2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 15:00:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 54 55 57 58 ... 96
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Snuker (Snooker)  (Pročitano 194100 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3092
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 28.0
mob
Apple Iphone 5
E moj Roni, jednostavno nisu se sklopilie sve kockice i izgubio je ovo finale...

Selbi je znao da iskoristi trenutak i i uzeo titulu zasluzeno, pogotovo me odusevio zadnji frejm kako je odigro decko,ali je i dalje veliki smarac  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zivot je ringispil i kola na sudaranje

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10745
Zastava Sheffield
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Ericsson t10
kad smo vec kod selbija,koliko god ga nipodastavali,on je jedna majstorcina ovog sporta,bilo kako bilo.

Mozda je smarac,mozda dobija kljakave frejmove,al je majstor i takticar...i jer Toni Pjulis zna zasto.

Saglasan.
« Poslednja izmena: 05. Maj 2014, 23:32:29 od MjetalRatnik9366 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7787
Zastava
OS
Windows
Browser
Ucweb 2.0
R .I. P Roni Smile

Hebiga, to mu je to...
IP sačuvana
social share
ГРОБАРИ ТРОШКА ИЗА СВАКОГ ЋОШКА
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.131
O Saliven je najveca dominacija od svih dominaciju u jednom sportu

Zato i navijam za njega. Uglavnom sam za autsajdere, al protiv takvog gospodara nema šanse da bi navij'o. Isto k'o što nema šanse da bi navij'o protiv Federera (naravno osim kad igra sa Novakom).

A Selbi je naravno majstor, mislim glupo je uopšte potezati to pitanje. Igra kako igra, i znao je da protiv Ronija mora da nadmaši sebe u mrtvilu frejmova, i znao je da mora sve da ih dobije da bi pobedio. To je uradio, i na tome mu svaka čast i kapa do poda. Ono što meni nije jasno je kako možeš da navijaš za nekog ko tako igra  Smile K'o da navijaš za Marija u tenisu, taman tako..
« Poslednja izmena: 05. Maj 2014, 23:43:00 od dzejson »
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 29.0
И Селби показо знање, свака част.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
Svaka cast Selbiju, stjajan igrac, bio je i sampion u bilijaru 2006 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
mob
HTC Sensation
O Saliven je najveca dominacija od svih dominaciju u jednom sportu

Zato i navijam za njega. Uglavnom sam za autsajdere, al protiv takvog gospodara nema šanse da bi navij'o. Isto k'o što nema šanse da bi navij'o protiv Federera (naravno osim kad igra sa Novakom).

A Selbi je naravno majstor, mislim glupo je uopšte potezati to pitanje. Igra kako igra, i znao je da protiv Ronija mora da nadmaši sebe u mrtvilu frejmova, i znao je da mora sve da ih dobije da bi pobedio. To je uradio, i na tome mu svaka čast i kapa do poda. Ono što meni nije jasno je kako možeš da navijaš za nekog ko tako igra  Smile K'o da navijaš za Marija u tenisu, taman tako..

Pa znas kako,mislim razmumem te,al ono...ko sto je umetnost igrati napadacki tako je isto umetnost i braniti se i igrati takticki. Na primer,svaka cast Barseloni na primer i na svoj mogucoj dominaciji,kad im dodje jedan atletiko i takticki ih masakrira da se ni jedan igrac Barse ne vidi.

Dao sam plastican primer,ali znas sta hocu da kazem,nije to samo bunker i ko predje centar da mu umre keva,nije to katenaco 90min i cekamo penale. Dakle cela jedna filozofija igre. Da se razmumemo,ja utakmicu Livorno-Kijevo u zivotu ne bi gledo. Jer su to dve maksimalno sabanske bunker ekipe. Lutam jebiga od sporta do sporta u objasnenju,to me nervira  Smile

Aj na snuker...samim tim sto je Selbi pobedio jednog takvog monstruoznog napadaca pre svega iz svih mogucih pozicija,je samo jedan ogroman plus da je uopste uspeo u tom ei na koji nacin,jer to je isto toliko tesko kao da se nadigravao sa njim u ofanzivnim udarcima. Odigra O saliven neki sejfti i ja sav radostan jer znam da je tu Selbi jaci i da izlai ko pobednik. EEEj bre,pa taj Saliven izvodi najnenormalnije odbrambene poteze ikad koji su vidjeni...i ovaj ga i tu jebe. I opet,da nije samo bunkeras,selbi je i te kako pogadjao daleke kugle i rizikovao kad je trebalo...treba odigrati onoliko kolicinu pametnih poteza,koji moraju jednostavno biti savrseni.

I da,ja za Mareja cesto navijam,covek igra retko pametan tenis kad hoce.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15463
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.131
mob
Apple iPhone 7
selbi mentalna gromada. roni nije imao srece. jbg bice bolje drugi put
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.131
Nemoš porediš sa fudbalom ovo, to su dve potpuno drugačije stvari. Timski i individualni sport..

Za Selbija opet kažem, sve čestitke. Ja sam u polufinalu navij'o za Robertsona, i smatram da je Selbi dosta slabiji igrač od njega, o Roniju da ne pričam. Al uvuk'o ih je obojicu u ritam koji njemu odgovara, Ronija prodrm'o psihički kao što odavno niko nije, im'o malo sreće kad je trebalo i dobio. Poklopile mu se kockice.

Prošle godine je Roniša igr'o u prvom ili drugom kolu, ne sećam se tačno, protiv Ebdona. Selbi je za Ebdona Juesin Bolt lično, znači ja verujem da ćelavko ispuši jedno 7 džointa pre meča i onda mu je sve usporeno i svira mu paja baš za normalnu igru. Kol'ko puta obiđe oko stola da pogleda, da izmeri, da čkiljne malo dal ima mesta između kugli, kapiram da na kraju meča pređe više razdaljinu nego Gatuzo iz najboljih dana u utakmici sa dva produžetka.

Poenta je da ga je Roni pregazio tipa 10-4 i nijednom nije delovao da je pogubio živce. Juče i danas je imao par prilično nerezonskih poteza koji su posledica čiste isfrustriranosti tempom igre (ono zapinjanje na roze kugli na 11-11 je apsolutni vrhunac). Nije mentalno bio na nivou iz prethodne dve godine i zato je izgubio.
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
mob
HTC Sensation
Ali to opet kad podvuces crtu ne znaci da je Selbi igrao anti snuker,naprotiv.

U pravu si kad kazes da je on i Robertsona i Ronija uveo u svoj ritam,ali brate,koliko ti moras da budes mentalno jak to da uradis na onaj nacin. Nista gore po psihu nema kad te protivnik zakuca za stolicu i isprosipa ti troficene brejkove jedan za drugim,ko Roni od pocetka...do danas popodne. Selbi je konstantno jurio rezultat i bio u povlascenom polozaju...i onda se desila roze kugla.

Al i kad smo kod te kugle koja je direktno uticala na gubljenje frejma,koliko je samo Roni pogodio nekih nemogucih lopti duz celog stola dok je bela priljubljena uz mantinemu,gde je Selbi fazon skoro pa mislio da ga je snukerovo...pa onda ona zuta za donju desnu.

Primetan je mao,za nijansu pad Ronija i na psihickom i igrackom planu,sto je opet dovoljno da je i dalje Bogotac,ali sada pruza sansu ostalima da ga pobede ponekad. Ono proslo svetsko je bilo savrsenstvo,ovo sad onako. I protiv Robertsona bi se bas namucio..i protiv Dinga tek.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 54 55 57 58 ... 96
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 15:00:17
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.