Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 02:25:32
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 27 28 30 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Solarna joga  (Pročitano 87379 puta)
Ucesnik diskusija

[URL=http://img24.imageshack.us/my.php?image=solar

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 157
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
Evo ja pristajem na ove uslove, i hocu da izvedem svoju tvrdnju da mogu izdrzati bez unosa cvrste hrane vise meseci od sledeceg proleca...ali pod mojim dodatnim uslovima!

1. 80% novca ide gladnima
2. 20% ide nama za sirenje sungazinga dalje...
3. moram imati pristup suncu ujutro ili pred vece
4. 2 puta dnevno nesto od tekucina i to: caj, kakao, jogurt ili mleko
5. necu koristiti nikakve lekove niti medikamente za svo to vreme
6. hocu 24h nadzor kamerama sem kada koristim wc i tusiranje
7. redovan- svakodnevni lekarski pregled i da imam kasnije u posedu njihove nalaze
8. da se ti rezultati iskoriste za dobrobit covecanstva kako bi ljudi videli da ima alternativa njihoviom sablonskom nacinu zivljenja u matriksu
9. uvesti ovu praksu kako bi UN obavestile sve gladne u svetu posebno u Africi da mogu ziveti bez cvrste hrane
10. obavestiti medije o pocetku, toku i zavrsetku testiranja sa objavljenom dobijenom nagradom
11. takodje hocu i pristup internetu vise puta dnevno, koriscenje racunara i slusanje muzike po mom izboru
12. da se cujem 3 puta nedeljno sa svojom mamom kako se ona ne bi brinula
13. zadnja stvar je ta da autor ovog posta gore ide samnom i bude na licu mesta tokom testiranja

Za sad toliko... ako hoce da se sloze sa ovim minimalnim uslovima ja pristajem na dobrobit celog covecanstva da dokazem da cu par meseci ako treba i celu godinu biti bez unosa cvrste hrane, voca, povrca, zitarica itd... takodje da se necu razboleti i da cu biti otporan na sve vrste otrova koji se nalaze u prirodi...

Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!Edit by Anea: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
То мораш њих питати и договорити се. Имаш на сајту контакт информације.
« Poslednja izmena: 28. Okt 2009, 10:58:35 od Ghost »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 157
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
То мораш њих питати и договорити се. Имаш на сајту контакт информације.

Znam. Hvala. To sam izneo da se vidi moj stav ali i to sta cu im pisati i koka cu se dogovoriti sa njima oko ucesca u projektu ali na dobrobit celog sveta!!!!

Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!Edit by Anea: Regulisana velika slova u potpisu.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
@cybermikan i @hemarikon

Prestanite obojica Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 157
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
Pet škola ne radi zbog novog gripa

28. oktobar 2009. | 10:58
| Izvor: Beta

Sofija --
U Bugarskoj je pet škola zatvoreno zbog epidemije novog gripa, saopštilo je bugarsko Ministarstvo zdravlja.
Nastava je privremeno obustavljena u četiri škole u Trijavni, u
centralnoj Bugarskoj, i u školi Jambolu, na jugoistoku, gde... je
potvrđena pojava virusa novog gripa. U jednoj školi u Trijavni sa
nastave je izostalo 44 odsto učenika zbog bolesti....

Četiri žrtve novog gripa u Rusiji

27. oktobar 2009. | 10:17 -> 18:04
| Izvor: Tanjug

Moskva --
Prema najnovijim podacima, do sada su od posledica novog gripa A (H1N1) u Rusiji umrle četire osobe.
Smrt 53-godišnje Moskovljanke danas je prva registrovana smrt izazvana
virusom novog pandemijskog gripa A (H1N1) u glavnom gradu Rusije,
saopšteno je agenciji Itar-Tas u Ministarstvu zdravlja i socijalnog
razvoja.
...

Sledeće greške su se pojavile prilikom slanja ove poruke:

Poruka sadrži u sebi link koji je na ovom forumu zabranjen zbog spama.
Poruka sa takvim sadržajem ne može biti upisana.
Vise o ovome na nasem sajtu, tema: Vesti o novom gripu!

Ali:

Hira Ratan Manek na Raw Spirit Festivalu 2007

2007. godine Hira Ratan Manek je drzao predavanje oSun Gazingu na Raw Spirit Festivalu u Sedonia, Arizona. Ovaj video clip daje vredne informacije o praktikovanju sun gazinga i kako on utice na mozak koji je ljudski super kompjuter koji koristi suncevu svetlost kao svoj izvor napajanja.

Sun Gazing po Hira Ratan Manek metodi

THE RAW SPIRIT FESTIVAL http://www.rawspirit.com/

Hira Ratan Manek (HRM), izmedju ostalog, je dokazao da covek moze ziveti samo od solarne energije veoma dug period bez uzimanja cvrste hrane. Ovaj fenomen je poznatiji kao HRM fenomen. Metodom sungazinga uoceno je izlecenje svih psihosomatskih, psihickih i telesnih bolesti, takodje i povecanju memorije i pamcenja, povecanje mentalne snage i budjenje uspavanih sposobnosti ili moci i to samo radeci sigurni sungazing ili gledajuci u sunce po HRM metodi. Uoceno je za samo 3 meseca radeci po ovoj metodi da su svi psiholoski poremecaji i problemi nestali, da se kod praktikanata povecalo samopouzdanje i cvrstoca uma da se lakse izbore sa zivotnim problemima, takodje su nestali svi strahovi pa i onaj od smrti. Za sigurno radeci ovu praksu jednom za sva vremena cete biti oslobodjeni od stresova i straha, imacete savrsen balans uma nad telom. Ko nastavi hrabro sa ispravnom sungazing praksom i dodje na 6 meseci taj ce biti oslobodjen svih telesnih bolesti. Kada nastavite dalje i dodjete do 9 meseci prakse mozete pobediti glad, i ona ce nestati ako vi to zelite ako ne, mozete i dalje uzivati u vasoj hrani ali unoseci znantno manje hrane u vas organizam. To dolazi samo po sebi.

