Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 82 83 85 86 ... 88
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sony Ericsson k800i  (Pročitano 121282 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
A da napises koju mrezu koristis, koja podesavanja, koju mrezu koristi taj drugi telefon?? Ako vec hoces odgovor zasto ne izneses ceo problem??
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Sony Z2
imam jedno pitanje:čini mi se da ovaj telefon ima sporo povezivanje sa netom,drug ima neku nokiju malo starija(obojica mts mreza)njemu se duplo brže konektuje na net,jel to generalno problem kod ericcsona ili....

-probaj ponovo da odradiš podešavanje. Ako si na MTS mreži (kao što si napisao u postu) najlakše ti je da pošalješ poruku (sms) sa tekstom ALL na broj 4777.
   Ako su parametri ispravni (kao i telefon) ,onda je to to..... brže ne može.....
« Poslednja izmena: 21. Mar 2010, 21:39:42 od backarelli »
IP sačuvana
social share
I love mobile phones...                   HTC machines definitely have soul...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1064
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
A da napises koju mrezu koristis, koja podesavanja, koju mrezu koristi taj drugi telefon?? Ako vec hoces odgovor zasto ne izneses ceo problem??
milanče nemoj odma da se ljutiš Smile,mreža je mts 064 podešavanja za mts internet(probao sam i za wap isto je)e sad za njega ne znam koje parametre koristi

imam jedno pitanje:čini mi se da ovaj telefon ima sporo povezivanje sa netom,drug ima neku nokiju malo starija(obojica mts mreza)njemu se duplo brže konektuje na net,jel to generalno problem kod ericcsona ili....

-probaj ponovo da odradiš podešavanje. Ako si na MTS mreži (kao što si napisao u postu) najlakše ti je da pošalješ poruku (sms) sa tekstom ALL na broj 4777.
   Ako su parametri ispravni (kao i telefon) ,onda je to to..... brže ne može.....

hvala backareli,probaću
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla Gecko)
Ma ne ljutim se, samo te savetujem, uvek je brze i lakse dati odgovor kad se dodaju jos neke informacije pri pitanju Wink
Ako cemo iskreno, mts internet i na mojoj N82 je uzasno spor, stvarno ne znam da li je zbog toga sto sam navikao na wifi koji uglavnom koristim...
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1064
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
šalim se malo,probaću da uzmem i vipovu karticu da probam s njom mada u principu nije mnogo bitno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1064
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
izvinjavam se što pišem dva posta za redom ali da sam editovao ovaj iznad niko ne bi ni video Smile
imam jedan problem u vezi ovog telefona,kad povežem telefon sa kompom na telefonu mi se pojavi neke 3 opcije:prenos podataka,rezim telefona i još nešto,kliknem na prenos podataka i kad prebacim sa telefona na komp potrebne stvari na telefonu mi stoji:
"Ne odstranjujte USB kabl dok ne PC računaru ne zatvorite ovu aplikaciju", sad ne znam šta da radim,odjavio sam dole iz tool bara "safely remove hardware" pošto mi je tamo prijavio telefon
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung Galaxy SII
Ako je prosao "safely remove", to je to. Nema razloga za brigu

(inace bi javio da neki proces koristi flash memoriju i prijavio gresku)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1064
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
znači da čupam USB iz kompa? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Ma izbodi ga svejedno, ja nikada ne idem na to safely remove i ništa se nikada nije desilo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1064
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
pre pola god otprilike sje.ao mi se softver i ovaj u servisu me pita da nisi prebacivao nešto sa telefona (tad nisam ništa probacivao)pa mi cim zbog toga
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 82 83 85 86 ... 88
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.