u svoj Inbox bez potrebe da manuelno unosite svoje korisnicko ime i lozinku.

e-mail address:    064 dalji broj telefona@064.gm.telekom.yu
username:    064 i dalji broj telefona
password:    vasa sifra
outgoing:    x1.gm.telekom.yu
incoming:    x1.gm.telekom.yu
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
email
Da bi aktivirali mail posaljete poruku Mail <lozinka> (npr. Mail mtsmondo gde je mtsmondo lozinka  ) na broj 770.
Lozinka ne sme biti kraca od 6 niti duza od 10 znakova.
Na isti nacin menjate postojecu lozinku na vec kreiranom korisnickom nalogu.
Dobicete obavestenje da ste aktivirali ovu uslugu.
Vasa email adresa je sada 064(5)GSMbroj@gm.telekom.yu (npr. 064123456@gm.telekom.yu ako je vas broj 064123456, a 065123456@gm.telekom.yu ako je vas broj 065123456).
onda
menu -> messaging -> email -> settings -> account settings -> new account
account name: telekom email
connect using: telekom
protocol : POP3
incoming server: x1.gm.telekom.yu
incoming port: 110
mailbox: 064(5)GSMbroj -npr. 064(5)123456
pasword: <lozinka> npr. mtsmondo (znaci ona koju su sam definisao u poruci)
outgoing server: x1.gm.telekom.yu
outgoing port: 25
email addres: 064(5)GSMbroj@gm.telekom.yu
download: headers & text
from name & signature - opciono.
« Poslednja izmena: 09. Dec 2006, 18:16:51 od milan91 »
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 810i
help wanted:

gde je opcija gledanja videa (3gp) u Full Screen?!! Pre dva dana postavio ja u kartici (fonu) jedan klip i na desni dugmić u opcijama imao i tu Full Screen opciju. Međutim, od juče - NESTAO...  Smile

Zar je toliko teško za odgovarati?!!
« Poslednja izmena: 11. Jan 2007, 20:36:45 od lengi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

After me, only god will live!

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 12
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Ja se nakanjujem danima da li da kupim ili ne ovaj fon?! Znam, nedostajace mi Symbian i aplikacije, al posle razmisljam koj' ce mi moj komp na telefonu... Ceo dan buljim u ovaj moj kuci, pa na poslu imam 100 racunara za kojima opet sedim... A nemam mp3 player... Dvoumio sam se oko n70 i ovog w810i i mislim da je bolje da uzmem SE jer cu manje da se smaram/zamajavam i gubim vreme oko samog telefona...
Samo jedno pitanje. Taj sto treba da uzmem je skinut sa Vodafon mreze, pa su mi rekli da je moguce da mu internet malo sporije radi?! Kao ne kod svakog ali moze da se desi?! A i nesto u vezi flash tema, da nece da rade sa dekodiranim???
Ako neko ima neka iskustva sa ovim problemima ili nekim slicnim zavrzlamama, osim prethodno napisanih ili nesto slicno, molio bih da postujete ili da mi posaljete PM! Znacilo bi mi...   Smile

Smile

IP sačuvana
social share
All geeks have big disks!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 143
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Nokia 6230
jel zna neko kolko je ovaj mob u nisu nov
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 144
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Nokia 6500s
@ lengi : pritisnes narandzasto dugme na kome imas slovo W udjes u videos, desni klik i odaberes opciju fullscreen
@sale8 : 220 evrica
IP sačuvana
social share
Srbija do Tokija, jebote ima nas svuda.
Mess with the best die like the rest.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
samwisegamgee,preporucujem w810i ako ti ne treba symbian.Kazes oces da uzmes sa vodafone,samo da ti kazem bolje nemoj,ja se iskreno jezim od onih natpisa i menija fuj.Kao prvo dobices sa onim ruznim menijem,neces imati flash teme,tek mozes da ih dobijes kada fleshujes telefon to kosta oko 10e,i onda ce net raditi dobro.Dosta ljudi koji su hteli da update-uju softver preko SEUS-a(sony ericsson update service) telefon se opet zakljucao za vodafone mrezu,ovo se desi kad je telefon lose dekodiran ali ne mora da znaci.Znaci vrlo je tesko kad hoces da updateujes sw,zakljucace ti telefon i moras opet da ga nosis na otkljucavanje to je 10e.I kad krene da ti zeza softver na telefonu moraces da das 10e da bi ubacio novi,jer preko SEUS-a ce ti zakljucati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 12
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
@milan91

Hvala puno na odgovoru  Smile, mislim da cu da odustanem od Vodafon varijante! Tuga je sto u nasoj zemlji po pristupacnoj ceni ne moze da se kupi legalan telefon. u Roamingu ovaj SE w810i kosta znatno vise i retko ko ima kintu da izdvoji za legalan.
Ako neko ima jos neke sugestije nek postuje... Tnx... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Pa na nekoliko mesta ima "cist" telefon,negde je cak i u original kutiji,zavisi treba pozvati sve radnje i naci za normalnu cenu.A sto se tice w810i,meni je mozda njegova mana sto nema poklopac za kameru,pa lako ulazi prasina,ali ko ga "gura" sa jos nekim predmetima u dzep moze lako i da se izgrebe.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 12
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Jeste, tu se vodi polemika oko tog poklopca...  Smile Neki kazu, cak i da ima poklopac, opet ce se zaprljati! Ma za$$$e me za to, uvek mogu da ga otvorim i ocistim... Smile
Kupujem ja to sigurno, samo da nadjem sa neke druge mreze, mozda ruske neke... Javim licne utiske cim ga "testiram"!!! pozz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 54
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.