Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sony Ericsson P1  (Pročitano 55878 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Sve sam mislio da je tu interna memorija i memorija kartice... Mislio sam da se ram gleda tamo u delu gde su i prikazani svi programi koji su trenutno pokrenuti... Moja greska  Smile
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 131
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
HTC TP2, Nokia 1100
kad se snima video, može li da se koristi autofocus?

Sada sam tek primetio da si pitao, nema autofocus kada se snima video.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8;M
mob
Apple iP5
Posle dugo premisljanja da li P990 ili P1, danas sam ipak resio da se isprsim za jos 100 eura i uzeo sam P1. Verovatno cu u narednih nekoliko dana postavljati dosta (glupih) pitanja i nadam se da ce biti strpljivih medju vama da mi odgovore na njih.

Prvo je vezano za DivX i Smartmovie player - ne mogu da instaliram DivX player za UIQ3 koji sam skinuo ovde http://forum.burek.com/index.php/topic,150454.50.html (da li radi na P1?) niti Smartmovie koji je navodno cr****d sa jednog ruskog sajta. Ima li neko ideju sta da radim?

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

divx1.jpg
(124.37 KB, 1152x864)
divx2.jpg
(115.05 KB, 1152x864)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC Bravo
Ne mogu nista da procitam sa ovih shot-ova, pa ti ne mogu pomoci, ali probaj da lepo prebacis instalacije na fon, pa instaliraj preko nekog file manager-a(npr. Xplore), mozda tako hoce... SmartMovie cini mi se moras da sertifikujes pre instalacije... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Windows XP
Browser
mob
Apple iP5
U redu je snasao sam se tako sto sam skinuo neki program koji pretvara avi i mpeg fajlove u mp4 format i super se vidi na telefonu (Smartmovie po svemu sudeci nece ni biti potreban), jedino sto su konvertovani fajlovi skoro iste velicine kao i originali pa ce zauzimati dosta mesta, ali kupio sam i karticu od 2Gb pa to ne bi trebalo da predstavlja problem.

Sada me interesuje gde se nalazi WAP browser, ne mogu nikako da ga nadjem i kako se unose adrese u njega? Malo sam surfovao Operom ali se i tu slabo snalazim, potrosio sam malo vise kredita nego sto sam planirao, pa me i tu interesuje kako da brzo izadjem iz Opere, kao i to da li mogu da podesim da se ne konektuje sama vec da me prethodno pita?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 131
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
HTC TP2, Nokia 1100
Opera je jedini browser koji imas na telefonu, jedino neki drugi da instaliras.
Ne moras brzo da izlazis iz Opere, nego klikni na ikonicu konekcije, pa je zatvori (tj. prekini), a Opera moze da nastavi da radi.
Mislim da ne moze da se namesti da te pita da li zelis da se konektuje, ali nisam ni pokusavao to.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
HTC Bravo
Moze: Connections mgr,Settings, Internet accounts, Options, Show connection dialog.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Windows XP
Browser
mob
Apple iP5
Hvala na odgovorima, samo ne mogu da verujem da nema wap browser - kako se onda gledaju wap verzije nekih sajtova (npr. wap verzija Burek foruma) ili da unesem wap adresu u Bookmarks od Opere pa da gledam na taj nacin?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
HTC Bravo
Web browser je istovremeno i wap browser, tako ako hoces wap verziju npr. Google-a, ukucas wap.google.com, a u suprotnom www.google.com, itd. Naravno da bilo koji wap/web sajt mozes i bookmark-ovati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3162
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Apple Iphone 3G 8GB
jel je neophodno koristiti olovcicu u radu, ili moze i prstima?
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.18 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.