Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 88
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sony Ericsson k800i  (Pročitano 126061 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
Pa ne mozes da guras nesto sto je za potpuno drugi telefon, time moze da se zezne i ceo telefon  Smile
Jos malo pa ce krenuti pravljenje skinova za player Wink polako...

btw. Ko zeli da ima "walkman player"(izgled) neka potrazi program KD Player Wink
« Poslednja izmena: 08. Sep 2007, 15:38:37 od milan91 »
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Dobar Los Zao

Zodijak Leo
Pol
Poruke 597
Zastava Affoltern Zh
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson X1 Nokia N97
Nasao sam KD Player i imam jedno pitanje: Zasto kad bilo koju pesmu pustim trazi Allow application to read user data i "yes ili no"  il moze da se nesto podesi da ne piriskam za svaku pesmu yes i no?
IP sačuvana
social share

Ajkula može da preživi samo dok neprestalno pliva. Konj koji legne i ne može da ustane je gotov. Bezubi lav nece docekati sledeci mesec. Coveka cini um i zato onog casa kad um prestane da ga podstice pada u depresiju i polako umire.
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Moze Wink Stavi najnoviji sw R1KG001 ili ubaci EQHalmer Wink Smile
btw. da li ti imas zvuk?? Mene nesto zeza, nemam zvuka uopste  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Dobar Los Zao

Zodijak Leo
Pol
Poruke 597
Zastava Affoltern Zh
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Imam zvuk sve radi ok al ne nervira sto za svaku pesmu moram da stiskam j****i yes! Koju verziju KD Player imas,mozda je do toga sto nemas zvuk?
Reci mi sta je to EQHalmer i gde da nadjem i sta da radim za njim tj. kako da ga ubacim? R1KG001 sam skinuo.  Smile
IP sačuvana
social share

Ajkula može da preživi samo dok neprestalno pliva. Konj koji legne i ne može da ustane je gotov. Bezubi lav nece docekati sledeci mesec. Coveka cini um i zato onog casa kad um prestane da ga podstice pada u depresiju i polako umire.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Imam poslednju verziju KD Playera... imao sam i neku staru, sto sam odavno skinuo i ona isto nema zvuk  Smile
EQHalmer je sertifikat koji omogucuje da te stalno ne pita Wink
Nego ovako slusa, posto imas R1KG001 onda i imas opciju Never Ask, potrazi tamo, znaci stani na KD Player i onda More, i nadji premission i tu pogledaj koja opcija ima Never Ask i stavi, i nece te vise pitati  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Dobar Los Zao

Zodijak Leo
Pol
Poruke 597
Zastava Affoltern Zh
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nisi me razumeo rekao sam ti da sam skinuo al danas,a nisam ga jos fleshovao sinoc sam stavio R1JC002 sw.hmm! Pa sad ne znam dal opet da ga fleshujem samo zbog Kd Player il ako ubacim EQHalmer resicu problem oko Kd Player-a?
Pronasao sam EQHalmer i customize_upgrade_halmer jos samo da mi odgovoris dal mogu ovim da resim to? Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Izvini nisam bio tu Wink Ja sam razumeo da imas R1KG001 Wink Ako ne ubaci EQHalmer Wink
Znaci raspakuj sve sto si skinuo,napravis u files_ti_upload folder tpa/preset/custom i u custom ubacis sve iz foldera Customize_upgrade_hallmer, imaju nekoliko fajlova Wink i tu nabacis u telefon Wink

Posle toga ovako Wink Uzmes neku .jar aplikaciju, odes desni klik pa Open With..., i nadjes program EQHalmer.exe dobio si ga kad si skinuo Wink i otvoris preko njega, on ce nesto da radi i kad zavrsi stavice ti na desktop .jad fajl sa istim nazivom kao tvoj .jar. Onda uzmes taj jad i jar i prekopiras u folder other na telefon i pokrenes .jar fajl i instaliras Wink kad zavrsis sve izbrises iz other i onda ces imati da stavis premission Never Ask.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Dobar Los Zao

Zodijak Leo
Pol
Poruke 597
Zastava Affoltern Zh
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
hehe...Vidis dok ti nisi odgovorio ja sam uradio update sa Update Servis i sada imam R1KG001 sw. Sada mi KD Player radi onako kako sam hteo Smile...
Hvala na pomoc  Milane Smile

btw...hmm sad ce setih jos nesto: Interesuje me da li je ovo sto sam uradi (update) isto kao da sam fleshovao fon sa novi R1KG001 sw? Smile
« Poslednja izmena: 08. Sep 2007, 21:17:23 od goran_cipko »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Yap Smiley isto... Samo sto si dobio Orange softver i postojala je mogucnost da ti se telefon zakljuca za Orange  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Dobar Los Zao

Zodijak Leo
Pol
Poruke 597
Zastava Affoltern Zh
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Ma ja sam i sinoc fleshovao R1JC002 orange sw. i imao sam ikonice od orange sw a sada posle update imam druge ikonice,hmm!Znaci to je bilo rizicno sto sam radio?  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 88
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.