Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sony Ericsson P1  (Pročitano 49741 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 181
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Treba mi pomoc, kada god pokusam da instaliram neki program na P1 dobijem gresku "the package uses a protected uid". Kako da instaliram takve aplikacije??? Verujem da odgovor na ovo pitanje zanima i mnoge druge korisnike Symbiana UIQ 3.0!!!  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
HTC One X
Nemoj da postavljaš isto pitanje na više mesta...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13;
mob
Apple iP5
Treba mi pomoc, kada god pokusam da instaliram neki program na P1 dobijem gresku "the package uses a protected uid". Kako da instaliram takve aplikacije??? Verujem da odgovor na ovo pitanje zanima i mnoge druge korisnike Symbiana UIQ 3.0!!!  Smile Smile Smile

Prvo instaliraj CapsSwitch i postavi capabilities na OFF. Mozes da ga nadjes ovde:
http://forum.burek.com/index.php/topic,362300.msg5692420.html#msg5692420
Onda uradi Sony Ericsson UIQ3-smartphones SIS installer, nalazi se ovde:
http://forum.burek.com/index.php/topic,362300.msg5686959.html#msg5686959
Za ovo ce ti trebati Swiss Manager ili Xplore da bi prebacio installserver.exe u c:\sys\bin, ako nemas jedan od ta dva programa na fonu onda se javi pa cemo da nadjemo neko resenje  Smile
Kad odradis ovo, moci ces da instaliras sve bez sertifikata.

Ako te mrzi da radis ovo, javi se kod otorinolarongologa da ti odradi sertifikat da bi mogao da potpises aplikaciju pre instalacije
http://forum.burek.com/index.php/topic,351644.0.html

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 181
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Odradio sam ono sto je pisalo u temi Hakovanje i modovanje UIQ3 i instalirao sam My File Man telefona pa sam ubacio installserver.exe u c:\sys\bin koji sam takodje nasao na toj temi i sada radi...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 186
Zastava Vapa Cacak
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
LG G2
Da li ima resenje za snimanje razgovora kod p1 i da li je moguce da telefon oznacava fotografije po datumu a ne dsc00042..?
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Windows XP
Browser
mob
Apple iP5
Za ovo prvo
http://forum.burek.com/index.php/topic,119393.msg5978224.html#msg5978224
Mada, ako ti je bas neophodno, postoji aplikacija StyleTap koja omogucava da se programi za Palm (.prc fajlovi) koriste na UIQ3, pa mozes da proveris da li CallRec ili neki slicni program za snimanje razgovora radi na P1.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Onaj nervozni.

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1691
Zastava Karaburma
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Dobro veche Smiley odluchio sam da pazarim ovj telefon. Prelistao sam chitavu temu, utisci su pozitivni. Zanima me na shta posebno treba da obratim pazhnju i koje su mane telefona. Planiram da ga uzmem u SE shopu u Delta Shitiy-ju, pa me interesuje jel zna neko kolika je cena kod njih...
IP sačuvana
social share
"Dobra fotografija je znati gde da staneš" - Ansel Adams.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Windows XP
Browser
mob
Apple iP5
Cena je verovatno ista kao u ComTrade-u kome taj SE shop po svoj prilici pripada, znaci oko 50 EUR vise nego u ostalim prodavnicama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 600
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung GALAXY NOTE 2

Dobro veche Smiley odluchio sam da pazarim ovj telefon. Prelistao sam chitavu temu, utisci su pozitivni. Zanima me na shta posebno treba da obratim pazhnju i koje su mane telefona. Planiram da ga uzmem u SE shopu u Delta Shitiy-ju, pa me interesuje jel zna neko kolika je cena kod njih...

Brod Symbiana UIQ 3.0 tone,tj mozda je vec potonuo a ti se ukrcavas,zanimljivo Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Onaj nervozni.

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1691
Zastava Karaburma
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Heh. Pa znash kako, ovi novi UIQ-ovi G700 i G900 mi se ne svidjaju, a Noika me smorila. Nema nijedan pametan model koji je ispod 350 evra, a meni se zaista ne daje vishe za telefon... Bar ne sada. Btw, ovo je po meni najbolji odnos kvalitet cena na trzhishtu trenutno...
IP sačuvana
social share
"Dobra fotografija je znati gde da staneš" - Ansel Adams.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.