Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 54
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sony Ericsson W810  (Pročitano 71932 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia N82
Jeste kada procitas samo jedan post. Da si procitao i ostale moje postove po ostalim temama shvatio bi zasto to radim. Znaci treba mi fizicki manji telefon, fm tuner i mp3 plejer.

i dalje ostajem pri svom misljenju?

Pa sto si stavio upitnik na kraju? Osecam li ja to potsvesno dvoumljenje oko tvojih stavova? Smile

Imao sam k750i koji me je odlicno sluzio,ali sam presao na 6630 da probam symbian,mislio sam da se vratim na k750i zbog RADIJA i KAMERE samo zbog toga,a tu je i odlican BLIC.Nisam imao w810i ali sam imao prilike da ga vidim i poigram se sa njim on je malo bolji od k750i ima malo veci ekran 2mm,malo je brzi i ima mnogo dobre FLASH teme koje su extra.Telefon kao telefon je dobar nema mana,odlican zvuk na slusalicama,kamera mnogo dobra,BLIC da ne pricam,a tu je i radio Smiley .Vidim da si hteo da uzmes kao w810i ili n70,ne znam ja bih mozda uzeo w810i,nekako n70 mi se ne svidja ne znam ni ja sto,ali ako ti treba symbian i ako si navikao na programe ja bih odmah uzeo n70.Dobra kamera tj.malkice bolja u odnosu na 6630,ima radio i malo se razlikuje u softveru,ima vecu rezoluciju videa od w810i i od 6630.Ne znam ti odluci na w810i neces moci da stavis ni jedan program na koji si navikao kojih ima milion,mozes samo da gledas,ali zato na w810i mozes da igras skoro sve igrice koje nisi mogao na 6630 ima jedno 10 programa u javi,puno tema koje menjaju samo izgelda ne IKONICE.

edit: Liquid_Snake,daj nemoj da se glupiras ako imas nesto pametno da kazes reci,taj walkman k800i ne postoji i nemoj da stavljas neke fake slike i da zbunjujes neke  Smile

Ne znam, skroz sam u dilemi. Znaci na symbian sam bas navikao. Nisam bas totalni zaludjenik, ali imam dosta programa koji mi koriste, a i desava mi se cesto da probam po koji novi iz radoznalosti.

Da ovaj w810i nije tako lep definitivno bih se opredelio za n70. Ovako, ne znam sta da radim. S'jedne strane neophodan mi je radio i mp3, sto bi trebalo da me opredeli za w810i. Sa druge strane to ima i n70, samo malo losije. Onda opet treba mi neki manji telefon, sto w810i jeste, a n70 bas i nije. Ne znam, skroz sam sludjen.
« Poslednja izmena: 02. Dec 2006, 13:23:56 od milisav_bl »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 608
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.50
mob
Samsung i900
Jeste kada procitas samo jedan post. Da si procitao i ostale moje postove po ostalim temama shvatio bi zasto to radim. Znaci treba mi fizicki manji telefon, fm tuner i mp3 plejer.

i dalje ostajem pri svom misljenju?

Pa sto si stavio upitnik na kraju? Osecam li ja to potsvesno dvoumljenje oko tvojih stavova? Smile

Upitnik stavljam na svakom kraju recenice ? navika?
IP sačuvana
social share
Tandrcak
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
I ja sam bio pre jedno mesec dana,spakovao sam svoj 6630 i resio da prodam i da uzmem k750i ali pre jedno 7dana video kako moze se ubaci nova verzija sw ubacio,ubacio neke teme,i rek'o ajd prezalim taj izgled k750i,radio i kameru.Sad sam nabacio opet programe i tako to,videcu za jedno mesec dana sta cu da radim,dal cu da uzmem k750i i da ostavim 6630 ili cu prodati 6630 i uzeti nov N70,ili mozda w810i. Smile Ne znam sam resi da li ti je potreban symbian
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia N82
Ne znam, ja obicno ismevam ljude koji kupuju telefone da im budu lepi. Ovoga puta ja sam delimicno u toj prici. Znaci w810 mi se tako svidja da to nije normalno. Tako ja zamisljam dizajnerski idealan telefon. NAravno w810 je i tehnicki ekstra telefon, ali to je vec druga prica. Kada bi mi ga neko dao samo na nedelju dana da se malo izivim, mislim da bih onda sigurno uzeo n70.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone
s obzirom da sad imas Symbian telefon, vrlo je moguce da bi te w810 brzo smorio....
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia N82
Upravo toga se i ja plasim. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 608
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.50
mob
Samsung i900
Upravo toga se i ja plasim. Smile

Dosadice ti 100%. Razmisli samo sta ces da radis kada za mesec dana izgustiras njegove funkcije, ili vidis neku novu aplikaciju a nemas gde da je stavis? Smile Smile
IP sačuvana
social share
Tandrcak
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
onda uzmi n70 i neces se pokajati,a kad te on smori lepo prodas n70 i uzmes w810i
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia N82
 Smile

Eh kad bi to tako lako bilo. Svaka ta prodaja i kupovina kosta i to dosta. A i n70 kao i svaki drugi symbian tesko da moze da te smori. Zato i kazem, kada bi mi neko dao jedno nedelju dana w810i da me zelja podje, uzeo bih mirne duse n70. Nego da ne znate mozda neki dobar servis ili radnju u kojoj bih mogao da dam svoj 6630 i doplatim za w810i ili n70, da mi racunaju realno moj telefon. Ako znate posaljite preko privatne poruke ili mejla.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
to da das u neki servis ili radnju se ne isplati uopste,meni su pre 2meseca davali za 6630 80e,sad daju sigurno 60e tako da o tome nemoj da razmisljas uopste
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 54
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.