Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: SONI-ERIKSON T230  (Pročitano 1636 puta)
15. Apr 2004, 18:02:40
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1382
Planiram uskoro da ga uzmem...lijepo izgleda....
ima li neko iskustva sa ovim teleVonom ?
kosta mislim oko 120 eura, nov !
IP sačuvana
social share
Brzi su moji spermatozoidi od vasih crnih limuzina !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 171
mob
Nokia 6288
I ja planiram da ga uzmem ali ga tesko naci tu kod nas u subotici,nashao sam ga na jednom mestu i kosta 8000din nov,a sve sto te zanima o njemu mozes naci na netu ima jako dobrih sajtova na kojima su opisani telefoni ali ja se nazalost ne mogu setiti na kojima sam sve bio:)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1382
nesto sam cuo da mu je baterija slaba...... mislim da je u pitanju ovaj telefon..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 171
mob
Nokia 6288
ma u svakom slucaju je bolja od ove na samsungu c-100,drzi dva dana max a pravilno sam je formirao
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1404
Zastava tako blizu, a ipak tako daleko
Prijatelj mi ima taj mob i jako je zadovoljan. Istina, ekran nije baš najbolji, no vidi se dobro, a baterija je, suprotno napisanom, odlična. Njemu drži 7 - 10 dana. Sam imam SE T200 i meni baterija odlično drži, pa mislim da stvarno možete vjerovati napisanom kapacitetu i karakteristikama. Naravno, mob je odličan kad uzmemo u obzir cijenu. No, to je moje mišljenje.
IP sačuvana
social share
\" Brini se više za svoj karakter nego za svoj ugled. Karakter je ono što uistinu jesi, a ugled je ono što drugi misle da jesi.\"
* John Wooden *

\" Kad bi rajčice poželjele biti dinje pretvorile bi se u farsu.
Strašno me čudi što toliki ljudi tako silno žele biti netko tko nisu.
Ima li smisla pretvoriti se u farsu?\"

* Mitsuo Aide *
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 171
mob
Nokia 6288
baterija na samsungu c-100 drzi 7 dana?
Ajde napishi tacnu oznaku baterije da je odma kupim
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1391
SE T230 je telefon namenjen pre svega mladjoj generaciji koja od telefona ne trazi da "pere, pusi, pegla" Wink vec se zadovoljava multimedialnom sadrzaju mms-u slicicama i polifoniji (koja usput i nije bas najbolja)...displey prikazuje 4096 boja i nije bas najkvalitetniji cini mi se da je cak i t68 bolji iako prikazuje manje boja Smile dizajn je takodje na solidnom nivou ima umesto dzojstika tastere sto je i donekle za pohvalu znajuci da se SE nije proslavio dzojstikom (bar po meni)...ako zanemarimo te sitne nedostatke kojih sigurno ima jos ali necemo o tome sada (vodite se onom starom da niko nije savrsen) a pripadate onoj grupi ljudi kojoj nisu bitne napredne funkcije voliite zabavu gprs mms ovo je pravi telefon za vas mali baterija i nije tako losa prosek 3-4 dana mada sve zavisi da li cete naletite na telefon cija je baterija "cvakana" ili pak "netaknuta" ona moze da potraje i dan jer ipak je presudno to koliko koristite telefon da li je ukljucen gprs i visite na njemu ceo dan da li igrate igrice ili samo telefonirate ili pak tipkate sms ili mms te se nemojte voditi time sto cujete da je 3 ili 7 dana trajanje baterije kad ipak sve to zavisi pre svega od vas samih...sta jos reci SE T230 i nije tako los telefoncic kada uporedimo cenu i kvalitet za nekih 115 evra dobijate telefon +cam... ali ipak onaj ko je i samo drzao u ruci 6600 ili t610 ili sx1 Wink nikako se nece zadovoljiti ovim modelom (oni se i ne mogu porediti jer ni ne pripadaju istoj klasi na kraju krajeva) ovo je samo moje subjektivno misljenje ne bih da te razocaram ali mercedes je ipak mercedes Wink (ne znam zasto sam ovo napisao ali ne moze da skodi jel?)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Slazem se u sustini sa killerom, telefon je podnosljiv za ljude sa maslim potrebama i ocekivanjima od mobilnog telefona, za razliku od ostalih low end telefona u sonyericssonu nije od tako bednih materijala napravljen, onako, podnosljivo, ima zaista los display i to ga golje, ali za te pare je to sve sasvim ok.
Ako mu je po ceni altenrnativa Siemens MC60... a jeste... sta znam... ja bih se ipak pre odlucio za SE jer mi je eksremno nezgodna tastatura na mc60.
Ako si vizualista i hoces dobar telefoncic za te pare, cak je i z7 opcija, i ako nema kolor display telefon je u sustini bombona, ima nesto slabije opcije, ali ima fizikalije za svaku pohvalu Smiley

ako ocekujes vise od telefona... stekaj novce Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1382
evo sad sam pogledao siemens mc60 isto izgleda lijepo...
vidjecu sad nije zurba najvjerovatnije cu uzeti ovaj t230
nisam ocekivao da ce biti ovoliko komentara Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6095
mob
Apple iPhone
mc60 je kao sapun u prirodi nikako mi se ne svidja i ako mi je na slici delovao simpaticno...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.