Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 54
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sony Ericsson W810  (Pročitano 74869 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4416
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia N70,6303,K610...
To je tacno da se kvari dzojstik na K750 ustvari prasina upadne ali problem je sto se to moze jednom ocistiti a vec posle je problem, zato su u ovaj model stavili dzojstik koji je totalno zasticen, on ustvari moze da se mrda kao dzojstik ali nema funkciju da mozes njime da ides kroz meni vec samo na dole... dok za setnu kroz meni koristi se oko dzojstika sto je mnogo bolje od k750.
IP sačuvana
social share
Grand shitovi
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1053
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung GS3
Jel se uz crni model dobijaju iskljuchivo crne slushalice ili nema pravila? Ja imam one sivkaste ali mi crne vishe odgovaraju  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
To je tacno da se kvari dzojstik na K750 ustvari prasina upadne ali problem je sto se to moze jednom ocistiti a vec posle je problem, zato su u ovaj model stavili dzojstik koji je totalno zasticen, on ustvari moze da se mrda kao dzojstik ali nema funkciju da mozes njime da ides kroz meni vec samo na dole... dok za setnu kroz meni koristi se oko dzojstika sto je mnogo bolje od k750.
Ja imam i dalje SE T610 za koga su isto tako tvrdili da mu se džojstik kvari, da ne traje dugo, .. i eto - i meni i svima ostalima koje poznajem taj džojstik je najmanji problem, ... čak šta više i dalje baterija traje 4 dana ....
Takodje, znam mnogo ljudi koji imaju K750i i nikada se nisu žalili na džojstik iako su im telefoni bukvalno izlizani od nošenja i korišćenja.
Ne smeta tu džojstik i nije to nikakav problem, no ajde, recimo da je bolje uzeti ova telefon koji nosi naslov teme samo zbog dodatne opreme ako ni zbog čega drugog, jer se time dobijaju već bolje sluške, više memorije tj., veća memorijska kartica i malo veći ekran koji ipak znači ...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4416
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia N70,6303,K610...
Ja imam i dalje SE T610 za koga su isto tako tvrdili da mu se džojstik kvari, da ne traje dugo, .. i eto - i meni i svima ostalima koje poznajem taj džojstik je najmanji problem, ... čak šta više i dalje baterija traje 4 dana ....
Takodje, znam mnogo ljudi koji imaju K750i i nikada se nisu žalili na džojstik iako su im telefoni bukvalno izlizani od nošenja i korišćenja.
Ne smeta tu džojstik i nije to nikakav problem, no ajde, recimo da je bolje uzeti ova telefon koji nosi naslov teme samo zbog dodatne opreme ako ni zbog čega drugog, jer se time dobijaju već bolje sluške, više memorije tj., veća memorijska kartica i malo veći ekran koji ipak znači ...
I ja imam t630 i meni dzojstik radi i baterija dobro drzi ali dvojici ortaka na k750 se sjebo dzojstik... 5 puta povuce dzojstik da bi jednom pomerio na meniju
IP sačuvana
social share
Grand shitovi
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
@albumag,e i mene je to zanimalo jer sam primetio da iskljucivao idu HPM 70 crne,a u mnogim testovima stoje sive HPM 70 koje idu uz druge W modele,pa sam pitao nekoliko korisnika i svi imaju crne znaci idu iskljucivao CRNE. Smile
@cigla i saleboy,eto jos nekoliko dokaza da dzojstik na k750i i ostalim modelima nije tako los  Smile nego samo neki izmisljaju price da uopste ne radi i da se brzo kvari "sam od sebe"  Smile
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

悪い

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7274
OS
MacOS X
Browser
Safari 417.8
moj ortak ima k750 nesto manje od god dana i takodje mu je riko dz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Be Happy :)

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2223
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
HTC ONE
Bolje slusalice, veca memorija, ima edge ( mislim da k750 NEMA), nema dzojstik koji se kvari vremenom, walkman softver, bolji ekran (primetno bolji)
Po meni vredi razlike od 50e u odnosu na K750
mene interesuje recimo jel kamera na nivou K750i ili bolja kod ovoga i sam zvuk?!?

kamera je ista u odnosu na K-750 ,... ja sam imao-imam i jedan i drugi i razlika je mala , ali u korist W810 , malo lepši-oštriji i veći ekran , walkman softver i lepši izgled , a ta razlika od 50tak evra otpada na memorijsku karticu i walkman slušalice koje su stvarno dobre.Tako da kad se odbiju kartica i slušalice - ispada da im je cena ista.
IP sačuvana
social share
budi srećan :-)
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
HTC desire s
Bolje slusalice, veca memorija, ima edge ( mislim da k750 NEMA), nema dzojstik koji se kvari vremenom, walkman softver, bolji ekran (primetno bolji)
Po meni vredi razlike od 50e u odnosu na K750
mene interesuje recimo jel kamera na nivou K750i ili bolja kod ovoga i sam zvuk?!?

kamera je ista u odnosu na K-750 ,... ja sam imao-imam i jedan i drugi i razlika je mala , ali u korist W810 , malo lepši-oštriji i veći ekran , walkman softver i lepši izgled , a ta razlika od 50tak evra otpada na memorijsku karticu i walkman slušalice koje su stvarno dobre.Tako da kad se odbiju kartica i slušalice - ispada da im je cena ista.

Kamera je bolja pri nocnom slikanju i snimanju uz blic, zvuk je mozda cak i jaci na k750i ali su slicni...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Here I am, on the road again...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3818
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
HTC Touch Pro
kod iskreno receno 20ak ljudi koji su imali/imaju T610 i K750 kod svih je rikno joystick... tako da ...
a i samim tim nije dzabe W810 proglasen za najbolje uradjen sony ericsson model
-------------
no jedno pitanje
da ne zna neko ima li neki java pdf reader za ovaj phone al da provjereno radi i mozda neki office paket (word i excel) da moze da cita fajlove koje imam na phonu u .doc i .xls formatu
Naso sam par ali ne rade Smile
--------------
da li vama radi ona java gmail aplikacija, posto meni ne radi, tj. nece da mi otvori postu-account
« Poslednja izmena: 20. Apr 2007, 19:48:50 od mikx »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
HTC desire s
Uh brate pa tesko da ces naci tako nesto mada ko zna mozda i ima Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 54
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 11 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.