Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 19:25:19
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Snimci Ratka Mladića u Beogradu  (Pročitano 22824 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC Wildfire S
da je smijesno ... nije !

A šta ću... ne vredi mi da vas žalim što ste blentavi, nije to za internet...  onda barem da udarimo brigu na veselje.  Smile

Aj nemoj vise da seres!!

jel su i tebe mlatili lopatom kod Peranovica?  Smile

Opizdili je branislavkom... vidiš da bunca...  Smile
« Poslednja izmena: 12. Jun 2009, 00:03:10 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.00
mob
BlackBerry bold
Citat
klico samo mi reci na osnovu cega tvrdis to. teritorija je ociscena. srba vise nije bilo posto su zauzeli taj prostor. samo mi reci gde ti vide deportacije? ko je njima organizovao prevoz?
na kosovu su bili progoni i deportacije, sa sporadicnim ratnim zlocinima od strane vojske i policije.

pa ostao je deo Srba u Hrvatskoj a ima prilicno razumnih sumnji, ja bih rekao tacnih, da je sloba u najmanju ruku pristao na to sto se desilo sa Srbima u Hrvatskoj - cuvena "razmena stanovnistva".

da bi neki zlocin kvalifikovao kao deportaciju nevazno je da li je bio organizovan prevoz ili ne. deportacija je, najkrace receno, oblik nasilnog raseljavanja stanovnistva. pri tom ja sam napisao deportacija jer izbegavam izraz etnicko ciscenje, koji nije do kraja jasan i ne postoji u medjunarodnom pravu. to je vrlo neprecizan pojam i nedefinisan. neko kada hoce da oznaci genocid kaze - etnicko ciscenje dok drugi to recimo koriste kada hoce da oznace deportaciju

na kosovu je bilo vrlo organizovanih ubistava. ako neko iz policije upadne u kucu pobije clanove porodice i pokrade ih to se moze okarakterisati kao sporadicno. medjutim, ako ti imas citavu organizaciju, da vise pripadnika policije upadne i pobije celu porodicu, pa nakon toga dodju drugi koji potrpaju tela u kamion, a onda se sve to premesti u batajnicu, pa se o tome cuti godinama - e to je nesto vise od sporadicnosti, jer to ne moze da se uradi bez dobre organizacije.
pa etnicko ciscenje podrazumeva organizaciju sa vrha. ako se sve to desilo u okviru jedne jedinice, dakle, i ubistva i transport, kao sto jeste, onda vise ne govorimo etnickom ciscenju vec ratnim zlocinima za koje treba da odgovara ta jedinica i njeni pretpostavljeni. ukoliko se ne dokaze da je ona dobila takvu naredbu, onda je vec druga prica. ali bez toga ostajemo na sporadicnim ratnim zlocinima.
zato sto vi imate hrabrosti da ista dela pocinite prvi i da onda kuknjavom pred kamerama glumite naivne zrtve

Citat
za pocetak ... tvoja podsvijest jeste svjesna da ste pocinili zlocin...
ako mislis na ubistvo svata... kao prvo pocinjeno djelo... samo cu reci da je to razlog za rat u BiH isto onoliko
koliko je razlog ubistva Ferdinanda razlog za svjetski rat Wink
vidi jednu stvar ... ti ovo u svom gradu nisi dozivio, pa ne znas... ne ponovilo se nikad nikome... pa ni tebi...
http://www.youtube.com/watch?v=8jxfUpHLrd4
ali ukljuci mozak ... nije ovaj grad geografski daleko od tvog ... jos uvijek pricamo "istim" jezikom ...
nije ovaj grad napustio nijedan Srbin koji unaprijed nije znao sta ce se ovom gradu desiti ...
nije ovo "negdje u Afganistanu" ...

pa genije da te odmah ispravim moja svest je svesna da se desio zlocin, bolje receno mnogo zlocina.
to sa ferninandom nije na mestu. a po alijinom ponasanju to se i vidi. on vas je uveo u rat i poraz.
nista nismo mi srbi bolje prosli sa milosevicem, ali to je druga prica.
ja nemam potrebe da ukljucujem ukljucen mozak, ali polako shvatam da ti imas problem sa tim jer izgleda da imas problem da nemas sta da ukljucis.
polako me provociras da dignem ruke i da kazem da me kurac boli i za tebe i za tvoj grad, ali necu.
to ne bi vodilo nikud.

IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4372
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
-jel su i tebe mlatili lopatom kod Peranovica?  - skico aj objasni mi molim te sta si mislio?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 67
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10,
Citat
klico samo mi reci na osnovu cega tvrdis to. teritorija je ociscena. srba vise nije bilo posto su zauzeli taj prostor. samo mi reci gde ti vide deportacije? ko je njima organizovao prevoz?
na kosovu su bili progoni i deportacije, sa sporadicnim ratnim zlocinima od strane vojske i policije.

pa ostao je deo Srba u Hrvatskoj a ima prilicno razumnih sumnji, ja bih rekao tacnih, da je sloba u najmanju ruku pristao na to sto se desilo sa Srbima u Hrvatskoj - cuvena "razmena stanovnistva".

da bi neki zlocin kvalifikovao kao deportaciju nevazno je da li je bio organizovan prevoz ili ne. deportacija je, najkrace receno, oblik nasilnog raseljavanja stanovnistva. pri tom ja sam napisao deportacija jer izbegavam izraz etnicko ciscenje, koji nije do kraja jasan i ne postoji u medjunarodnom pravu. to je vrlo neprecizan pojam i nedefinisan. neko kada hoce da oznaci genocid kaze - etnicko ciscenje dok drugi to recimo koriste kada hoce da oznace deportaciju

na kosovu je bilo vrlo organizovanih ubistava. ako neko iz policije upadne u kucu pobije clanove porodice i pokrade ih to se moze okarakterisati kao sporadicno. medjutim, ako ti imas citavu organizaciju, da vise pripadnika policije upadne i pobije celu porodicu, pa nakon toga dodju drugi koji potrpaju tela u kamion, a onda se sve to premesti u batajnicu, pa se o tome cuti godinama - e to je nesto vise od sporadicnosti, jer to ne moze da se uradi bez dobre organizacije.
pa etnicko ciscenje podrazumeva organizaciju sa vrha. ako se sve to desilo u okviru jedne jedinice, dakle, i ubistva i transport, kao sto jeste, onda vise ne govorimo etnickom ciscenju vec ratnim zlocinima za koje treba da odgovara ta jedinica i njeni pretpostavljeni. ukoliko se ne dokaze da je ona dobila takvu naredbu, onda je vec druga prica. ali bez toga ostajemo na sporadicnim ratnim zlocinima.
zato sto vi imate hrabrosti da ista dela pocinite prvi i da onda kuknjavom pred kamerama glumite naivne zrtve

Citat
za pocetak ... tvoja podsvijest jeste svjesna da ste pocinili zlocin...
ako mislis na ubistvo svata... kao prvo pocinjeno djelo... samo cu reci da je to razlog za rat u BiH isto onoliko
koliko je razlog ubistva Ferdinanda razlog za svjetski rat Wink
vidi jednu stvar ... ti ovo u svom gradu nisi dozivio, pa ne znas... ne ponovilo se nikad nikome... pa ni tebi...
http://www.youtube.com/watch?v=8jxfUpHLrd4
ali ukljuci mozak ... nije ovaj grad geografski daleko od tvog ... jos uvijek pricamo "istim" jezikom ...
nije ovaj grad napustio nijedan Srbin koji unaprijed nije znao sta ce se ovom gradu desiti ...
nije ovo "negdje u Afganistanu" ...

pa genije da te odmah ispravim moja svest je svesna da se desio zlocin, bolje receno mnogo zlocina.
to sa ferninandom nije na mestu. a po alijinom ponasanju to se i vidi. on vas je uveo u rat i poraz.
nista nismo mi srbi bolje prosli sa milosevicem, ali to je druga prica.
ja nemam potrebe da ukljucujem ukljucen mozak, ali polako shvatam da ti imas problem sa tim jer izgleda da imas problem da nemas sta da ukljucis.
polako me provociras da dignem ruke i da kazem da me kurac boli i za tebe i za tvoj grad, ali necu.
to ne bi vodilo nikud.

