Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sony Ericsson M600i  (Pročitano 35726 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC Bravo
Evo jos nekih utisaka, nakon nekoliko dana intenzivne upotrebe... Telefon je potvrdio ono sto sam i mislio, tj. da je veoma robustan - naime, malopre mi je ispao sa kompjuterskog stola, sa oko 1.5 m visine(stajao na samom vrhu), dok je bio prikacen za USB kabl, i nema apsolutno nikakvih tragova pada na njemu! Smile Smile Smile Inace, u medjuvremenu sam se privikao na qwerty, kucam solidnom brzinom, mada se i dalje desava cesto da pritisnem pogresno slovo, ali ukupan utisak je da je qwerty dobro uradjen, tj. veoma upotrebljiv. M600 ima sjajan kvalitet razgovora, drzi signal odlicno, glasnije se cuje sagovornik nego na n70, takodje je speakerphone sjajan. Baterija moze opusteno da izdrzi 2 dana "normalne" upotrebe, a ako bi se koristio samo kao telefon(npr. 30 minuta razgovora i 5-10 sms poruka dnevno, bez puno cackanja) , verujem i citava 3. Desava mi se ponekad da iz neznanog razloga nece da udje u neku aplikaciju, pri cemu pokaze nesto tipa "kern exec bla bla...", ili se neka aplikacija zatvori uz slicno objasnjenje. Par puta se restartovao prilikom zatvaranja Xplore-a. Inace se opusteno gotovo sve moze uraditi bez vadjenja olovcice, posebno je stvar poboljsana sa novom aplikacijom "Longcuts", koja je "musthave" na svakom UIQ3 aparatu. Alarm ipak nije toliko tih, bitno je samo da se ostavi default zvuk, i probudice vas. Ono sto odusevljava kod UIQ telefona jeste mogucnost izbora metoda kojim cemo unositi tekst - uvek se moze koristiti klasicna tastatura, tu je i virtuelna koju vrlo cesto koristim, a ko voli moze i piskarati direktno po ekranu, jer postoji "handwriting recognition"! Smile Prakticno jedina prava mana telefona je nedostatak aplikacija, ali polako se pojavljuju nove, a i nasao sam sve koje su mi najbitnije, tako da opusteno mogu da cekam. Smile Sve u svemu, fon zaista vredi vise para od trenutne cene na trzistu, ja sam prezadovoljan! Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Vracam pare kad budem imao a nebudu mi trebale!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 528
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Bosch ves masina
Opusteno:-)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
mob
Apple iPhone
Sve u svemu, fon zaista vredi vise para od trenutne cene na trzistu, ja sam prezadovoljan! Smile Smile

Da je m600 Nokia fon, kostao bi mnogo vise  Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
HTC Bravo
Oki doki, ja nisam ni imao vremena da tragam za M600 kada ga već nema u obližnjoj radnji u gradu a vidim da mu i cena opada( Smile) što je odlično, no voleo bih da rade sve aplikacije koje i postoje. Na kraju krajeva rotateME nije ni bitan, ali IM+ sigurno mora da šljaka ... Btw. kupujem ovaj M600i sigurno čim naletim na isti!
U radnji gde sam ja kupio i dalje ista cena - 179 evra. Izgleda da su ga u medjuvremenu nabavile jos neke radnje po nizim cenama. Inace, nista cudno sto je toliko pala cena - ovo nikada nije bio popularan model, pre svega jer nema kameru, a imao je i dosta bagova do skoro(i dalje nije potpuno bug-free, ali prilicno je stabilan). Pored svega, sam Sony Ericsson je potpuno skresao cene svih UIQ 3 modela, kako bi ih rasprodao i napravio mesta UIQ 3.1 aparatima(P1, W960). Sto se tice IM+, mislim da ga Mikele uspesno koristi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
HTC HD2
Kamera je zadnja stvar koja mi treba na mob. telefonu. Imam već jednu na N70 i još "par kamera" na ostalim koji čuče po fiokama i nije do nje uopšte. Moram reći da mi se mnogo dopada ovaj model dok odluka o nabavci leži upravo na samoj ceni. Da košta 250€ ne bih razmišljao o istom, naravno, ali ovako, vredi upoznati se sa ovom platformom preko ovog odlično dizajniranog uredjaja.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone
UIQ 3.1 aparatima(P1, W960).

Ti telefoni imaju UIQ 3.0 a ne 3.1  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC Bravo
UIQ 3.1 aparatima(P1, W960).

Ti telefoni imaju UIQ 3.0 a ne 3.1  Smile
Tacno! Pobrkao sam sa onom Motorolom RIZR Z8! Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
mob
Apple iPhone
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC Bravo
Zanimljivo, cuo sam da je ovo moguce, ali nikada to ne bih uradio, 1. gadan mi je taj narandzasti Walkman interfejs i 2. uz W950 ne idu neke aplikacije(office, PDF itd.) koje su fabricki u M600, zatim cak i neke .sis app ne rade dobro na W950, a i java podrska je slabija na W950(takodje ne rade neki programi koji rade na M600)... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
mob
Apple iPhone
ne bih ni ja nikad uradio a nisam znao da je moguce do pre sat vremena  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.