Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sony Ericsson P990!  (Pročitano 57676 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
mob
Apple iPhone
ne znam, nekako mi je sa P990i bio najbezbolniji prelazak na novi OS.......
mnogo dobar display ima, dobra baterija, dosta dobro i kvalitetno uradjeno kuciste, qwerty za koji sam mislio da je neupotrebljiv zbog sitnih dugmica ali kad kucam SMS ni jednom se nije desilo da pritisnem 2 ili vise tastera, sjajan zvuk u slusalici, FM sa RDS-om, solidna kamera sa autofokusom, Wi-Fi, dobro optimizovan UIQ...... ( nije nabrojano po vaznosti  Smile )
e sad, samo mi jos treba strpljenje jer ima slabo aplikacija  Smile

cena mu je kao  N80 recimo, a opet mi je kompletniji P990i od n80  Smile
« Poslednja izmena: 02. Jul 2007, 17:08:44 od Mikele »
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
HTC Bravo
@Cigla tel. Ja bih tu svrstao i n76 - bedan je svaki telefon kome baterija ne izdrzava 24 h "ozbiljne" upotrebe... Dzaba mu RAM...
« Poslednja izmena: 02. Jul 2007, 17:10:32 od wayfaringpilgrim »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC HD2
Ja bih tu svrstao i n76 - bedan je svaki telefon kome baterija ne izdrzava 24 h "ozbiljne" upotrebe... Dzaba mu RAM...
Ne osudjuj ga unapred kada nemamo pojma koliko mu traje baterija.
Pored toga, nije njemu samo ogroman RAM velika prednost već i procesor od celih 369MHz pa i OS verzije 9.2 koji je mnogo optimizovaniji od v9.1 i tako da je bar po meni pogrdo svrstavati ovaj za dve klase bolji od svih modela iz verzije 9.1 u isti koš sa njima!
No, subjektivna mišljenja izgleda ovde preovladavaju!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
mob
Apple iPhone
Ne osudjuj ga unapred kada nemamo pojma koliko mu traje baterija.

ne znamo zasigurno ali znamo koliko traje baterija na N80 koja je veceg kapaciteta od baterije na N76  Smile
« Poslednja izmena: 02. Jul 2007, 17:13:33 od Mikele »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
mob
Apple iPhone
trebalo mu je 7 minuta da otvori .doc od 15.7 Mb

isti takav fajl je moj N70 otvorio za manje od 4 minuta!  Smile

znam da mi necete verovati ali..... P990i je isti takav fajl otvorio za oko pola minuta......
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

tv izveštači izveštačuju izveštaj svakog dana

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple iPhone 6
trebalo mu je 7 minuta da otvori .doc od 15.7 Mb

isti takav fajl je moj N70 otvorio za manje od 4 minuta!  Smile

znam da mi necete verovati ali..... P990i je isti takav fajl otvorio za oko pola minuta......

Nokia do Tokia, malo sutra  Smile
« Poslednja izmena: 03. Jul 2007, 13:37:48 od thefukara »
IP sačuvana
social share

jetra mi je propala, imam čir na crevu,
kamen je u bubregu, .ebem li mu kevu

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone
merio sam - tacno 48 sekundi......

evo sad malo detalja..... doc fajl koji sam otvarao na N70 i sad na P990i a thefukara na N95 je : Nacionalni park srbija i tezi oko 15MB
koga zanima, fajl moze skinuti odavde ---> http://rapidshare.com/files/25344012/Nacionalni_park_Srbija.rar.html
prvo sam ga otvarao sa instaliranom aplikacijom DocumentsToGo Word koja je taj fajl otvorila za 48 sekundi.....
onda sam uzeo QuickOffice, koji je dosao uz telefon, i isti taj fajl otvorio za sekundu - dve sporije.....
naravno, prvo sam restartovao mob i odmah nakom podizanja sistema pokretao ove aplikacije....
« Poslednja izmena: 03. Jul 2007, 14:29:24 od Mikele »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
R6D23 fw je znatno racionalniji sa memorijsim resursima telefona od predhodnih verzija. Doduse, to bas ne utice na raspolozivu slobodnu memoriju po ukljucivanju telefona ali se zato mnoooooogo bolje snalazi sa njenim dodeljivanje aplikacijama. Zato je i otvaranje velikih dokumenata zavisno od verzije fw. Ovo je prvi put (od kako se novi firmware pojavio pre dvadesetak dana) da zaista nemam primedaba na stabilnost rada telefona. Bravo za SE. Sajt SymbianSigned je bio potreban za dobijanje razvojnog sertifikata koji je omogucavao instalaciju Smart Movie 3.41 pre svega, ali je procedura dobijanja sertifikata promenjena zbog trik-uputstva u 12 koraka objavljenog na nekoliko internet foruma. Alternativa Smart Movieu je DivX player 0.87 koji je moguce instalirati "poznatim" putevima. Program je inace preslikan Smart movie, ako te ne iritira onih nekoliko sekundi uvodne spice. Jedan zaista koristan savet, ko kopira cele filmove na karticu bilo bi dobro da pre toga poveze telefon na USB i izvsi defragmentaciju kartice preko racunara. Efekti su uocljivi. Jedno pitanje za ostale vlasnike ovog telefona, dal ii je neko pokusavao da formatira memorijsku karticu na fat32?  Iskreno strah me je da zeznem karticu od 2GB (a jedino nju i imam). Ako bi telefon prepoznao fat32 znaci da bi u njemu radile i nove Sonyjeve kartice od 8GB, a to je... mrak!
Sve kartice do 2Gb su fabricki formatirane na fat16.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
mob
Apple iPhone
ja imam R9F011 i sasvim sam zadovoljan  Smile
ima novija od ove moje ali ne bih da experimentisem.......
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC HD2
Ko i gde ubedi Machkan-a da se fleš memorijska kartica uopšte defragmentuje i da zbog toga radi bolje ili brže, majko moja?!? Smile

Pored ovoga, nije sajt SymbianSigned prestao sa davanjem sertifikata svima zbog tamo nekog SmartMovie za UIQ platformu i pisanog idiotskog objašnjenja kako ga sertifikovati/krekovati, već zbog tone drugih piratskih aplikacija koje su se svakodnevno registrovale i sertifikovale preko nj. .... i to je sve namerno pušteno ranije pa sada odjednom zabranjeno kada su se naivci navukli, Imaš i svežu posebnu tome o tome pa se priključi ....

Mikele, još nisi dao oglas o prodaji ovog telefona, sada već hendikepiranog do kraja(ako je do sada šetao na jednoj nozi, sada je ostao i bez te)?!? Smile
Btw. kako se instaliraju i rade Java aplikacije na njemu koje bar ne treba sertifikovati???
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.