Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 22:36:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sons Of Anarchy (TV serija)  (Pročitano 53481 puta)
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
  Odgledao sam sve što je prevedeno i mogu da kažem da su očevi Sinova anarhije nastavili da greše.One nelogičnosti od početka da niko od njih nije ne umazan uljem (rade u radionici) već prašnjav sam nekako uspeo da svarim ali ovi u ovoj zadnjoj sezoni preteraše i to od samog početka.Izlaze na primer iz mardelja ošišani po propisiu i svima nikne griva osim potpresedniku.Da ne spominjem onu granu koja je pukla pod teretom (zna se kojim,da ne otkrivam,ima ljudi koji nisu gledali) a lepo se vidi da je presečena testerom.Oma toga još što bode oči,ovo je samo primer.Pa ono silno grljenje,kao da nisu bajkeri i otpadnici već Kolo srpskih sestara.
  Razumem ja da je to serija i da se dosta toga mora cenzurisati ali bar su mogli da obrate pažnju na nešto što i slepac može da vidi.
  U svemu ostalom nemam baš neke velike zamerke jer sam oduševljen onom galerijom originalnih likova koji se provlače kroz seriju kao i muzikom.

IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4859
Zastava Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.121
Што се гране тиче то му дође нешто ко БауБау грешка на снимању. Фризуре су небитне, додуше свима су остале исте сем Џексу (мислим да је глумац морао да се ошиша због неке улоге па су оставили), ко је имао дугу косу у затвору са дугом косом је и изашао (мада и то нема везе са серијом и радњом).

А што се тиче обичаја бајкера мислим да је Сатер верно пренео, пошто су му саветници Дејвид Ла Брава (Хепи у серији) члан Анђела пакла и Сони Барџер (Лени) који је оснивач Анђела Пакла у Оукленду и један од најпознатијих бајкера уопште.

Све у свему серија је добра четврта сезона убија, наравно да има својих мана... а која их нема?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
  Napisao sam u čemu greše i što se jasno vidi isto kao što sam napisao šta mi sve smeta.Ponavljam da razumem da je to serija i da se sve baš ne može prikazati ali su Sinovi mogli da budu sve samo ne oprani i ispeglani bajkeri manekeni.I to baš zato što imaju konsultante koji si nabrojao i za koje znam.
  Bajkeri su postojali i pre Anđela Pakla i valjda ne postoji grad u Americi koji nema bar jedno udruženje.I svako od njih ima svoje oznake i pravila kojih se pridržava.Pomenuti Anđeli su samo jedan (najpoznatiji) deo tog bratstva koje se raširilo po celom svetu.
  Nisam bio negativan prema seriji što se vidi,samo sam nabrojao gde su usled brzine i štednje očevi Sinova zabrljali.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4859
Zastava Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.121
Ок знам историју настанка 1% клубова (Монголи, Анђели, Бандидоси...), зато ми се и свиђа оволико серија. Погледај пар документараца и видећеш да нису баш омашили изглед, а ни функционисање клуба... па нису бајкери прљава стока која се не купа и не сређује.  Smile

Једино помало нервира Џекс са белим патикама и неким навијачким стилом облачења (ипак је Енглез, глумио главног навијача у Greenstreet Hooligans). А оно његово клаћење док хода да не спомињем.

Него да ми је знати само како ће се све одпетљати... имам Сатера на твитеру... каже биће доста крваво...  Smiley 1

ПС - Нисам ни одговорио због неког негативног коментара о серији, већ када се прича о њој рекох да изснесем своје мишљење.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
  Mislim da si bar jednom bio kod nekog majstora.Ne gazi on po motornom ulju ali ga ima svuda na sebi.Mislim takođe da si bar jednom video kako izgleda čovek i motor posle obične i ne baš duge vožnje.Uporedi to sa ovom što prikazuju.Ne bih zamerio da ne znaju ništa ali oni imaju konsultante za razliku od,na primer,L.Fergusona koji je nije imao nikog kad je snimio Beyond the Law (1993) koji je totalni promašaj.
  Napisao sam već negde ovde da me Džeks izgledom i ponašanjem podseća na pokojnog K.Kobejna.
  Pomenuti Anđeli Pakla su u početku bili dobri čuvari reda i mira na koncertima.Onda su se oteli kontroli,postali su nasilni i zbog tog zloglasni.Počelo je na kocertu Stounsa (to je već legenda) na kom su ubili čoveka.Džeger je pevao Sympathy For The Devil,koncert je sniman i jasno se vidi komešanje i čuju pucnji.Tako su Anđeli došli na loš glas.

Citat
ПС - Нисам ни одговорио због неког негативног коментара о серији, већ када се прича о њој рекох да изснесем своје мишљење.

Zato postoji ovaj forum,da se čuje tuđe mišljenje.Tako treba da bude.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
HTC Sensation
Читам ваше коментаре и видим да нисам много промашио у оној мојој процени после прве сезоне...

Углавном,мислим да је музика оно најбоље у целој серији...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4859
Zastava Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.121
Прва сезона је ту и тамо... вреди прегрмети због каснијих сезона, јер је свака следећа боља од претходне.
« Poslednja izmena: 25. Nov 2011, 10:44:33 od lordvejder »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.52
mob
Apple 5
Читам ваше коментаре и видим да нисам много промашио у оној мојој процени после прве сезоне...

Углавном,мислим да је музика оно најбоље у целој серији...
E a kad bi koreanci snimili rimejk to bi vec bilo nesto  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2411
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.121
Mislim da sam negde procitao da je Jax radjen po uzoru na nove generacije bajkera,koje su kao negde izmedju starih klasicnih bajkera i repera,tj da je na njih u velikoj meri uticala i rep muzika (potpuno sam neupucen inace,vrlo moguce je da je to samo neko odvalio,ko se razume vise u trenutnu bikersku situaciju u SAD slobodno nek me ispravi Smile )
Sto se tice samog izgleda i odsustva motornog ulja na likovima koji (bar zvanicno ) veliki deo svog vremena provode u radionici,tu ima i istine,cini mi se da su u pocetku bili dosta prljaviji,pogotovo Chibs,Tig i Opie,koji je bio deblji i neuredniji u odnosu na ovu sezonu (ako se sad ovako zarastao u kosu i bradu moze nazvati urednim  Smile). mada koliko sam skontao,u radionici najvise posla obavljaju prospecti,Half Sack je stalno bio u majstorskoj uniformi.
Ali to su sve samo sitnice. Odlicni likovi,dinamicna radnja i predobra muzika (i najcesce originalna-pod tim mislim da se ne cuje u drugim serijama,a i Katey Sagal peva dosta pesama ) cine ovu seriju vrhunskom  Smile
IP sačuvana
social share
Roses are red. Violets are blue. I have a gun. Get in the car.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
  Jednom da i ja budem prvi ovde.
  Najzad se pojavio prevod,za sad jedini ali savršen.Mogu da napišem da me neke stvari i rešenja problema podsećaju malo na prvu epizodu ove serije.I dalje je sve u hroničnom rasulu,kartel laže,pojavila su se pisma,snajka je pokazala da ume da bude opasna čak i više (ukoliko je to moguće) nego stara majka koja me sve više podseća na Kleja u ženskom izdanju.
  Ova epizoda jemu svakom slučaju,vrhunski odrađena.
« Poslednja izmena: 01. Dec 2011, 07:56:02 od zoranjurkovic5@gmail.com »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 22:36:37
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.