Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 73 74 76 77 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sony Ericsson k750i  (Pročitano 99410 puta)
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Samsung Galaxy S9+
Nista nisam radio.Sam se ugasi u dzepu primetio sam da kad ga malo cimnem jace takodje se ugasi  Smile Po meni je sigurno nesto hardverski ali nisam bas 100% siguran.Imam ga oko 8 meseci i nikad nije nista brljao do pre mesec dana.Nekad prodje jako dugo i ne gasi se uopste  i onda u jednom danu se ugasu 2,3 puta.Iz tog razloga nisam siguran dal je softver ili neki kontakt  Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Pa ne znam, sto se tice hardvera tu ne mogu nikako pomoci Smiley Pa jedino moze da bude od nekog pada telefona, pa sad kad padne ili ga kucnes o sto on se ugasi.Ja sam slican problem imao sa siemens mc60, pre 2 god on je krenuo da se gasi kad ga malo kucnem od sto, i to je posle prestalo sad radi ko bog, ispao mi je jedno 20 puta i nikad se ne ugasi... Smile
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3407
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Samsung Galaxy S7
mps-60, mps-70 ' da li neko zna najsvežije cene ovih prenosivih zvučnika?
IP sačuvana
social share
....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
SonyEricsson k750 i
ljudi imam problem kupio sam fon i 1 jedini problem je sa gprs-om nemogu da ga namestim poslao sam parametre i sve ali nece! telefon je sa t-mobile mreze i ima neke glupave ikonice od istoimene mreze ako neko ima neki predlog kako da mmi proradi gprs bio bih mu zahvalan!
P.S izbrisao sam sve profiles i imam samo od telenora  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

45

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6631
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple 4s
valjda zoves ove tvoje mts ili telenor pa pa ti valjda posalju poruku pa ti ugasis fon i upalis i sve sljaka  Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
HTC Bravo
Udjes u internet settings/internet profiles i obelezis Telenorov profil. Ako koristis mini Operu za net, isto odradis u java settings. Posto si rekao da ti svuda stoje precice T-mobile, probaj ovako - udjes u Internet services(kod tebe verovatno pise T-zones ili nesto sl., to ti je odmah iznad Messaging u glavnom meniju), kliknes na "More", i pojavljuje se opcija "enter address", tu upises sajt koji zelis da posetis. Ako zelis trajno da resis problem, probaj ovako: udjes u Internet profiles, joystick-om "osencis" Telenorov wap profil, kliknes na More, pa na Advanced, pa onda na Change homepage. Moguce je da ti kao homepage stoji neki T-mobile portal, tu samo upises Telenorovu adresu, i sacuvas izmene. Nadam se da ce uspeti, inace ces morati da ga flash-ujes... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
SonyEricsson k750 i
sve mi to stoji kako si rekao wayfaringpilgrim ali kad odem na onu ikonicu iznad poruka tj t zones nema sanse da se nakacim na net ali u svakom slucaju hvala probacu pa cu videti! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
HTC Bravo
Proveri jos ovih par stvari: internet profiles/Telenorov profil/more/settings/connect using - tu bi trebalo da ti stoji Telenorov account. Ispod ovoga stoji opcija Internet mode - stavi na http - mozda po default-u stoji wap. I jos jedna stvar: Data comm./data accounts/Telenorov account/edit/authentication. Treba da stoji stiklirano samo "PAP".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
SonyEricsson k750 i
ej uspeo sam ali kako nemam pojma preko nekih silnih probanja i njakanja reci mi jos samo jednu stvar kako treba da stoji u dat.comm cini mi se da sam svasta ispomerao Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1826
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Apple k750i
Poruke,ima li opcija da prima neogranicen broj poruka?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 73 74 76 77 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.