Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sony Ericsson k750i  (Pročitano 108274 puta)
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Drink...what...you...think

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 315
Zastava Bijeljina
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
SonyEricsson k750i
Da li postoji opcija na ovom telefonu da ispod mreze koju koristim vidim informaciju o gradu u kom se nalazim npr. Bijeljina, Beograd, Zemun...? Ako postoji kako da ukljucim?
Mislim da je to kod SE telefona smesteno u podesavanjima vezanim za poruke,preobaj tu,trebalo bi tu da bude opcija info o celiji pa je ukljuci.

Ne, ne, nije ta opcija. Elem, ta opcija info o celiji mi je ukljucena u podesavanjima vezanim za poruke i ona mi sluzi za ukljucivanje ili iskljucivanje opcije slanja poruka od mog operatora mreze.

Ima li neko neki drugi prijedlog, dobro bi mi dosao?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Da ne grešiš malo?!? "Cell info"(Informacija o ćeliji) je opcija koja na ekranu telefona prikazuje trenutno na kojoj je "ćeliji" ili ti predajniku trenutno tvoj telefon konektovan. To ti je ono što se ispiše na ekranu ispod naziva operatera tipa: Zemun, Savski Venac, i td., i td.
Opcija koja služi za slanje poruka od operatera i ima podešavanja u kojima se moraju unositi kodovi se zove koliko se sećam "area info"(Informacije o području)!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 315
Zastava Bijeljina
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
SonyEricsson k750i
Ne, ne grijesim. U potpunosti sam siguran da mi je ukljucen u podesavanjima za teksualne poruke informacije o celiji.
Znaci idem ovako: poruke --> podesavanja --> lokalne info. --> info o celiji. Kada uzmem "objasnjenje" tog polja info o celiji pise mi Za primanje poruka koje salje vas operator mreze.

Mozda ja uopste ne trebam da trazim rjesenje mog pitanja, problema u porukama nego negdje drugo ali ne znam gdje vise da trazim jer sam skoro sve pretrazio.  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 35
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
SonyEricsson w810i
E ljudi, ne radi mi zoom na najvecoj rezoluciji, zna li neko sta je problem??? "Zoom is not avilable when large picture size is selected", to mi pise!!! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Novi Sad-najlepsi grad

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1669
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia e66
Ne, ne grijesim. U potpunosti sam siguran da mi je ukljucen u podesavanjima za teksualne poruke informacije o celiji.
Znaci idem ovako: poruke --> podesavanja --> lokalne info. --> info o celiji. Kada uzmem "objasnjenje" tog polja info o celiji pise mi Za primanje poruka koje salje vas operator mreze.

Mozda ja uopste ne trebam da trazim rjesenje mog pitanja, problema u porukama nego negdje drugo ali ne znam gdje vise da trazim jer sam skoro sve pretrazio. Smile Smile
Gresis,to je to podesavanje 90 posto.

Mr.Mladen  to je boljka SE,nema leka. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 176
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia E61-1
E ljudi, ne radi mi zoom na najvecoj rezoluciji, zna li neko sta je problem??? "Zoom is not avilable when large picture size is selected", to mi pise!!! Smile

Па све ти пише....не можеш да зумираш при највећој резолуцији,смањи резолуцију у подешавањима и моћи ћеш да зумираш  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 315
Zastava Bijeljina
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k750i
Mogu li ikako prebaciti integrisanu sliku iz telefona na racunar?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 443
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
SonyEricsson w810i
Ja sam planirala da kupim ovaj telefon,zato što ima jezivih opcija,a cena mu uopšte nije velika (oko 150e),samo me zanima da li se džojstik brzo kvari? Smile
IP sačuvana
social share
What goes around,comes around,
What goes up,must come down!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Ja sam planirala da kupim ovaj telefon,zato što ima jezivih opcija,a cena mu uopšte nije velika (oko 150e),samo me zanima da li se džojstik brzo kvari? Smile
Kupuj ga i uživaj - nećeš se pokajati!
P.S. ne kvari se i to nije tačno. Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
HTC Bravo
Da se i ja pridruzim - kupuj ga obavezno,telefon je bez mane(jedina mana mu je sto nije smartphone)!Gotovo mi je neverovatno da je ovako jeftin?!?Sto se tice joystick-a,desi se da se napuni prasine,pa bude malo neposlusan.Ti ga onda lepo obrises cetkicom,i radi k'o nov!Ne znam da je ikome crkao.Inace,fon je vec oko godinu dana na 1. mestu rang liste gsmarena.com(listu prave posetioci iz celog sveta),tj. od pre par dana je na 2. mestu(1.-n92).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.