Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 76 77 79 80 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sony Ericsson k750i  (Pročitano 99489 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
Znaci ovako:

1.Skines program za nadogradnju softvera (23Mb)-SEUS (Sony Ericsson Update Service) OVDE
2.Procitas uputstvo koje pise na gore datom linku i pokrenes instalaciju,i instaliras program.
3.Pokreni SEUS i racunar ce automatski skinuti najnoviji softver i ubaciti na telefon.

Ovo sam milion puta pisao ali tebe mrzi da pregleda i trazi malo,nego dalje da li ti je telefon skinut sa neke mreze?
Odgovori mi prvo na pitanja pa onda kreni da radis,nemoj da trcis da odmah uradis pa posle kad zajebes telefon da ti ja budem kriv.

Procitaj ovo, i na brzinu otkucaj >*<<*<* i reci mi tvoju sadasnju verziju softvera i nadji CDA number koji se isto nalazi pod softver info  Smile
Pomazem ti samo zato sto putujes(ako ne lazes)
Prvo mi reci sadasnji softver i CDA pa tek onda kreni sa updateom nemoj posle da zeznes pa da ja budem kriv  Smile
smeće od telefona riješi ga se.
resi se ti tvog smeca  Smile
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 71
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia E90
Menjaj ga za 6630  Smile
IP sačuvana
social share
$$$$$$$$$$$
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 47
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
SonyEricsson K750i
milan91 hvala na pomoci,najbolji si na forumu!Sve sam uspio i tel sada radi normalno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
 Ma nista Smile Smile
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Qtek 小米
Ljudi sta da radim ???
Kao sto rekoh ranije uzeo sam K750i i ne mogu da resim problem sa USB-om.
Na jednom racunarau kada sam ubacio usb, pojavio se wizard (ili sta je vec) i izabrao sam update 'samo sada' i prijavio mi je na kraju cele operacije da postoji neki problem koji moze da utice na rad hardvera.
Probao sam na drugom racunaru koji nema flat internet, ali sada sam izabrao da update bude svaki put kada ubacim usb, reko mozda je to bio problem, kad ono opet postoji neki problem koji moze da utice na rad hardvera.

U cemu je problem, verovatno u USB-u ?
Sta da uradim da se opet pojavi wizard kada ubacim usb, jer  sada kada ga  ubacim ne desava se nista.

p.s.jedno vreme sam na raspolaganju imao digitalni foto-aparat i radio je odlicno, sta je sada sa ovim telefonom ????
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
HTC Bravo
Aman covece kakav te update spopao?!? Smile Zar ti nije cilj da jednostavno povezes fon sa PC-jem? Ako sam te dobro razumeo, trebalo bi samo da ubacis CD sa PC Suite-om, i pratis uputstva. Tako ces instalirati drajvere i PC Suite i tako povezati k750 sa kompom. Ako si to vec uradio, a zelis update softvera na najnoviju verziju, idi na SE sajt i prati uputstva.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
mob
Qtek 小米
Ma kakav update, hocu samo da nakacim 1gb muzike i po potrebi brisem i ubacujem novu i nista vise me ne zanima.
Ipak napravio sam mali napredak.

Posle instalacije  nove pc suite verzije, racunar mi je prijavio novi hardver, tacnije prepoznao je da je k-750i povezan i konacno sam u my computer-u dobio 2 ikonice "Removable Disk" i ''sony ericsson file manager''.

Sada nije tesko skinuti fajlove sa mobilnog, ali kako poslati fajlove na mobilni, zbog toga sam ga i kupio ???

OK, onda sam isprobao SE PC suit i opet problem.
Kada sam kliknuo na opciju Sonydisc2phone (prebacivanje sa PC na mobilni), dobio sam poruku 'ova instalacija nije jos instalirana', skinuo sam drajvere sa njihovog zvanicnog sajta i dobio neki mali fajl koji nema exe, pa ne znam kako da ih instaliram.

Sve sto hocu je da prebacim omiljenu muziku na memory stick od 1gb, ali na PC nigde nema te opcije.
Sta da radim nista mi vise nije jasno ???????

Imao sam iskustva samo sa digitalnim fotoaparatom, ali tu se radilo o skidanju jpg i video fajlova sa aparata na komp, ali nikada nisam prebacivao sa kompa na neki aparat konkretno sada ovaj mobilni.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
HTC Bravo
Pa kako ti nije jasno?!? Smile Removable disc je ustvari memorijska kartica, klikni dvaput na removable disc, nadji folder gde ces drzati muziku, i odradi copy/paste - potpuno isto kao kod obicnog usb flash-a ili mp3 plejera!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
mob
Qtek 小米
Citat
Pa kako ti nije jasno?!? Smile Removable disc je ustvari memorijska kartica, klikni dvaput na removable disc, nadji folder gde ces drzati muziku, i odradi copy/paste - potpuno isto kao kod obicnog usb flash-a ili mp3 plejera!
Pa to je prosto, ne znam sta ce mi ovaj suit i silni drajveri.
Inace bojao sam se da ce poceti da mi skida slobodnu memoriju koja je integrisana u fon(svega 29 mb), ali na svu srecu ubacivanjem mp3-jeva poceo je da koristi kapacitet stick memorijske kartice od 1gb koju sam juce ubacio.
Ostaje samo da mi kazes da li se na isti nacin brisu fajlovi ili moze u mobilnom.

A da i najvaznije kako da pojacam zvuk kada slusam na slusalicama koje sam dobio uz mobilni, nije valjda da moram da pojacam ton zvona i da je to povezano, ako je ton zvona slab, slab je i ton mp3 preko slusalica.

U svakom slucaju hvala ti.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
HTC Bravo
Fajlove mozes brisati po zelji - i preko kompa i preko fona. Jacinu zvuka podesavas time sto prvo pustis muziku preko media player-a, i onda pritisnes taster + tj. - (nalaze se na boku telefona), a imas naravno i ekvilajzere koje bi trebalo da podesis.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 76 77 79 80 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.