Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 54 55 57 58 ... 88
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sony Ericsson k800i  (Pročitano 127320 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
UNIX
Browser
Opera 9.27
Postoji tema za patchovanje...
Tamo navedi koji walkman player zelis i navedi svoju verziju
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

OK...idemo dalje...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11512
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Milane 91 ja te patcheve ne smijem probati jer se bojim da cu unistiti telefon.Kolike su sanse za takvo nesto?

Za sanse ne znam,ali cisto sumnjam da ces nesto zeznuti.Samo prati tutoriale i to je to...

Usao sam u uservice mode,video info ali tu ima Boga Oca stvari a nigde da pise fm ili firmware...da ja to sve prepisem ili ima nesto na cega posebno da obratim paznju? Smile

Citat
Ti ako zelis ja ti mogu dati SS kako izgledaju podesavanja ekvilajzera koja "imitiraju" mega bass, pa ti podesi pa vidi, da se ne bi mucio oko patchovanja telefona samo da bi probao(a ovako samo namestis i isto ce ti biti)

Moze...tnx... Smile

service info>software info i procitaj prvi red slova i brojeva Smiley

E sad ako razumes ovu noobaru... Smiley
R1KG001...valjda je ovo... Smile Smile

Evo 2 SS, sad probaj da namestis tako pa vidi... Sad ne znam tacno da li sam ubacio oba patcha Smile jer ima jedan koji menja bass to mega bass, a ima i jedan koji menja voice to neki super mega bass( ili sl.)

:smajli koji se klanja: danke viele schen... Smiley Smile Smile
To mi je trebalo...cini mi se da nije jako kao mega bass,ali i ovo je taman dovoljno da mi protrese mozak... Smile
IP sačuvana
social share
Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
UNIX
Browser
Opera 9.27
Jeste dobro si napisao Wink R1KG001, to je malo stariji softver ali je i dalje dobar(SE i dalje ubacuje taj sw u k800i)
hehe ma nista Wink tu smo da pomognemo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

OK...idemo dalje...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11512
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Jeste dobro si napisao Wink R1KG001, to je malo stariji softver ali je i dalje dobar(SE i dalje ubacuje taj sw u k800i)

Takav sam dobio kad sam kupio...nisam nista menjao...ne smem...ima T Mobile oznaku,ne smem nista da updateujem da mi ne bi zablokirao... Smile
Da...da ne zaboravim da pitam...da li mogu da updateujem fm i koliko ce to uticati na fon?tj,da li su neka veca poboljsanja zbog kojih vredi to raditi,ili nije toliko bitno?
IP sačuvana
social share
Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
UNIX
Browser
Opera 9.27
Ako uradis update ima da dobijes CID53 koji se jos ne moze flashovati, a i verovatno bi dobio Tmobile softver i bio bi ti zakljucan telefon.
Tako da ako hoces da menjas softver samo flashovanje, ali tad ces zakljucati telefon, pa je potrebno i patchovanjem i ubacivanje patch za otkljucavanje.
Pre neki dan sam doneo kuci K800i sa R1KG001 softverom(i ja sam ovaj ima kad sam uzeo) sad imam najnoviju verziju koja jos nije pustena na SEUS, i kad sam poredio moj telefon sa R8BF003 i telefon sa R1KG001, moj telefon je imao svetliji displej i mogu reci brzi(postavio sam radi poredjenja night shot temu sa animacijom) Ostalo sve je isto...
Ja ti preporucujem da skines nevinost svom telefonu i da ubacis acoustic drajvere i da uzivas  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8869
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Sony Xperia Neo L
Milane 91 taj player koji ti imas i k810 sw.(isto koji imas)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6496
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
Ja ti preporucujem da skines nevinost svom telefonu i da ubacis acoustic drajvere i da uzivas  Smile

Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

OK...idemo dalje...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11512
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Ako uradis update ima da dobijes CID53 koji se jos ne moze flashovati, a i verovatno bi dobio Tmobile softver i bio bi ti zakljucan telefon.
Tako da ako hoces da menjas softver samo flashovanje, ali tad ces zakljucati telefon, pa je potrebno i patchovanjem i ubacivanje patch za otkljucavanje.
Pre neki dan sam doneo kuci K800i sa R1KG001 softverom(i ja sam ovaj ima kad sam uzeo) sad imam najnoviju verziju koja jos nije pustena na SEUS, i kad sam poredio moj telefon sa R8BF003 i telefon sa R1KG001, moj telefon je imao svetliji displej i mogu reci brzi(postavio sam radi poredjenja night shot temu sa animacijom) Ostalo sve je isto...
Ja ti preporucujem da skines nevinost svom telefonu i da ubacis acoustic drajvere i da uzivas  Smile

Ok...jasno... Smile

jos ako mozes da mi pomognes oko tih drajvera...jos sam mlad,zelen i neiskusan...ne znam sta se radi u to...ko ide gore,ko dole...... Smile Smile
i necu te vise smarati... Smiley
IP sačuvana
social share
Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

hehe

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 98
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
SonyEricsson K800i
Ljudi kupio sam ovaj telefon i ekstra je.Za male pare svasta se dobije.Pre neki dan zezao sam se,slusao muziku i kad sam hteo da vidim phone status ovo mi se pojavilo.

Profile:Normal
ualre K800i
Phone Memory:
20 MB free
iot updc 57%

Trebalo bi umesto ovog uarle da bude Model i umesto iot updc 57% koliko mi je baterije ostalo.Neznam sta da radim?U pocetku sam mislio da je problem u jeziku ali nije.Stavio sam na English i nista.Ima li neko predstavu zasto mi ovo pokazuje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3407
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung Galaxy S7
''ualre K800i'' неко ти се играо са custom-ом.. а ово за батерију не знам што је тако..
купио си полован к800?
IP sačuvana
social share
....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 54 55 57 58 ... 88
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.392 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.