Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 43 44 46 47 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sony Ericsson k750i  (Pročitano 108180 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Pa sumljam da je stariji sw pa da ima neki bug,ajd videcemo kad se vrati.Ako nije do toga problem onda je nesto hardverski.
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia X6 16gb
Pa sumljam da je stariji sw pa da ima neki bug,ajd videcemo kad se vrati.Ako nije do toga problem onda je nesto hardverski.

E sad sam zvao buraza,dolazi za 20-ak min.Molim te ostani online.Inace neverujem da je hardwerska greska,jer sad naprimer kad sam ga nazvao,sve je ok radilo,znaci savrseno.Taj da nazovemo bug mu se desio do sada samo 2 puta,i to onjednom,ali restart telefona resi sve.Ali opet nebi to trebalo ni jednom da se desi.  Smile
E da,ako je hardversi (nedaj boze) problem,kako se resava??
« Poslednja izmena: 27. Jan 2007, 00:28:32 od vostezmaj »
IP sačuvana
social share

...prosto kratko jasno to je German style...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
ajd bicu tu  Smile pa ako je hardverski ili je mikrofon ili tako nesto slicno otislo to se resava zamenom.Ali zasto onda nije zvonio nego vibrirao  Smile ajd bicu ja tu negde,a on cim dodje ti proveri verziju sw pa reci
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia X6 16gb
e brate ukucao sam ono i usao na service info,pa na software info pa mi je izaslo sve ovo:  r1n005
                                                                                                                            prqcxc 125952_eu_1_cl
                                                                                                                            r1n005

lcd sw version
                                                                                                                            main display
                                                                                                                             current: 0

camera sw versions
                                                                                                                             camera
                                                                                                                             current: 4.4

itp sw version
                                                                                                                             cxc 125 932 p1aa

customization
                                                                                                                            cda 102338/36 r5a
                                                                                                                            cxc 125953 r 1n005
                                                                                                                            6eow
                                                                                                                            emea_2

content version
                                                                                                                            pa19

p.s. sad sam istestirao sve na fonu,i sto se tice hardverski,sve je uredu(pu pu pu da neureknem)
« Poslednja izmena: 27. Jan 2007, 01:00:51 od vostezmaj »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
r1n005 je verzija,da taj sw je pun bugova,posto vidim da je mnogo starija verzija znaci da je i telefon stariji i sigurno CID36.E sad nadji u ovoj temi k750i ili u temi o w800i i nadji gde sam objasnio kako se update-uje preko SE na noviju verziju sw,ili jednostavno daj pare u servis i za 10e imas nov sw.A sto se tice ovog CID36 malo procesljaj netom pa vidi sta je to,mogu samo da ti kazem da neki traze CID36 k750i telefone jer se na njemu mogu menjati ikonice,bla bla ima jos mnogo toga... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia X6 16gb
r1n005 je verzija,da taj sw je pun bugova,posto vidim da je mnogo starija verzija znaci da je i telefon stariji i sigurno CID36.E sad nadji u ovoj temi k750i ili u temi o w800i i nadji gde sam objasnio kako se update-uje preko SE na noviju verziju sw,ili jednostavno daj pare u servis i za 10e imas nov sw.A sto se tice ovog CID36 malo procesljaj netom pa vidi sta je to,mogu samo da ti kazem da neki traze CID36 k750i telefone jer se na njemu mogu menjati ikonice,bla bla ima jos mnogo toga... Smile

E hvala ti puno,samo mi reci jos nesto,jer se to radi preko neta,i nije mi jasno to cdi36,jer to sw ili sta???
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
da preko neta ide update,CID36 je zastita sistemske memorije koju su probili i sad mozes svasta da radis po njoj izmenjujes,dodajes...a noviji k750i imaju CID49 koja je pre nekih 10-20 dana isto probijena ali nije tako lagano raditi kao sa CID36,valjda ce napredovati sa probijanjem CID49  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia X6 16gb
da preko neta ide update,CID36 je zastita sistemske memorije koju su probili i sad mozes svasta da radis po njoj izmenjujes,dodajes...a noviji k750i imaju CID49 koja je pre nekih 10-20 dana isto probijena ali nije tako lagano raditi kao sa CID36,valjda ce napredovati sa probijanjem CID49  Smile
Kako to mislis probijena,jer to za cackanje po registru fona ili...???
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
da,izvini nisam bio tu pa nisam video da si pitao  Smile nadji na 4 ili 5 strani mobilne telefonije(ovde na bureku) ima tema tune up k750i e tu je sve lepo objasnjeno  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia X6 16gb
da,izvini nisam bio tu pa nisam video da si pitao  Smile nadji na 4 ili 5 strani mobilne telefonije(ovde na bureku) ima tema tune up k750i e tu je sve lepo objasnjeno  Smile

Ok hvala ti puno!!Evo sad sam procitao tu temu,i mogu ti reci da sam malo uplasen.Ja kada sam fleshovao svoju motorolu mpx220,bilo je mnogo mnogo lakse.Sve ono sta sam procitao mi deluje kao malo komplikovano.Nebih smeo da se usudim sam da fleshujem k750i kao sato sam mpx220  Smile
« Poslednja izmena: 27. Jan 2007, 03:15:07 od vostezmaj »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 43 44 46 47 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.