Hehe, a zasto ste ubedjeni da samo 7650 pa na dalje modeli koriste symbian pa samo to naizvate symbian software? Pa i 7210 . 7250 i sl modeli koriste symbian, cak i 6310 Samo sto su to S40 i S30 serije.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pa lakse mi je bilo da napisem software za symbian telefone, nego software za nokiu 7650, 3650 i 6600, posto je software uglavnom za ove telefone. BTW, ko je tvorac symbian-a kao operativnog sistema za mobilne telefone? Sta je stinger? To je koliko sam cuo neki microsoftov odgovor na symbian. Jer se to negde vec ugradjuje i kakvi su rezultati?
S stoji za Series 30 & 40 Ako mi das bilo koji link (osim ove stranice) gde pishe da postoji neki Symbian 30 ili 40, imaces izvinjenje od mene. Ali te Nokieve serije koriste Nokijin software