Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sony Ericsson P1  (Pročitano 57671 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 238
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10
mob
HTC 
Neka me ispravi neko od vlasnika ako gresim, ali cini mi se da P1 ima ne bas glasan spikerfon... Smile
Nije preglasan ali po mom misljenju je sasvim dovoljno glasan. Par puta ima sam sastanke koristeci ovaj vid komunikacije i nas 5-6 u prostoriji je sasvim jasno culo drugu stranu.

ja se razmisljam izmedju p1 i e61, kamera mi nije bitna, ali jak i jasan spikerfon (zbog glasovne navigacije izmedjuostalog) i dobar displej je bitan bez obzira da li je telefon poslovan ili za zajebanciju. a da li vas je nesto odusevilo kod telefona, mislim jel ima nesto neuobicajeno?

Ja sam imao E61 i to skoro godinu dana. Sve pohvale za taj telefon. Ali za P1 sam se odlucio zbog TS i brzine pristupa dokumentima. Mogucnost postavljanja 15 kratica u stand by mode olaksava pristup aplikacijama a RAM vam omogucava da aplikacije pokrecete jako brzo jer ih se moze drzati u backgroundu bez problema.

Telefon je stabilan kao i E61. Evo npr imam Profi Mail, Docs 2 Go (Word), pdf+, Aqua Calendar koji uvijek "rade" a uz to regularno koristim Wi Fi i surfam koristeci defoltni browser, Slick i Salling Clicker... Jos kad dodate regularno kolristenje poruka i slicno... Ja sam prilicno zahtjevan korisnik a Mikeleu sam pokazao screen shot gdje se vidi da mi je telefon bio u radnom modu skoro puna 4 dana bez ikakvih problema (restarta, "zamrzavanja")...

Jos je par prednosti; Bez obzira na sve kamera je prednost i FM radio.

E 61 ima prednosti koje su display u landscape modu i puna tipkovnica mada ni P1 tipkovnica iako neobicna sluzi jako dobro. Jos jedna predmost je sto za E61 postoji aplikacija Papyrus  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 131
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10
mob
HTC TP2, Nokia 1100
Neka me ispravi neko od vlasnika ako gresim, ali cini mi se da P1 ima ne bas glasan spikerfon... Smile

Onako, nije ni najglasniji, a ni najtisi, onako...cini mi se da je glasniji nego na P990.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 93
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson Satio
Da li neko zna gde ima de se kupi original maska za sony ericsson P1,napomninjem da mi tastatura ne treba vec samo maska??    Smile
IP sačuvana
social share
John Luna ART
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0
mob
Apple iPhone
Cini mi se da si vec dobio odgovor na to pitanje.....
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
Motorola mpx220
pozz svima, el zna neko gde mogu da skinem free antivirus i programe za SE p1, i koja je razlika izmedju SE p1 i p1i (ako je uopste ima Smile)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Apple iPhone
Antivirus ti ne treba jer za UIQ3 nema virusa....
Programi - ima ovih freeware na Bureku ( pogledaj TOP teme ) a za sve ostalo - www.google.com

P1 i P1i je jedno te isto....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
Motorola mpx220
 Smile thanks
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 12
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
E ovako ljudi,imam par pitanja. Mozda su i glupa ali ja sam pocetnik u koriscenju ovako kompletnih telefona.
1. Da li je moguce gledati film na ovom telefonu sa subtitle a da se jasno vidi tekst,tj da se ne naprezu oci
2. Da li je moguce proveravati yahoo mail i sta treba ,da budem konektovan non stop ili. . .  
3. Kako se net koristi. . . gprs ili ovaj preko 3g i koliko kosta ovaj net preko 3g
Mozda i nije mesto ovde da postujem ali posto planiram da kupim ovaj telefon pa rekoh da postujem ovde
Hvala unapred 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 176
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia E61-1
1.Могуће је гледати филмове а што се тиче превода,размисли колики фонт је могућ на екрану резолуције 240x320 пиксела

2.А како би проверио маил ако ниси конектован на интернет?

3.Тарифирање интернета зависи од оператера,искључиво се наплаћују по количини пренетих података.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Apple iPhone
1. moze
2. yahoo ne moze
3. mozes gprs, 3g, wi-fi
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.