Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sony Ericsson P1  (Pročitano 56888 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8;M
mob
Apple iP5
Na zalost nisam bio procitao to sto si napisao kada je meni trebalo, u svakom slucaju ja sam se sa Smartmovie i Divx playerom oprostio zauvek sto se tice ovog telefona, ali eto neka se profa1 uci na mojim greskama.

EDIT:  Za profu, mislim da je ovo verzija Divx playera koju sam uspeo da instaliram na P1. Kada prikljucis telefon preko usb kabla nemoj da izaberes "file transfer mode" nego izaberi onaj drugi (ne mogu sada da gledam kako se zove, zurim na posao), onda double-click na instalaciju itd.

http://rapidshare.com/files/78945152/1593-divxplayer_v0_88.zip
« Poslednja izmena: 25. Dec 2007, 12:51:57 od Ardzuna »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 12
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Hvala svima na ucestvovanju u ovoj raspravi i na pomoci...Napokon sam skinuo verziju divx kojim sam uspesno instalirao,ali,sta...Posle nekoliko sekundi se svetlo gasi i fajl koci...Pokusao sam da skinem verziju onog programa za svetlo ali on je neka verzija unsigned pa nece na fonu da se instalira...Sta treba da uradim da bi se ta unsigned verzija instalirala i da li moze tada taj dvix da cita subtitle ili mi za to treba smart movie....Ako moze neki link za smart movie za tel P1 ubih se trazeci po bureku i ostalim forumima ali bezuspesno....Pozzz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 131
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
HTC TP2, Nokia 1100
Hvala svima na ucestvovanju u ovoj raspravi i na pomoci...Napokon sam skinuo verziju divx kojim sam uspesno instalirao,ali,sta...Posle nekoliko sekundi se svetlo gasi i fajl koci...Pokusao sam da skinem verziju onog programa za svetlo ali on je neka verzija unsigned pa nece na fonu da se instalira...Sta treba da uradim da bi se ta unsigned verzija instalirala i da li moze tada taj dvix da cita subtitle ili mi za to treba smart movie....Ako moze neki link za smart movie za tel P1 ubih se trazeci po bureku i ostalim forumima ali bezuspesno....Pozzz

Sto se tice izrade sertifikata, postoji tema na bureku, potrazi je.

Zabranjeno je postavljati linkove, ali koristi Google...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Citat
Sto se tice izrade sertifikata, postoji tema na bureku
Tačnije ovdje : http://forum.burek.com/index.php/topic,189582.0.html   Smile
« Poslednja izmena: 26. Dec 2007, 00:15:12 od elborashon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 12
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Zamolio bih nekoga ako moze da mi napravi *.csr fajl,jer kod mene nece>Kad skinem aplikaciju    DevCertRequest_30_10_2006_v2.0 i pokrenem je nece da mi je instalira na komp tako da ne mogu da napravim gore pomenuti fajl.Inace ostali deo procedure mi je prilicno jasan.Zato molim nekog dobrovoljca da ako moze da mi formira ovaj *.csr fajl i posalje na pm.Unapred zahvalan
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 176
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia E61-1
Имао сам исти проблем са инсталацијом програма.Уопште није реаговао инстал фалј,као да га нисам ни покренуо.Тако да сам диго руке  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 12
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Milosh i meni nije registrovao instalacioni fajl tako da nista ne mogu...Pa sad ne znam do cega je....Pa rekoh ako nekome moze da prodje procedura pa da nam posalje vec gotove fajlove....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 176
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia E61-1
Одлазимо у офф...углавном ако неко зна шта би био могућу проблем око инсталације нека напише.

профо што се тиче прављења .csr фајла то мораш уговорити на пп са неким  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
profa1 i milosh031....
Ta verzija alata za izradu sertifikata je stara. Probajte skinuti novu verziju DevCertRequest_2.1.1 direktno sa symbiansigned sajta. Kada se sa njom napravi .csr fajl onda sertifikat traje 3 godine.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Here I am, on the road again...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3818
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
HTC Touch Pro
zelio bih da mi neko kaze par sledecih stvari u vezi ovog telefona
koliku max mem. karticu podrzava, da li je brz, kako se ponasa wi-fi, da li ste se normalno uspijeli spojiti na wifi mrezu na nekim od bg hotspotova,... i kakva je podrska i raznovrsnost UIQ3 programa i da li postoji mogucnost kompatibilnosti izmedju npr.nokia symbian platforme i ove, tj. da li neki programi rade na oba tel.
hvala Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.