Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sony Ericsson k750i  (Pročitano 98854 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

WM je kao svemir (beskrajan).

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung L870
znaci mogu da skacem sa mosta

Cekajjjjj, nemoras Smile, pojavice se i za CID49, samo se malo strpi.  Smile
IP sačuvana
social share

Pre nego sto postavite pitanje vezano za Motorolu mpx220/200,pogledajte da vec nije ogovoreno na temi ? Najcesca pitanja ? :. Registri podesavanja ...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 97
Zastava Sremski Karlovci
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
SonyEricsson k750i (w800i)
@gimza:

Iz tvojih usta u Bozhije ushi, ali mislim da od toga nema nishta. CID 49 predstavlja OTP (one time programmable) memory chip, shto ce reci, koliko ja shvatam, mogu da ga provale ali jedino na nivou lemilice! Smile
   Pod provale mislim na pristup putem FS plugina i FAR manager-a k750-icama i upper-class fonovima sa CID49!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 45
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
ej ljudi ja ovaj fon imam vec 2 meseca,extra je fon,ali brate vec je poceo da me zeza punjac,tj.prikljucak koji ide u talefon kad treba da se puni uopste neradi,nego moram da krivim kabl da bi uopste prijavio da se puni,da li se to ikome desava Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
@zajson i ja mislim da od tog provaljivanja nema nista,hehe mogu da ga provale lemilicom  Smile Ovaj su uspeli sa FAR managerom ali ovaj CID49 nema sanse zato jedino da se nadje telefon sa CID36
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 97
Zastava Sremski Karlovci
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
SonyEricsson k750i (w800i)
@sasaBG011PA.KA75:

Jbm li ga, meni se ne deshava!
   Ono shto se meni chinilo kao teoretska mana josh pre nego shto cu uzeti tel. je koliko god QuickShare port bio zamishljen kao univerzalna "utichnica" za headset, charger i usb-cable, deluje logichno da tri fizichke utichnice moraju da traju duzhe od jedne preko koje sve ide!
   Ovo razmishljanje naravno nema veze sa bilo kakvim tehnichkim chinjenicama. Hocu da kazhem da bi se moglo i na takav nachin razmishljati, ali opet duboko verujem da su inzhenjeri u SE-u dosta temeljnije i ozbiljnije razmotrili i testirali koncept QS porta, preko nego shto su ga ubacili kao reshenje u gotovo sve svoje proizvode! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung sgh-550i
Ima li neko ideju kako da u imenik ubacim domaca slova (žđščć) ??
Imao sam ranije Nokiu koja je podrzavala Srpski, kad sam prebacio karticu sa snimljenim brojevima unosi su imali nasa slova i tako su i ostali u imeniku. Pokusao sam da ubacim nasa slova u imenik preko MyPhoneExplorera gde postoje i nasa slova ali ih telefon ne prihvata.
Ima li neko ideju??
Takodje zna li iko kako da sacuvam neke MMS poruke na racunaru? MPE mi dozvoljava da sacuvam samo SMS i iz nekog razloga kao da ne vidi MMS.
IP sačuvana
social share
Sivi soko, sivi soko, sivi soko, ću-ću-ću. Sivi soko, soko sivi, sivi soko, šubi-dubi-du!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11247
Zastava Zvezdara
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
SonyEricsson c702 + 2gb
posto moj phone ima nalepnicu quick share dole,recite mi da li mi je phone legalan ili je skinut sa mreze
IP sačuvana
social share
Everybody dies. That's just the way it is. The life clock ticks at the same speed for all of us. And we all know, that one day, that clock will stop. And when it does, we'll only have time to say: Oh fuck.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Pa i jedan i drugi su legalni i taj vodafone i taj tvoj,mislim mozda nije taj tvoj.Imas na netu da kupis tu quick share nalepnicu za 1e tako da ko zna mozda je i tvoj skidan sa vodafone mreze i samo stavili nalepnicu i promenili tastaturu i stavili normalan sw  Smile Maska za k750i cela sa tastaturom je oko 20e.Razumi da vodafone lepo naruci od SE jedno 20 000 k750i telefona(mozda i vise uzimam primer) i oni stave njihov sw i njihove nalepnice i to je to.Legalan je 100% ako si dao 400e  Smile ako si dao manje onda nije sigurno,zez se.A kakve sad to ima veze da li je legalan Smile
« Poslednja izmena: 19. Okt 2006, 12:15:57 od milan91 »
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Unbelievable!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1481
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
HTC Diamond 2
kao sto rekoh nedelja proizvodnje ne mora nuzno da govori koji je CID... drugo, podrska za CID49 je mogutja ali prosto ljudi netje da se  baktju sa tim jer je komplikovano a i vreme gazi ovaj model, vetjina ljudi koji su provaljivali k750 sada se bavi novijim telefonima... tretje, nadovezuje se na drugo, mogutje je besplatno flashovati CID49 telefone ali sa servisnim kablom, zakljucak izvedite sami... a sta je CID... pa cika google daje prilicno jasne odgovore samo treba nauciti kako se koristi... krajnje je vreme....  Smile
IP sačuvana
social share
U spin me right round, baby right round like a record, baby right round round round...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Seat Leon

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 167
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Apple iPhone 4S
Koliko sad kosta polovan k750i ali da je ocuvan i da nema ogrebotina sa punjacem i kablom?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.