Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Sep 2025, 10:37:51
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 162
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Snovi – analiza i tumačenje  (Pročitano 391680 puta)
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50199
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung Galaxy S24
da mi je samo znati na osnovu čega takve analize...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 7658
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
@ligh..
Citat
Rekao bih da imas veliki, pritajeni strah od gubitka posla, ili neke sigurnosti.
pa tu sam na civilnom odsluzenju vojnog roka (ostalo mi jos 3meseca  Smile) jedva cekam da svrsim s tim  Smile verovatno je povezano
Citat
Smatras, bio si radnik, sada se tebas osamostaliti,
pa ja tamo nisam radnik vec pravim ljudima obracune na kompu...a inace sam samostalan..
Citat
Nesigurnost u sebi, opravdavas strahom od sveta, kako i sta ces
tu i ima malo istine.. Smile
Citat
Taj svet, u koji moras zakoraciti, progutace te, ako vec ceo svet grca u nepravdi, kako ces ti
pa nije bas tako strasno Smile
lepo si ti to protumacio druze..svaka cast  Smile
ma čovjek se boji pauka... Smile
samo velikih pauka  Smile  Smile

hvala i pozz  Smile
« Poslednja izmena: 21. Maj 2008, 12:25:42 od genije1 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Sreca je jedini udarac koji me je promasio...

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 10305
Zastava u mom svetu bez patnji,lazi i bola....
OS
Windows 2000
Browser
Opera 9.25
mob
SonyEricsson w350
joj sanjala sam pre neko vece jedan cudan san. zanima me sta bi znacio,i zelim da vasa tumacenja uporedim s mojima.

ovako...

Idemo ja,provera i crni_scorpion krzo jednu veliku halu,i ulazimu u jednu,moze se nazvati,svlacionicu. ja kad udjem kazem:"E,super,ovde ima i civiluka." a CS na to kaze:"Suoer,bar cemo imati sta da zakacimo", i skine proveri majicu i zakaci je na civiluk. Ali naopacke.

Mene je san zaista zaintrigirao,i pokusala sam da ga protumacim,ali moje tumacenje mi nije dovoljno,pa me zanima sta biste vi rekli na to.
IP sačuvana
social share
I sve sto mogu i znam i kada osetim kraj iz sebe bar imam to sto bi svako pozeleo. I svaki svoj dan ja dobro pamticu znam, jer znam da prosla sam i sada spavam mirnim snom...
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Burek
mob
Nokia 
Mislim da ste počeli da se otvarate jedno prema drugom kroz druženje i da otkrivate svoje ličnosti. Moguće je da u tome ima i otkrića koja su drugačija od očekivanih ili tvog osećanja da si malo izvan događanja.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Burek
mob
Nokia 
ja sam pre neke..~2nedelje sanjao cudan san... Smile
ustvari...sanjao sam ga vise puta
ovako nekako ide:
ja kao radim u nekoj firmi (firma vise podseca na neko veliko seosko dvoriste)
u jednom snu sam bio neki sef Smile a u drugom snu sam bio radnik ...
e sad ta firma je kao neka drzavna vojna baza..(nesto kao top secret...neznam)
 (zaboravio sam da naglasim da neki detalji sna podsecaju na moju firmu  Smile)
ta firma je drzala zakljucano neko strasno cudoviste (nekog velikog pauka sa ocima itd..)
to cudoviste kao niko nemoze da ubije,nepobedivo je... Smile
i sad drzava hoce da to cudoviste nakon 100god drzajuci zakljucanu da oslobode..
to je bila i udarna vet na tv-u (info-top na pinku  Smile (nezezam se))
ja im kao govorim (tim nekim sefovima) da je nepustaju jer ce nas poubijati... Smile
niko mi kao neveruje,kao pricam gluposti ... to cudoviste se niko neplasi,samo ja...
ali niko mi na svetu neveruje da ce to cudoviste kao unistiti svet.. Smile Smile Smile
jbga...takav je san... Smile
i kao dosao je taj dan...oni ga pustaju...a ja uplasen...oprezno i polako "bezim s posla"
pauk (cudoviste) krece ka tenkovima i vojnicima...dok ja bezim,idem ulicom i gledam da uhvatim autobus...
i vidim pauka koji je za nekoiko minuta unistio sve te tenkove,vojnu bazu...pauk je baca neke ledenice (kao u crtanim filmovima)
umalo da me pogodi ali nije me primetio...i taman kad se priblizim autobujskoj stanici...san se uvek prekine...

