Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sony Ericsson M600i  (Pročitano 35681 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1490
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Apple iPhone 4S 16GB
Mene zanima kako je kucati na  - qw     er     ty tastaturi .... Smile Smile
naviknes se...a i bolje je, ne pritiskas jedno dugme 4 puta za jedno slovo... inace ako se ne krecem onda je bolje ona virtuelna...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC Bravo
Evo prvih utisaka kad je M600 u pitanju... Daklem, da pocnem od toga da sam prethodnih par dana imao veoma malo slobodnog vremena, te nisam uspeo suvise da ga cackam, pa cu nastaviti drugom prilikom malo detaljnije, kad ga bolje upoznam. 1. U ovaj telefon sam se zaljubio jos pre skoro 2 godine, kad sam video prve slike, tj. dok je jos bio u najavi, pa nema potrebe da dodatno naglasavam koliko mi se svidja - najlepsi fon koji sam posedovao! Smile Smile 2. Izrada je fantasticna, apsolutno nista(zasad Smile) ne skripi, sjajno lezi u ruci! Smile Mislim da je ovo standardno za Sony Ericsson, svi modeli ovog proizvodjaca su se sjajno pokazali u ovom segmentu(ali nikad nisam kupovao low-end, tj. entry modele). 3. Ekran je fantastican, veliki i apsolutno je u skladu sa ostatkom uredjaja, pa predstavlja pravi praznik za oci! Naravno, sve ovo vazi do trenutka dok aparat ne oseti na sebi sunceve zrake - tada se pretvara u nesto potpuno necitljivo, kao da je STN ekran u pitanju(npr. kao kod t610), a ne TFT... Smile Mnogo lakse je procitati nesto sa ekrana k750 u tim uslovima, nego na m600. Naravno, ovo sam znao i pre kupovine, tako da cu se valjda pomiriti s tim... Smile 4. Navigacija kroz meni je mnogo laksa nego sto sam mislio, vecina operacija se moze obaviti bez olovcice, tj. putem jogdial-a i pritiskom prstom na odgovarajucu opciju na touchscreen-u. Mada je olovcica taaaako zabavna! Smile Smile 5. Svidja mi se sto je moguce personalizovanje 5 precica koje se nalaze u standby modu na ekranu, jer sam citao da nije moguce ubaciti u precice dodatno instalirane aplikacije. 6. RAM memorija uopste nije tako problematicna, prilikom ukljucivanja, u startu imam oko 21 MB na raspolaganju, to se sa u medjuvremenu otvorenim aplikacijama cesto smanji na 4-5 ali i tada fon normalno radi. Za sada nisam imao "memory full", sto ne znaci da necu(stavise, skoro sam siguran da hocu), kada budem krenuo da instaliram aplikacije i da ih vise koristim - trenutno sam ubacio samo 10-ak. 7. Brzina fona je stvarno za pohvalu, iako je procesor na svega 208 MHz, nemam zamerki, mada i nisam puno zahtevan po pitanju brzine, jedino boot-ovanje traje duuuugo, oko minut, cini mi se( nisam merio, ali kao da je vecnost u pitanju)... Smile 8. Zasad nisam ubacivao neke excel i word fajlove, nisam imao vremena, ali fon je solidno radio sa otvorenim Xplore, Swiss Manager Pro, Messaging, Media player-om, ruskom mini Operom(koja ubedljivo najvise RAM-a pojede), Capturescreen i valjda jos ponecim(tada je RAM pao na 2.5 MB, ali i dalje se mofglo raditi). Svidja mi se sto se nakon zatvaranja svih aplikacija RAM vraca na solidnih oko 18 MB, pa se moze reci da bolje barata memorijom od "multitasking mastera", tj. Njegovog Velicanstva N70. 9. Baterija - ne mogu reci nista pouzdano, jer aparat imam tek 2 dana. Mislim ipak da je njen maksimum 2 dana uz solidnu upotrebu, ali moze se isprazniti i za jedan dan - to sam danas uradio uz ovakvu upotrebu: sat vremena price, 5-6 poruka, 2 sata cackanja opcija, jos sat vremena su cackali fon moje kolege, Opera mini je stalno radila, i najbitnije - osvetljenje je bilo najpre tj. pola dana podeseno na 85 %, a drugu polovinu na 100 %, vecinom je bio aktivan dual mode, pa je i to crplo bateriju. Sve u svemu, cini mi se da je ista prica kao sa n70, sto je za mene solidno. 10. Zvuk - losiji, tj. tisi primetno nego na k750, ali istovremeno bolji, tj. glasniji i kvalitetniji od n70. 11. Tastatura - prvi dan je bio pravi sok - proveo sam ga uglavnom na otvorenom, tek sto sam kupio fon, k`o za baksuz svi krenuli da mi salju poruke, a ja ne znam gde da stisnem - po 3 puta sam stiskao tastere dok ne ubodem pravi... Smile Cim sam se nasao na mestu gde sam mogao malo vise da proucim opcije, presao sam na virtuelnu tastaturu, koja je sasvim zadovoljavajuca, i meni zanimljiva, jer mi je ovo prvi touchscreen telefon. Sto se tice qwerty tastature, polako se navikavam, rad sa obe ruke vec pocinje da lici na nesto, mada se upotreba dodatnih znakova(pre svega znakova interpunkcije) aktivira preko ALT tastera koji mi je nekako nezgodno postavljen u donjem desnom uglu. Zasad je utisak da cu se navici s vremenom, i da to nece biti tako tesko kako sam mislio, ali moram reci da debeloprsti nemaju sta da traze na ovakvoj tastaturi, jer mislim(moj utisak, naravno) da nikako nece uspevati da kucaju bez puno gresaka. Smile Smile 12. Dve stvari mi se puno dopadaju - UIQ telefoni imaju kao i "obicni" SE aparati smajlije u porukama, a takodje M600(kao uostalom i svi noviji aparati) ima mogucnost biranja izmedju dual moda, gsm only i 3g only, sto mi vec sad dosta znaci, zbog brzog pristupa netu.To je uglavnom to, za sada... Zaboravih - bagovi: 1. Alarm mi se nikako ne svidja - ako se postavi za zvuk bilo sta osim par default melodija(npr. neki mp3, aac), tesko da cete se probuditi, jer aparat fura "ultratihi" zvuk. Isto vazi i za Handy Clock. Ako se pak postavi default zvuk, stvari se poboljsavaju, mada i dalje to nije zvuk kakav je na n70, k750, 6630, ali trebalo bi da je dovoljna jacina... 2. Ovo je vec simpaticno - povremeno aparat ispusta neke neobicne zvuke - otprilike kao da neki mali covek unutra igra flamenko  Smile Smile To be continued... Smile Smile Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

