Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 68 69 71 72 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sony Ericsson k750i  (Pročitano 99176 puta)
Hronicar svakodnevice

doktor

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 849
Zastava Podgorica
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
HTC desire
ljudi jel se meni cini ili je nesto slabiji zvuk na ovom telefonu,u pocetku me to nije nerviralo ali sad me nervira pomalo.Probao sam da pojacam na equalizer samo kad se pojaca do kraja onda zvuk nije dobar i krci
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
ljudi jel se meni cini ili je nesto slabiji zvuk na ovom telefonu,u pocetku me to nije nerviralo ali sad me nervira pomalo.Probao sam da pojacam na equalizer samo kad se pojaca do kraja onda zvuk nije dobar i krci

I meni se čini da moj pežo nešto slabije cima od novog 407 koga sam probao ... možda mi se samo čini?!' Smile

Mislim ... valjda se od pojave modela K750i pojavilo toliko telefona koji reprodukuju zvuk i toliko baš namenski izradjenih modela(Walkman, MusicEdition, ...) da se prosto i ne mogu više ni nabrojati i još se "čini" ...
Sigurno je da si isprobao ili čuo kako zvuči neki noviji model, video da stereo zvučnici na telefonu daju jači zvuk nego kod telefona sa mono zvučnicima po nekom pravilu, uporedio par novijih modela .... i sada je K750i već problematičan?!?

Meni bi laskalo kada bi neko i dalje uzimao na ravnopravan test model koji se pojavio pre tri godine sa današnjim top modelima i još ne bi bio siguran, već bi mu se činilo .... woww ...! Smile
« Poslednja izmena: 30. Maj 2007, 21:52:38 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
HTC Bravo
Ne znam na sta je ovaj korisnik mislio - na zvuk preko zvucnika ili sluski?Ako je zvucnik,mogu da kazem da je tacno da malo krci kad se do kraja pojaca(kao i n70 - mono jbg).Ako su u pitanju sluske,zavisi od verzije softvera - kod mene(r1ca021 fw) gruva i cuje se sjajno,tj. izuzetno glasno i kvalitetno sa basom koji otkida.Ali verzija fw koju imam i jeste najbolja za muzicki ugodjaj,u nekim drugim to zvuci dosta losije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung Galaxy SII
Imao sam priliku da slusam mp3 na k750 i bio sam ocaran. Ne znam da li su u pitanju sluske ili verzija softvera ali su se basovi bas dobro culi. Dupla pedala je otkidala  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

doktor

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 849
Zastava Podgorica
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
HTC desire
Mislio sam na slusanje preko zvucnika,dok je preko sluski sve ok,narocito mi se slabo cuju video klipovi.Imao sam priliku da uporedjujem zvuk sa istog video klipa pustan na moj k 750i i na nokiu n 70 i mnogo se bolje cuje na  n 70.
@cigla tel.,telefon sam kupio skoro i nisam znao za takav zvuk,a ovdje sam pitao samo da provjerim dal  je ovako kod svakog, nista vise
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
UNIX
Browser
Opera 9.21
Smile Smile pa ti poredis zvuk preko zvucnika i sad ispade da k750i ima uzas zvuk,pa cekaj opet te pitam jel to onda znaci da je iPod krsh jer nema uopste zvucnik....
Zvuk je takav kakav je,ako hoces da imas stereo zvuk koji ce da roka onda lepo uzmi sebi hi-fi  Smile Smile Ili ako zelis bolji zvuk sto nisi uzeo ROKR E1 ili w550i/w600i  Smile
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

doktor

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 849
Zastava Podgorica
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
HTC desire
Ne kazem da je  k 750i los telefon,bas naprotiv mnogo mi se svidja,malo me je samo zabrinulo sto je losiji zvuk od n 70(a cini mi se da i n70 ima mono zvuk) Smile I opet ponavljam samo sam htio da provjerim jel takav zvuk kod svakog k 750i ,nista vise
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
HTC desire s
Ne kazem da je  k 750i los telefon,bas naprotiv mnogo mi se svidja,malo me je samo zabrinulo sto je losiji zvuk od n 70(a cini mi se da i n70 ima mono zvuk) Smile I opet ponavljam samo sam htio da provjerim jel takav zvuk kod svakog k 750i ,nista vise

Ako hoces da ti zvuk bude extra, onda slusaj mp3 na ovaj nacin, odes u podesavanja zvuka i nadjes tamo koju ces pesmu za zvono i odes na jacinu zvona pojacas do kraja i svi na ulici ima da cuju tvoj fon Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung Galaxy SII
Kome je do k*rcenja moze na PC-u softverski da poveca broj decibela svake pesme, pa ce se onda bolje cuti i na telefonu...  Smile
Elem, danas sam sa devojkom isao da kupi k750 i prodavacica je rekla da se baterija formira samo 1x12 sati sto mi je bilo sumnjivo.  Smile N70 sam formirao 3x12 sati (tako mi je receno). Obe baterije su Li-Ion - ske. Ona je rekla da se takve baterije ne formiraju uopste (a ja sam mislio da to vazi za Li-Polymer).
Dakle kako je ispravno i ko je u pravu?
(a ako vam nije mrsko neka neko napise neke osnovne razlike izmedju Li-Ion i Li-Polymer)
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
UNIX
Browser
Opera 9.21
 Smile Smile Stvarno mi vise nije jasno dokle ce u radnjama raditi nesposobni ljudi,oni koji su zavrsili osnovnu skolu i sad tu prodaju telefone  Smile
baterije se vise ne formiraju,formirale su se pre... Znaci ne formira se uopste ni 1x12 ni 3x12 ni 125x12...

http://en.wikipedia.org/wiki/Lithium_ion_battery
http://en.wikipedia.org/wiki/Lithium_ion_polymer_battery

Ona je mogla da ti kaze da formiras i 20 puta po 24h i ti bi to uradio,stvarno ne razumem Smile

ps.sledeci put koristi google i nadji ono sto ti treba Smile Smile
« Poslednja izmena: 02. Jun 2007, 22:59:19 od milan91 »
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 68 69 71 72 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.