Ovaj ekstra dobar metod zasnovan na solarnoj enrgiji omogucava vasem telu da harmonizuje samo sebe i da se napajate solarnom energijom koja vam je neophodna za dug, kvalitetan i zdrav zivot. Takodje cete moci koristiti vas um u neogranicenim sposobnostima koje mi zove nadprirodne pojave ili moci, veoma lako cete aktivirati taj prekidac i vi cete postati covek plus ili VI +. Da zakljucimo kako god bilo ova praksa je besplatna, bez gurua ili ucitelja, svako ko ima vise od 5 godina je moze raditi, ona povecava energiju tela i vise necete imati nikakvih patnji po pitanju mentalnih oboljenja, fizickih bolesti ili duhovnog ravnodusja.

Mi vas pozivamo da iskusite sami kako veoma brzo mozete da ojacate sebe na svakom nivou koristeci HRM metodu kako sunce moze da vas ojaca i izleci od svih bolesti.

Za sve ljude koji ce kasnije sa zerom ozbiljnoscu da ptistupe ovoj temi.... preko dana da niste izlozeni suncevoj svetlosti ne bi vam se uvece (kako i mi tvrdimo- a nauka dokazala) melatonin ni lucio... !

Sve je jednostavno i prosto! Od toga da li i koliko ce vam se melatonina luciti tokom noci zavisi koliko ste dnevno bili izlozeni suncevoj svetlosti!!!

Melatonin je hormon koji ne kontrolise samo kada smo pospani, nego nam pokazuje koliko smo stari, kada ulazimo u pubertet, i kako se nas imunoloski sistem bori protiv bolesti. Obzirom da je smestena u sredini naseg mozga, pinealna zlezda nema direktan pristup suncevom svetlu. Nase oci joj salju direktnu informaciju o dnevnoj (suncevoj) svetlosti ili kada je ugaseno svetlo i kada je mrak. Sunceva svetlost stimulise pinealnu zlezdu da proizvodi melatonin, po noci kada nema sunca melatonin se oslobadja u nasem telu kada spavamo. Zaslugom pinealne zlezde i melatonina, ljudi su mogli da spavaju po noci i da se bude danju mnogo ranije pre nego sto je bio izmisljen sat ili casovnik....

Znaci nema dnevnog svetla, nema uvece melatonina onda vam se desava ovo!!!

Briga me za grip, briga me za sve.... imunitet mi je jači ja sam pravi SunGazer !

Smile
« Poslednja izmena: 28. Okt 2009, 14:32:23 od cybermikan »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
Da li solarna joga može da se radi sedeći?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 157
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
Da li solarna joga može da se radi sedeći?

Prvo dozvoli da te ispravim... pravilnije je reci Solarna Meditacija jer se pod jogom podrazumevaju neke vezbe tela u to malo stvara zabunu u nas... dok meditacija vise govori o umnom nacinu i to sto nam se dogadja u svakom trenutku, promene uma, razmisljanja, tokovi pozitivne energije itd.

Mi preporucujemo da se stoji i gleda u sunce, ali ako ti je ugodnije da sedis onda slobodno sedi, ali ti je jako vazno nakon gledanja da drzis zatvorene oci sve dok vidis boje i slike ispred njih...

Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
Nisam mislio na hatha jogu već na meditaciju. Nego kako se tu meditira? Šta je to promena uma? Dobije se drukčiji um ili šta?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 157
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
Nisam mislio na hatha jogu već na meditaciju. Nego kako se tu meditira? Šta je to promena uma? Dobije se drukčiji um ili šta?

Znam da nisi ti mislio na to, ali mi pokusavamo da izbacimo ne tacno ustaljenu praksu kod nas da se za Solarnu Meditaciju (jer ti je mozak u stalnoj meditaciji ma sta radio) naziva Solarnom Jogom..... kazem samo da to nije adekvatan izraz za ovu praksu... kako sam rekao tebi se non stop regenerisu neuroni, obnavlja mozak i svi njegovi delovi, celo telo i ceo um... zato mi mozemo sa sigurnoscu da kazemo da praktikatne solarne meditacije prate ovi benefiti:

BENEFITI SUNGAZINGA 15 MINUTA PRAKSE:

- UM, MENTALNI BENEFIT

1. MENTALNI i JAK UM

2. SAMOPOUZDANJE

3. POSTOJANOST i STABILNOST UMA

4. OSLOBADJANJE MENTALNOG STRESA i DEPRESIJE

5. KONCENTRACIJA i DOBRA NAVIGACIJA

6. JAK i ENTUZIJASTICAN UM

7. VITALNOST UMA

8. POBOLJSANA MEMORIJA i PAMCENJE

9. STRPLJENJE

10. PODRZAVANJE POZITIVNOG MISLJENJA

11. OSLOBADJANJE LOSIH NAVIKA

12. ZIVOT SAD

13. OSTAR i ZDRAV INTELEKT 

14. USPEH U ZIVOTU

Molim moderatora da ispravi ovaj caps jer je na izvoru odakle je ovo preuzeto ovako kao sto sam kopirao ovde....

Smile Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
Ahaaaa  Smile, nego šta je to "MENTALNI i JAK UM"? Da li postoji nementalni i slab um? Smiley 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 27 28 30 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 02:25:32
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.