pa ... nisi odavao utisak bas svjesne osobe ...
zasto vi nas mesate sa ratnim zlocinima i zlocincima?
kazes... nista niste bolje prosli sa Slobom? ...
pa jeste ...
nama je Alija ostavio svoju zamisljenu fildzan drzavicu bez ikakvih jebenih prava ... sa sinom multi-milijarderom
ostavio nam je Srebrenicu zajedno sa "vama" ... ostavio nam je porusenu drzavu u saradnji sa slobom i franjom
... ostavio nam je daytonski sporazum zajedno sa istom dvojicom...
ostavio nam je ,ne bitno koliko, miliona nezadovoljnih i nekolicinu zadovoljnih
8.5 milijardi ... izgubljen svaki trag svakom novcicu iz cifre
ostavio nam je Mostar... i zapadnu hercegovinu franji
ostavio nam je istocnu bosnu slobi ...
ostavio nam je ... al' eto vidis ... i vecini bosanaca ... alija je legenda ... bas kao i vecini srba mladic-slobo ...
ma ... nabijem ja nas sve ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4372
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Ovo je jadno da jadnije ne moze biti. Presipate iz supljeg u prazno! Mislite da cemo uci u evropu ako isporucimo Mladica. Prazna prica! Posle Mladica ima jos nekoliko uslova, a polse tih uslova ce biti vec tesko , pa svetska kriza je . Mi smo visak! Zalim vas slepce!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Moze Federacija da nam pljune pod prozor, bedne, bedne prodane duse mogu da nam ... Smile
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4372
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Ne znaju oni kakvo njih lopatanje ceka!! Ukenjali su se sa ovim snimcima, a meni bas drago da cika Ratka vidim bar onako na TVu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
-jel su i tebe mlatili lopatom kod Peranovica?  - skico aj objasni mi molim te sta si mislio?

mislio sam na to da mora da si dobila lopatom kod Peranovica obzirom sta pises. cim se prodje Peranoviceva terapija svasa ljudi pricaju Smile

Citat
Ovo je jadno da jadnije ne moze biti. Presipate iz supljeg u prazno! Mislite da cemo uci u evropu ako isporucimo Mladica. Prazna prica! Posle Mladica ima jos nekoliko uslova, a polse tih uslova ce biti vec tesko , pa svetska kriza je . Mi smo visak! Zalim vas slepce!

Mladic nije uslov za EU, nego da se ispuni pravda

@Kamaro24
Citat

pa ako postoji neko naredjenje, onda svakako da je organizacija u pitanju. ali zlocini za koje su mnogi optuzeni, su sami po sebi sistematski, organizovani - uostalom ima i nekih presuda u tom smislu. ako jedinica dobije naredjenje bez znanja vojnog vrha onda vojni vrh treba to da kazni a sudovi da procesuiraju. medjutim ako se ne kazni onda znaci da je postojala makar precutna saglasnost i odobravanje zlocina
« Poslednja izmena: 12. Jun 2009, 00:51:08 od klićo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

cijeni sebe cijeni ce te i drugi...

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 32
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Motorola nemam pojma
Evo teksta koji svima moze da pomogne da otvore oci, ovo je dokument transkript najbitnijih sjednica vlade republike Srpske od 1992-1996 godine, procitaj te ga da bi shvatili sta se u Bosni zaista desavalo:

http://www.un.org/icty/bhs/cases/milosevic/documents/docpros/expert/mil-rep-donia030729b.htm

mozda nakon citanja ovoga teksta shvatite kakva je uloga bila ratka mladica, radovana karadzica i mnogih drugih ljudi iz rukovodstva vlade r. srpske u ratu u BIH-a. I cije su politike oni bili proizvod.
« Poslednja izmena: 12. Jun 2009, 00:51:27 od oridjidji »
IP sačuvana
social share
Ori Djidji
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4372
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
klico, ti si jedna isfrustrirana osoba! lepse bi bilo da pises o pravdi ako ti uopste znas sta to znaci!
....;vidis istoriju ce na srecu pisati nasa deca i unuci, a ti i tkavi kao ti bicete u njoj crni od crnjeg!
......tada vise nece biti podela , nece vise biti lazi....psovace te tvoji potomci!
ja idem mirno da spavam  a ti ne verujem da ces moci......pa se pitaj zasto!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 19:25:19
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.