capture0002.png
(68.19 KB, 240x320)
capture0001.png
(52.35 KB, 240x320)
capture0003.png
(53.68 KB, 240x320)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Cestitam i da te sluzi Wink I meni se telefon svideo od kako se pojavio, i dalje mi se svidja Smiley ali eto jedino mi smeta sto nema barem neku kameru...
Koliko si nakupio aplikacija za sad??
edit: sad sam video Smiley malo je tekst poguban Smiley
« Poslednja izmena: 01. Sep 2007, 01:46:43 od milan91 »
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
HTC HD2
Mislim da sam ovaj model gledao u poslednjem filmu o James Bond-u?!? Smile Well ... i ovo čudo da košta samo 175€ sudeći prema MS-u a da pride ima OS, ekran osetljiv na dodir, bla, bla, ...?!? Smile
Ljudi, kupujem ovaj model i to već sutra - ovo će biti moj prvi UIQ3 model da se malo pročačka .... mnogo mi se svidja!
Javljam sutra tj. već danas poslepodne kako radi(ako ga ima u lokalnoj radnji)! Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Smiley hehe cigla nadje i ti konja Smiley U filmu James Bond-a mislim da se pojavljuje K800i James Bond Wink
Telefon je stvarno extra, da imam para uzeo bih ga odmah  Smile
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC Bravo
Mislim da sam ovaj model gledao u poslednjem filmu o James Bond-u?!? Smile Well ... i ovo čudo da košta samo 175€ sudeći prema MS-u a da pride ima OS, ekran osetljiv na dodir, bla, bla, ...?!? Smile
Ljudi, kupujem ovaj model i to već sutra - ovo će biti moj prvi UIQ3 model da se malo pročačka .... mnogo mi se svidja!
Javljam sutra tj. već danas poslepodne kako radi(ako ga ima u lokalnoj radnji)! Smile
Al' sam te brzo ubedio... Smile Smile Smile Inace, nije se pojavljivao u poslednjem, vec u pretposlednjem filmu o james Bondu. Smile
« Poslednja izmena: 01. Sep 2007, 02:02:32 od wayfaringpilgrim »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
HTC HD2
Heee ... gledao ja skoro James-a i Crnu Goru sa brzim železnicama Smile i extra hotelima i kazinima .... i mislim da ovaj M600i voza ona ribizla kako joj beše ime ... Smile ... nije ni bitno, bitno je da je cena više nego povoljna i da je ovo extra stvar za upoznavanje sa UIQ3 platformom, extra je takodje za second phone, mnogo bolje nego bilo šta drugo sa "nabudženom" kamerom koja povlači cenu ...

Stvarno ga kupujem samo ako ga poseduju sutra u radnji ... Smile

« Poslednja izmena: 01. Sep 2007, 02:00:34 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC Bravo
Gledaj samo da obavezno uzmes sa poslednjom verzijom sw, tj. Phone R9F011, Organizer R6A16, jer je u prethodnim verzijama bilo mnogo vise bagova.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone
sada je sve ispravljeno u novijoj verziji!
po ceni od 175e, ovaj telefon je super! kvalitetan, dobra baterija, veliki ekran, UIQ3  Smile
wayfaringpilgrim, kod p990i ne mogu da se menjaju one ikonice (precice) na desktopu dok je kod m600 i w950 to moguce!
P.S. Smanji osvetljenje, nema potrebe da sljaka na 100%, a i trajace ti duze baterija!  Smile

po meni, 'mane' UIQ3 teleona su: programi se slabo razvijaju, oslabo osvetljenje na suncu, nedostatak profila ili programa Magic Profiles  Smile
« Poslednja izmena: 01. Sep 2007, 09:38:01 od Mikele »
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
HTC One X
Stvarno je odlican telefon, i veoma pristupacan. Steta samo sto nema WiFi, posto je namenjen poslovnim korisnicima to su morali da stave...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.428 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.