Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sok i neverica - MUP neovlasceno dostavlja podatke vlasti  (Pročitano 6972 puta)
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Your tears don't fall They crash around me

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.116
mob
Ericsson jeste
a daj  Smile nadam se da nisi ozbiljan
(za slučaj da jesi) nije poenta da li smo bili jebene šimpanze, bonobo majmuni ili zrikavci  Smile Smile Smile crkoh
jel moguće da si toliki bukvalista  Smile
poenta je da su svi tzv ''zakoni'' i ''propisi'' i ''kazne'' i pravila itd koja donose krhka fragilna prejadna bića koja se ništa ne pitaju ni o čemu nego su samo marionete poznatija kao ljudi samo patetični pokušaj kontrole, da se uljuljkaju u svom ego tripu misleći da imaju stvari pod kontrolom potpuno ignorišući činjenicu da su ljudi u suštini POTPUNO isti kao što su bili bre 1000,3000, 5000 godina itd,žive isto, zamlaćuju se i samoobmanjuju kojekakvim izmišljotinama dok su živi (''moral'', ''pravo'' (haha tomie možda omiljena nebuloza ''fafa ja imam ovo pravo ti imaš ono'' a daaaaj  Smile Smile   ) ''dobrota'' ''zloba'' ''svrha'' ''obrazovanje'' itd itd itd) i umiru isto. to je to.nikakav ''zakon'' koji je ikada izmišljen nije sprečio ljude da se ako treba i ubijaju zarad ostvarenja sopstvenih ciljeva i užitaka.
tako da epic fail što bi rekla omladina. ponavljam, AKO si bio ozbiljan a nadam se da nisi jer (dosad bar) nisam mislio da si baš..tupav. ograničen i bleskast (ona a la ravendark sranja sa muslimanima itd) svakako ali gluperda- ne baš  Smile
IP sačuvana
social share
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine
nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava.
Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.117
To sam napisao ne samo zbog ove teme nego svih tema u kojima se provlače takve ideje.  Smile A sve ih je više. Ne mislim samo na burek nego i na javnost generalno. Elem, smešni su mi ljudi koji pričaju o prirodnoj selekciji, preživljanju, anarhiji, borbi za opstanak, dominaciji, zlom društvu koje ih sputava da postanu He Man... a žive među drugim ljudima. Oni treba da idu u džunglu i da tamo žive pa da tako stanu iza svojih reči.

Citat
nikakav ''zakon'' koji je ikada izmišljen nije sprečio ljude da se ako treba i ubijaju zarad ostvarenja sopstvenih ciljeva i užitaka.

Kako da ne.  Smile

Da je to tačno sada bi ti ispred tvog prozora čuo automobile kako piče 100 na sat a negde u pozadini kako neko koje nekog. I tako svake večeri.
« Poslednja izmena: 22. Avg 2016, 23:54:50 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.116
abenaz, ko lezi u zatvoru i zasto?
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.117
Ne budi glup jbt.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.116
mob
Ericsson jeste
Citat
Elem, smešni su mi ljudi koji pričaju o prirodnoj selekciji, preživljanju, anarhiji, borbi za opstanak, dominaciji, zlom društvu koje ih sputava da postanu He Man... a žive među drugim ljudima
i meni
Citat
Da je to tačno sada bi ti ispred tvog prozora čuo automobile kako piče 100 na sat a negde u pozadini kako neko koje nekog. I tako svake večeri.
ne bi

Citat
ljudi koje su drugi ljudi ''osudili'' da leže i zato što misle da je to nekakvo rešenje za bilo šta
IP sačuvana
social share
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine
nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.117
A ti bi to rešio... kako?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.116
Citat
ljudi koje su drugi ljudi ''osudili'' da leže i zato što misle da je to nekakvo rešenje za bilo šta

dakle zakoni postoje kao pravilnosti u ponasanju pripadnika zajednice. te pravilnosti te u odredjenom stepenu verovatnoce mogu odvesti u zatvor.

koji postoji, slozices se.

i uvek eksperimentalno mozes proveriti u kojoj meri ta pravilnost funkciunise u nekom slucaju
« Poslednja izmena: 23. Avg 2016, 00:56:45 od dabisha »
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.116
mob
Ericsson jeste
A ti bi to rešio... kako?  Smile
šta?

Citat
dakle zakoni postoje kao pravilnosti u ponasanju pripadnika zajednice.
ne nego kao POKUŠAJ stvaranja nekakve pravilnosti i kontrole

Citat
te pravilnosti te u odredjenom stepenu verovatnoce mogu odvesti u zatvor.

koji postoji, slozices se.
ne razumem prvu rečenicu. a ovo drugo da,slažem se..da postoji zatvor  Smile Smile

Citat
i uvek eksperimentalno mozes proveriti u kojoj meri ta pravilnost funkciunise u nekom slucaju
šta koj kurac znači ''eksperimentalno proveriti da li pravilnosti funkcionišu''?!? jel ti namerno ovako nejasno pišeš da bi me malo troluckao il si stvarno nemušt O.o
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.117
Pa kako bi ti rešio situacije kad neko hoće da bude vajldmen na uštrb tuđe dobrobiti?  Smile

Recimo, ja poželim da vozim Maseratija i odlučim da opljačkam nekoga da bih mogao da ga poručim. Kako bi ti rešio to moje ludilo?  Smile
« Poslednja izmena: 23. Avg 2016, 01:05:56 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.116
mob
Ericsson jeste
nikako šta ima da rešavam tvoja (i eventualno njegova) stvar wtf  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.