Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 04:27:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Solarna joga  (Pročitano 88063 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 54
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
News update  Smile

Hira Ratan Manek je nezainteresovan za ovozemaljska blaga. Može ladno pokupiti nagradu od milon dolara koju je ponudio James Randi osobama koje raspolažu takvom paranormalnom sposobnošću da prežive bez hrane, tj. usijavanjem sunčevih zraka. Medjutim Hira Ratan Manek je skroman i zadovoljava se pozlaćenim satom od par stotina evra. Kako sam ja glupav pitam se bez veze šta će mu uopšte sat kad gleda u sunce. Gledanjem u sunce uvek može znati koliko je uri.

Sunce za doručak +
Sunce za ručak +
Sunce za večeru =

Sekundarna katarakta

Do danas NE POSTOJI originalan NASA  izveštaj o testiranju sposobnosti Hira Ratan Manek. Sve takve tvrdnje su obična laž.

No Vaccine Against Greed

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

eda13_72.jpg
(21.35 KB, 400x260)
« Poslednja izmena: 07. Okt 2009, 23:37:32 od hemarikon »
IP sačuvana
social share
Biti il ne biti i nije neki izbor!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia 1800
mikane, jel smem da primetim nešto ako dozvoliš?  Smile

Ako je sve što govoriš (da ne kažem 'propagiraš', zvuči napadno) o Solarnoj Jogi istina, izgleda mi kao da ne usmeravaš tamo gde treba.

U današnje vreme ljudima su potrebni dokazi. Što je pored svih zlih prevara sasvim razumljivo od strane naroda, složićeš se. Zašto, ne okupiš neke ljude minornog značaja da prate tvoj razvoj i život. Mora od nečeg da se počne. Ako preživiš dva dana bez hrane, ti minorni ljudi će da pozovu još ljudi i tako dok se ne dođe do neke ozbiljnije medijske i naučne pažnje. Moraš da se eksponiraš da bi uspeo u svojoj nameri. Čega se plašiš onda, pitam ja tebe?
IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

[URL=http://img24.imageshack.us/my.php?image=solar

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 157
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mikane, jel smem da primetim nešto ako dozvoliš?  Smile

Ako je sve što govoriš (da ne kažem 'propagiraš', zvuči napadno) o Solarnoj Jogi istina, izgleda mi kao da ne usmeravaš tamo gde treba.

U današnje vreme ljudima su potrebni dokazi. Što je pored svih zlih prevara sasvim razumljivo od strane naroda, složićeš se. Zašto, ne okupiš neke ljude minornog značaja da prate tvoj razvoj i život. Mora od nečeg da se počne. Ako preživiš dva dana bez hrane, ti minorni ljudi će da pozovu još ljudi i tako dok se ne dođe do neke ozbiljnije medijske i naučne pažnje. Moraš da se eksponiraš da bi uspeo u svojoj nameri. Čega se plašiš onda, pitam ja tebe?

Imas najbolji test u svemu tome a to je da sam probas i videces kako ces se osecati i sta ce ti biti samo!!! Pusti ovog hemarikorna njega pobijaju najvise nasa iskustva ljudi koji praktikujemo ovo, imas na mom sajtu ali posto je ovo jedini forum na kome ne mozes postaviti neki link onda samo u google kucaj: solarna joga cybermikan i udji na sajt pod temom: Vasa iskustva i dnevnici da vidis malo sta ta gomila ljudi pise o ovome takodje!!!

To ti je najveci dokaz!

Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!Edit by Anea: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia 1800
Citat
To ti je najveci dokaz!

U ovom slučaju tebi je u interesu da meni (i još mnogim ljudima) prodaš priču. Ja sam ovde mušterija. A mušterija je uvek u pravu. I kažem ti u ime svih ovde:

Nemoj da gubiš vreme sa sajtom i postavljanjem tekstova. Ovo je internet, zaboga. Pa kad bi ljudi poverovali u sve što nađu na internetu gde bi nam bio kraj. Mani se ćorava posla. Lepo sam ti rekao šta da radiš, a sada te pitam zašto to ne radiš?

Inače, pogledao sam i tvoj sajt (odavno) i tog indijca sam nalazio na youtube-u... I niste me baš uverili. Zašto me niste uverili? Pa zato što biste se stavili pod mikroskop (i hiljadu mikroskopa ako je potrebno) da je to istina i da vi zaista imate želju da unesete solarnu jogu u mase. Molim samo da mi odgovoriš na ono boldovano pitanje  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 157
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Fasting fakir flummoxes physicians
By Rajeev Khanna
BBC correspondent in Ahmedabad

Doctors and experts are baffled by an Indian hermit who claims not to have eaten or drunk anything for several decades - but is still in perfect health...

http://news.bbc.co.uk/2/hi/south_asia/3236118.stm

Mystic's fast baffles doctors

Thursday, November 27, 2003 Posted: 0335 GMT (11:35 AM HKT)

Prahlad Jani says his fasting ability is divinely inspired.

