Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sony Ericsson P990!  (Pročitano 60838 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC Bravo
Resio sam da skartiram nokiu zbog nekih prolema koje sam imao sa modelom koji vidite kod mene u potpisu,pa se razmisljam dali se isplati vratiti se na p990. Imao sam ga jedno kratko vreme i bas me je sa jedne strane razocarao zestoko,a sa druge i odusevio. Los utisak mi je ostavio totalno nestabilan softver i lois prijem wifi sigmala {mozda i to ima veze sa sofverom?}.
Uzmi P1, ako imas para - ogromna kolicina RAM-a ce ti omoguciti da nikad ne moras da gasis aplikacije! Smile Inace, prijem WIFI signala moze da ima veze sa sw, uostalom kao  i upotrebljivost  svih drugih opcija u fonu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Za wi-fi ti mogu odmah ja odgovoriti. Telefoni su pravljeni za pristup preko wi-fi-a u kafićima , kući , eventualno na poslu.... Gdje su veoma blizu tih "hot spotova".
Nisu namijenjeni za pristup lokalnim provajderima sa par kilometara udaljenosti od antene. Jednostavno nisu. I mada im je predaja signala solidna , oko 50 milivati , signal je nestalan i lako se gubi , brzina protoka podataka stalno varira. Pa ma koji telefon da je u pitanju e61 ili p990....

Ništa bez grid antene.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Vracam pare kad budem imao a nebudu mi trebale!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 528
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Bosch ves masina
Pa moj problem je bio sto je tel posle konektovanja na mrezu,posle par minuta koriscenja,izbacivao mreza nedostupna ili slicno na mestima gde su drugi aparati radili bez greske! Mislim,to je bilo pod uslovom da mi se nije restartovao pre toga.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
mob
Apple iPhone
Pa moj problem je bio sto je tel posle konektovanja na mrezu,posle par minuta koriscenja,izbacivao mreza nedostupna ili slicno na mestima gde su drugi aparati radili bez greske! Mislim,to je bilo pod uslovom da mi se nije restartovao pre toga.

to je sve do softvera telefona rekao bih.....
kacio sam se ja po free hot spotovima i sve je sljakalo bez problema......
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
cverglan ako tako stvari stoje onda je vrlo moguće da ti je problem pravila verzija SW-a. E61 se takođe resetovala veoma često prilikom upotrebe wi-fi-a , sve do pojave ovog najnovijeg software-a. Sad radi k'o bombona.  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC Bravo
P1 i vise nikad nema restarta! Smile Cena - 385 jura, na 350 je sjajna kupovina! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N95
 Smile zakon p990  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 528
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Bosch ves masina
Kupi p1!!! Ma nema sanse da dam skoro duploi love za p1 zbog povecanog rama i 1mpx+. Ako sada radi p990 sada kako treba,meni bolji netreba. P.s. Taj ram treba popuniti,sa kojim programima?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC Bravo
@jimy page Mislio sam na restart zbog nedovoljnog RAM-a - tako nesto je moguce na P990 ako se pokrene vise zahtevnih app, ali ne i na P1, jer ima 4 puta vise slobodnog RAM-a od P990! Smile Smile @cverglan, veruj da se RAM lako popuni, iako nema puno programa za UIQ 3. Ipak ih ima dovoljno(otvori na P990 mini Operu, nek bude aktivna 30-ak minuta, surfuj, onda otvori neki dokument preko Documents2Go, upali Media player, pa vidi kako se fon ponasa) Smile... Zaboravih da kazem najbitnije - P990 je sada, sa novim sw, sjajan smartphone, i odlicna kupovina, samo sto se meni licno vise svidja P1! Smile
« Poslednja izmena: 25. Sep 2007, 00:39:03 od wayfaringpilgrim »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 528
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Bosch ves masina
Verovao ti meni ili ne,ali ja ovo upravo pisem preko opere mini sa p990
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.095 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.