Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 ... 54
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sony Ericsson W810  (Pročitano 72186 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
Cene na sajtu su date cisto informativno, a na sajtu to sto pise za PDV i nije bas tacno... Kao prvo ne dobijas fiskalni racuna tako da PDV nema, a drugo je sto prodavci uvek kazu tacnu cenu...
Ako te vec zanima neka prodavnica tj. telefon iz te prodavnice, zvones, pitas kako i sta i kraj Wink
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 169
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia E50
Makison, pre neki dan kad sam kupovao N73 zvao sam vise tih radnji i sve cene su bile sa PDV-om. Licno, uvek sam u Bg-u kupovao telefone (tamo gde je bilo najjeftinije) i dosad me nisu nikad zeznuli sa cenom. Tacno je ono sto kaze Milan, ali je meni bitno da je telefon (i punjac) potpuno nov i ispravan i da mu nista ne fali. Lako ces ga fleshovati ako je skidan sa neke mreze i dobices original fon za minimalan novac.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
Ali mnogo je lepse kad dobijes original kutiju, svu opremu, koja je naravno original i lepo upakovana, dobijes tacno ono sve sto ide.Lepo uputstvo direkto iz fabrike, CD takodje(ne sto dobijes ovako neki budjavi, rucno rezan...) Ne moras da se mucis oko flashovanja, imas i dobru garanciju...
Ja sam tako lepo prosao, naravno za male mare  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11247
Zastava Zvezdara
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
SonyEricsson c702 + 2gb
Ali mnogo je lepse kad dobijes original kutiju, svu opremu, koja je naravno original i lepo upakovana, dobijes tacno ono sve sto ide.Lepo uputstvo direkto iz fabrike, CD takodje(ne sto dobijes ovako neki budjavi, rucno rezan...) Ne moras da se mucis oko flashovanja, imas i dobru garanciju...

Ja u najjeftiniju radnju, dobio svu opremu,original kutiju, full oprema, a najeftinije u gradu.... Prodavnica je {ako ocetwe da vam kazete, obratite se na PP}  Smile
IP sačuvana
social share
Everybody dies. That's just the way it is. The life clock ticks at the same speed for all of us. And we all know, that one day, that clock will stop. And when it does, we'll only have time to say: Oh fuck.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 169
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia E50

Oko fleshovanja bih se i ovako mucio jer treba da ubacim najnoviji firmware. Uopste mi ne treba cd jer vec odavno imam neophodan softver. Upustvo takodje, nisam toliko neuk da ne znam da udjem u imenik i podesavanja. Slusalice cemo zajedno baciti, jer su original uzas i ne gine ti kupovina. Sa punjacima nikad nisam imao problema. A to sto si ga nabavio jos jeftinije, to su neka mutna posla ili neke tvoje veze.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
Ne bi morao... SEUS je odlican za nebrendirane telefone... Wink
Blago tebi kad si se naucen rodio... ima ljudi koji ne znaju.Slusalice za bacanje??  Smile Pa jedino ako si dobio kinesku kopiju kao sto si dobio i kinesku kopiju punjaca... Pa ti kazes da nemas problema sa punjacem, nije u pitanju punjac vec baterija  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 169
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia E50
Ajde bre Milane, nemoj mi samo reci da si i ti koristio to upustvo.. Bilo koje slusalice za Nokiju ocajne, bilo da su original ili fus, i ako zelis da slusas muziku primoran si da kupis druge. Baterija je made in china, ,ali kinescici me do sada nisu nikad izneverili Smile
I cemu ova rasprava, hoces da kazes da sam pogresio i trebao da nabavim original telefon pa makar puko i 100 evra vise, a zasto? Da bih dobio neke nebitne stvari koje necu ni pogledati kad otvorim tu kutiju iz Finske. Bitno je da je sam telefon dobar jer ces se njime sluziti i nositi. Bilo bi dobro i da je baterija originalna, ali i sa ovom je sasvim ok, stvarno nemam primedbe. Drago mi je za tebe sto imas original, ali ne moras da se s'time hvalis pogotovo sto si ga ilegalno nabavio. Plati brate lepo njegovu realnu, tj. originalnu cenu pa pricaj nam onda kako je lepo dobiti originalnu kutiju, svu opremu koja je lepo upakovana i nezaobilazno upustvo bez koga ne mozes da se snadjes u telefonu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia Lumia 1020
Što se tiče slušalica, mislim da u poslednje vreme dobre dostavljaju, mislim da su i za n73 i za n95 ok...ako ih ne izgubiš (@mikele and me Smile)
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Apple iPhone
ako ih ne izgubiš (@mikele and me Smile)

ne staj mi na muku  Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
senadomen, ja koliko vidim ova tema je o Sony Ericsson modelu w810i Smile
I pricam o samom modelu, ne o nekoj nokiji... Pa pre bih pukao jos koji evro i uzeo proveren telefon, a ne neki koji je mozda bio i polovan, sa garancijom od 6 meseci na softver  Smile
Ja se nisam hvalio time sto imam original, vec sam rekao da se za jedno 20e moze naci original telefon... I nisam ga nabavio ilegalnim putem, telefon je kupljen u Beogradu u radnji sa sve garancijom i na softver i na hradver, takodje sam dobio i fiskalni racun...
btw. nisam koristio uputstvo, ali kazem da je nekom tako nesto potrebno...

I ovde zavrsavamo raspravu, prica se o modelu w810i za koji sam ja krenuo pricu, ti si uleteo i preporucujes svima da uzmu telefonu u radnji gde je najjeftiniji i dobice kao najbolji telefon  Smile plus jos se ne radi o SE modelu, nego o nokiji  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 ... 54
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.