(CNN) -- David Blaine eat your heart out

http://edition.cnn.com/2003/WORLD/asiapcf/south/11/26/offbeat.india.fast/

Inedia
From Wikipedia, the free encyclopedia
Jump to: navigation, search

Inedia is the alleged ability to live without food, which has been dismissed by the scientific community. Breatharianism is a related concept, in which believers claim food and possibly water are not necessary, and that humans can be sustained solely by prana (the vital life force in Hinduism), or according to some, by the energy in sunlight. The terms breatharianism or inedia may also refer to this philosophy practiced as a lifestyle in place of the usual diet. While it is often seen as an esoteric practice performed by eastern ascetics, recently some groups and individuals have promoted the practice as an option for anybody, once the alleged proper techniques for accessing it are made known (sometimes only after paying enormous fees, e.g. in the case of the "Breatharian Institute of America").[1]

The word "inedia" simply means "fasting" in Latin, and was first used to describe a fast-based lifestyle within Catholic tradition, which holds that certain saints were able to survive for extended periods of time without food or drink other than the Eucharist.

http://en.wikipedia.org/wiki/Inedia

Obavestite se vi koji se pozivate na nauku 19. veka jos i koji mislite da je zemlja ravna!

:mig:
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!Edit by Anea: Regulisana velika slova u potpisu.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia 1800
1. nijedan od linkova ti ne radi

2. što se tiče "Inedia"-e, evo šta je bitno:

Citat
Inedia is the alleged ability to live without food, which has been dismissed by the scientific community.

3. što se ovog tiče:
Citat
Obavestite se vi koji se pozivate na nauku 19. veka jos i koji mislite da je zemlja ravna!
moj komentar je  Smile Smile Smile

4. nisi mi odgovorio na pitanje.

epic fail...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 54
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
@cybermikan

U Indiji dnevno umire 6000 dece mladje od 6 godina usled gladi i neuhranjenosti:

Hira Ratan Manek se za to vreme izležava u prebogatoj Floridi umesto da svoj narod poduči kako da se hrane buljenjem u Sunce.
Sungazing se propagira u zemljama Zapadne Evrope i Amerike, tamo gde hrane ima u izobilju.
Kako to da je sungazing tako hranljiv u prebogatim državama a u domovini sungazinga ne može da deluje?

U Africi je na milione gladnih

Sunca je na pretek pa bi sungazeri trebalo da pomognu onima kojima nedostaje hrane.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 157
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
I opet puka demagogija jadnog naseg decacica hemarikonsa u pubertetu zeljan dokazivanja i centra paznje Smile

Daj nam validne dokaze za tvoje tvrdje da je Hira Ratan Manek na Floridi kako ti to tvrdis!!!! Ajde daj dokaze... ili ces i dalje samo da kleveces coveka koji ti nije nista zgresio?

Ja bih takve kao ti nazvao pubertetskim jadnicima koji su frustrirani svojim zivotima, boje se neceg novog i sad izmisljaju svakakve smicalice kako bi druge ljude poveli u jad i cemer u kom si ti!

I ako ti se pomaze onima koji nece da cuju o tome sto im govorimo (bas kao ti) onda idi osnuj neku humanitarnu organizaciju ako ti je stalo toliko do tih gladnih i osvoj nobelovu i ne znam kakvu nagradu! Nama nikakva priznanja niti nagrade nisu potrebne, mi kazemo ko poslusa taj uziva benefite, ko ne poslusa i dalje zivi kao ti sto zivis ne zadovoljan samim sobom i svojim zivotom a bojis se da ucinis nesto kako bi to promenio! I zato tolika opsednutost ovom temom na svim ostalim forumima gde se pise o njoj i samim gospodinom Hira Ratan Manekom...

Neka mi zameri ko god hoce bas me briga ali neko mu je to vise morao reci!

Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

Zanimljiva tema ,upisacu se da bih mogla da je pratim  Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 54
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
Hira Ratan Manek Intervju Tv Vojvodina
(http://www.youtube.com/watch?v=86rYm...eature=related
http://www.youtube.com/watch?v=TwT4VzEBRag&NR=1).

Hira Ratan Manek tvrdi da se telo pokreće pomoću vode. Naravno i električna lokomotiva se pokreće pomoću vode i to daljinski.

Zna da kaže "neuron", "neuronski", "medicina" pa prema tome sve je naučno zasnovano.

Tvrdi da njegova energija odgovara energiji čoveka od 27 godina. On ima 72 godina. Uz dužno poštovanje prema godinama ali čovek rahitično tetura dok drži govor, zapliće jezikom dok priča, itd. S druge strane ima ljudi koji se u drugom stoleću svog života pripremaju za maraton (http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/e...on/7275861.stm). Reč je o vodoinstalateru koji se redovno, posle završenog polumaratona, pojavio na radnom mestu. Ne bulji u Sunce samo redovno trenira maraton.

Po rečima Hira Ratan Maneka naši preci pre više hiljada godina su obožavali sunce i tada nije bilo nikakvih problema. Pitam se ako se tako živelo bez problema što su ljudi jurili zečetinu? Mogli su da nastave da žive od obožavanja sunca.

Hira Ratan Manek sve radi besplatno. Pozovete ga u goste na par meseci, posle toga ide na dalje gostovanje. Ah, da, sunce hvali CD ($20) i DVD ($25) prodaji, The Solar Healing Center (http://solarhealing.com/home/).

Na ovoj slice se vidi šta čovek sve ne jede:

http://en.wikipedia.org/wiki/Hira_Ratan_Manek
Citat
Hira Ratan Manek (rodjen Septembara 12, 1937) tvrdi da od Juna 18, 1995, živi isključivo na vodi, povremeno čaju, kafi i mlaćenici (neobrano mleko).
Pa nije vam potrebno da buljite u sunce i da se na ovaj način "ne hranite". Od neobranog mleka izraste goveče od par stotina kg.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 04:27:25
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.12 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.