mozda vam san deluje ..bezveze ...ali moze li neko da mi kaze...sta bi to moglo da znaci,jer jedan teisti san sam sanjao vise puta  Smile

Ako misliš da nije ono što sam prvo rekla svakako je ovde u pitanju arhetip Baš Čelika, nepobedivog čudovišta koje je držano utamničeno veoma dugo i koje kad se oslobodi postaje nezadrživo u uništavanju.

Stvarno bih morala da znam nalo više da shvatim šta je u tvom svetu ta nezadrživa i destrzktivna sila koja preti da se oslobodi i da te ugrozi. Vreme je da sam to otkriješ. Može biti i tvoj libido, a može biti i neka spoljnja opasnost.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Što možeš danas,ne ostavljaj za sutra

Zodijak
Pol Žena
Poruke 508
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ja sam više puta sanjala,da se odjednom nalazim na nekoj pustoj i ogromnoj poljani pored nekog puta i berem cveće.Kad se niotkuda stvori neki veliki crni kamion,i punim gasom krene da me juri...ja tčim koliko god mogu brzo i pre nego što se dogodi udar-da me pregazi- ja se trgnem iz sna.

A sanjala sam i mnogo puta svoju majku kako me doziva,pruža mi ruku i odvodi me na onaj svet.
I pre nego što zakoračim u svetlost,koja je veoma jaka,ja se budim u znoju i otežano disanje.Ponekad čak i u suzama.
Molim bilo kakvo objašnjenje za to.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Burek
mob
Nokia 
Citat
Ja sam više puta sanjala,da se odjednom nalazim na nekoj pustoj i ogromnoj poljani pored nekog puta i berem cveće.Kad se niotkuda stvori neki veliki crni kamion,i punim gasom krene da me juri...ja tčim koliko god mogu brzo i pre nego što se dogodi udar-da me pregazi- ja se trgnem iz sna.

Ovde je više nego očigledno da postoji nagomilani strah od neke nekontrolisane zle sile izvan tvog poimanja koja bi mogla da upadne u tvoj svet i ugrozi te.

Za majku da li je ona živa? Ako nije koliko si godina imala kad si je izgubila. U stvari za oba sna trebalo bi mnogo bolje poznavanje tvog života, ali oba su opterećena strahom od smrti i osećajem egzistencijalne nesigurnosti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia 
ja sam to sanjao jedan put, u tom vreme kad mi je rodio sin i on je bio beba. I nisam ni spavao i jako puno sam radio fizički.
Da spavam u jednu stanu,(ja sam živeo u kući) sa mojom ćerkom ko je imala dugačku plavu kosu, i beba je spavala u svoju krevetu.Nas troje smo bili tamo. Kad su probili vrata i mene su tukli i moju ćerku isto, a bebu su odneli. Ja nisam mogao ništa bio sam jako besan i želeo sam do smrti boriti.
a posle sam probudio u kući i bio mi je mnogo lakše da sve je bilo osim san. i išao sam dzakirati dalje.
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1780
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Nokia 1650
Moja majka je sanjala da je otisla u skolu i videla moje ocene, ocene su u snu bile stvarno dobre.Sta to znaci Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Ma snovi su skupina slika koje nam mozak salje nakon obrade samo opusteno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 162
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Sep 2025, 10:37:51
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.