Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sok i neverica - MUP neovlasceno dostavlja podatke vlasti  (Pročitano 6977 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.117
Pa tako mi je delovalo iz ovog što si napisao. Jbg, pišemo preko žice, pogreši' čovek.  Smile Dobro, ako nisi nihilista, šta si onda?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.116
Citat
ali postoji

bolje radi ako si siromasan
ako si bogat ume da zakaze
 Smile
moram zvati inicia da ovo dešifruje
sve je strasno jednostavno i razumeo bi da zivis na ovom svetu

ako si bogat izbegnuces zakonsku kaznu

ako si siromasan neces tako lako
ili ces cak biti kaznjen i kad nisi kriv
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Your tears don't fall They crash around me

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.116
mob
Ericsson jeste
Pa tako mi je delovalo iz ovog što si napisao. Jbg, pišemo preko žice, pogreši' čovek.  Smile Dobro, ako nisi nihilista, šta si onda?  Smile
svakako, ovakva komunikacija ne valja ni kurcu, što reče dabiša (valjda) jednom ne možeš lepo da se izraziš i objasniš ovim putem itd..
drago mi je što si pitao Smile nisam ništa od tih izama, nihilizam,socijalizam,solipsizam itd (ako bih već baš morao da se opredelim za neki izam, ako bi baš insistirao, to bi recimo bio racionalizam..valjda), mrzim te podele ma kako to tebi gej i hipsterski il kako već zvučalo (a vrvt zvuči), ja sam, kao i svi vi, samo čovek, ljudsko biće, drugim rečima niko i ništa

Citat
sve je strasno jednostavno i razumeo bi da zivis na ovom svetu

nije i već živim na ovom svetu pa ne razumem
Citat
ako si bogat izbegnuces zakonsku kaznu
ne uvek
Citat
ako si siromasan neces tako lako
ne uvek
Citat
ili ces cak biti kaznjen i kad nisi kriv
ne uvek

po stoti put, generalizacija majka gluposti
IP sačuvana
social share
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine
nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava.
Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.116
naravno naravno
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.117
Zapravo Abi... Svako ko me zna makar malo duže vreme, zna da su meni mnoge podele glupe i nepotrebne i da ih smatram istim sranjima u različitim pakovanjima.  Smile Socijalizam i kapitalizam, zapad i istok, religija ova i religija ona, stanka ova, stranka ona, klub ovaj klub onaj... Svako ko me iole zna, zna da su meni sve to ista sranja. Štaviše, ja i nacizam smatram sranjem istim kao i njegovu suprotnost liberalizam, jer i jedno i drugo proizvode debile od ljudi koji ne umeju da misle svojom glavom i razumom nego moraju da se vataju za neku krajnost i drže nekog stada da bi se osetili važnim i normalnim.

Ali eto, imam tu malu rasističku crtu, zbog koje me ti smatraš mini Hitlerom.  Smile Iako ja zapravo nisam ni za kakva ubijanja, niti prebijanja. Ne (samo) zato što sam svetac (hint : ono je bila šala  Smile ) nego zato što znam da nasilje rađa nasilje, i da svaki ekstremizam pravi više problema nego što rešava... Već sam samo protiv nametanja određenih trendova i ideja u vremenu i mestu gde im to nije. Pa tako dok većina Evropljana jedva čeka da primi izbeglice iz celog sveta, ja nisam lud za time, jer e ja vodim logikom da čak i kad pravim čorbu, ne pravim je tako što u nju utrpam sve što imam u kući, te zašto bi onda iko tako pravio državu i društvo...  Smile

Al dobro, svaki forum mora da ima neke ljude u koje se za nešto upire prstom, a pošto se ja ne delim i ne ističem po tim drugim stvarima (socijalizam vs kapitalizam, Zvezda vs Partizan, Pera vs Mika, glupost A vs glupost B) i pošto ne idem u Nacionalistički deo Političkog foruma, a i nisam dovoljno nacionalistički raspoložen, meni dadoše da budem dežurni rasista foruma.  Smile
« Poslednja izmena: 23. Avg 2016, 02:17:38 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.116
mob
Ericsson jeste
Citat
i jedno i drugo proizvode debile od ljudi koji ne umeju da misle svojom glavom i razumom nego moraju da se vataju za neku krajnost i drže nekog stada da bi se osetili važnim i normalnim
uuupravo matori
meda moj mali..mi izgleda zapravo i nismo tako različiti..čak smo možda vrlo slični  Smile

ma kapiram ja tebe skroz i ovo za muslimane što kenjaš i čak se verovo ili ne i slažem s tobom u većini tih gledišta, nego malo kako bih rekao..preteruješ s tim. nekako ti bukvalno svaki prvi najviše drugi post o tome, ma o čemu da je reč. pa evo i sad si se raspisao o njima čitav pasus ničim izazvan  Smile
kontaš,previše  o tome pričaš i ponavljaš se, kao da si opsednut  Smile al dobro sve je za to za ljude..
nego jesi ozbiljan to za ''rasističku'' crtu, da je stvarno imaš (ili je to čak eufemizam a zapravo si rasistčina najgora haha) il si ironičan pa me zekiš malo?  Smile

IP sačuvana
social share
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine
nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.117
a evo i sad si se raspisao o njima čitav pasus ničim izazvan  Smile
kontaš,previše  o tome pričaš i ponavljaš se, kao da si opsednut  Smile al dobro sve je za to za ljude..

Pa batice, moram tako, ipak sam ja dežurni forumski rasista

Citat
nego jesi ozbiljan to za ''rasističku'' crtu, da je stvarno imaš (ili je to čak eufemizam a zapravo si rasistčina najgora haha) il si ironičan pa me zekiš malo?  Smile

Pa pazi, ni ja sam ne mogu tačno da ti kažem jer kad god sam pokušao da saznam kako izgleda definicija tog ''rasizma'' i gde prestaje zrav razum a počinje rasizam, uvek sam dobijao neke nepotpune odgovore.  Smile  Ono, svako ima neku svoju verziju, u zavisnosti od toga šta mu odgovara.  Smile U jednoj varijanti rasizam je samo kad ne voliš Jevreje, u drugoj rasizam je kad ne voliš bilo koga, u trećoj rasizam je kad nisi za međunarodnu instant čorbu od države, u četvrtoj je kad ne voliš da vidiš pse u pekari, u petoj rasizam je kad nisi 100% PC... U suštini, danas ti je sve rasizam. Tako da više ni sam ne znam pravo da ti kažem gde se ja tu kotiram.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.116
probaj da se odredis ovako.

prouci sta je stav nauke prema rasama. ako se ne slazes verovatno si rasista

mada mislim da je prirodno za ljude da budu rasisti u vecoj ili manjoj meri
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.116
mob
Ericsson jeste
a dobro da, i to je sve subjektivno i relativno
mada  Smile eo vako možda haha jel bi reko da MRZIŠ crnce/cigane/muslimane itd? kontam da ako je odgovor potvrdan onda jesi..valjda  Smile al ko ga jebe samo nek si ti živ i zdrav  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 628
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 48.0
opet spinovanje... normalno da ce vlast dobijati podatke

za sok i nevericu je da su dostavljani podaci iz mupa ustasama sa U92 i siptarima iz Bljica...

prouci sta je stav nauke prema rasama. ako se ne slazes verovatno si rasista

jedino sto je nauka prepoznala je greska prirode, sreca pa neces imati potomstvo 
« Poslednja izmena: 23. Avg 2016, 15:32:23 od IdiDada »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.