Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 01:24:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Snimci Ratka Mladića u Beogradu  (Pročitano 22606 puta)
Clan u razvoju

cijeni sebe cijeni ce te i drugi...

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 32
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.30
mob
Motorola nemam pojma
Anea pozivam te, kad god hoces da dođeš u Sarajevo biću ti najbolji domačin...Možeš mi se javiti privatnom porukom kad god hočeš.  Pa ćemo te kao i Marijana Mijajlovića provesti kroz ovaj grad, upoznaćemo te sa istinom koju ti nisi bila u prilici da vidiš. Pa ću te upoznati sa momkom koji se zove Vladimir, ćijeg su brata iz snajpera ubili baš ti tvoji Srbi koji su sve bili samo ne ljudi za klanje, pa ću te upoznati i sa teta Borkom koja i danas zivi u mojoj ulici nije morala nigdje zbog nas otici jer mi nismo ljudi koji ubijaju svoje dojučerašnje komšije. Pa ako ti i to ne bude dosta odvešču te do mjesta masakara u Sarajevu. Pa da vidiš da su u ovome gradu od  granata Srpske vojske ginula mnoga djeca bez obzira na vjeru. Pa ako ti i to nebude dosta odvešču te do organizacije za nestale u BIH-a, pa da vidiš svojim očima ono što ti mi riječima želimo opisati. Pa čemo te odvesti u Potočare da vidiš kako je kad na jednoj ploči vidiš 50 članova samo jedne porodice.

Ako ti je ta rušilačka i koljačka politika  ono što voliš, onda se stidi što si uopšte čovjek.

Mladić je krvnik i mrlja na vašem narodu i što je prije odbacite vama će biti lakše da živite sa vlastitom prosloscu...
IP sačuvana
social share
Ori Djidji
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1272
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Gdje su sada svi ti silni srpski junaci, ostavili nas ovdje da se svađamo s nekom ženom.

Koliko znam, u Kuranu pise da zene treba postovati.
Mozda taj bosanski prevod ima neke slovne greske...  Smile

Nebrini Anea, ovo je samo napad na lazi i propagandu kojom vas danas isti ljudi u Srbiji zasipaju. Dosadio nam je javasluk vase medijske scene i to da je ona podređena lažima vladajuće elite. Zato dižemo svoj glas protiv iste i pokušavamo da probudim ljude koji se stide laži i propagande i djela kojom se ista elita kitila u svojoj prošlosti.

Anea mi pokušavamo samo da podijelimo ono o čemu vi, slabo ili nikako nemate pojma.

Tako da na ovoj temi pokusavamo da prikazemo lik i dijelo covjeka kojeg mnogi Srbi smatraju junakom, a svijet krvnikom, optuzenikom  i odgovornim za mnoga krsenja medjunarodnog prava.

Sve sa porukom da se nikome ono sto se nama desilo neponovi... jer nama netreba takva ostavstina djeci ... ako vama treba, zivite u lazi da su vam svi drugi krivi , a vi sami niste zbog onoga sto vam se prije desilo i onoga sto vam se danas desava.

Ostavljam te s ovim rijecima da razmisljas:

"Tesko nama Srbima sa nama samima"
Prosvetlitelju nas hvala ti sto si nam otvorio oci!

1.Nebrini Anea, ovo je samo napad na lazi i propagandu kojom vas danas isti ljudi u Srbiji zasipaju. Dosadio nam je javasluk vase medijske scene i to da je ona podređena lažima vladajuće elite. Zato dižemo svoj glas protiv iste i pokušavamo da probudim ljude koji se stide laži i propagande i djela kojom se ista elita kitila u svojoj prošlosti.
Ovo su tvoje rijeci!
Tebi je dosadio javasluk nase medijske scene pa ces nas prosvjetliti istinom iz tvoje medijske scene Avaza i Oslobodjenja!Pa ljudi ovo granici sa normalnim,otvorite oci,pogledajte oko sebe,shvatices da jedino na "vecih 51% teritorije BiH pale te lazi iz Dnevnog Avaza!
Medijska scena podredjena lazima vladajuce elite??????
Pa covjece jel ti znas da su danas u Srbiji i Republici Srpskoj na vlasti stranke koje su bile teska opozicija vladajucim za vrijeme rata!Pa ti optuzujes te stranke da lazu u medijima a vjerujes svojim strankama koje su vladajuce bile i za vrijeme rata!
Elita koja se kitila u proslosti je na vlasti samo u Federaciji BiH dok je u RS-u i Srbiji na vlasti neke druge stranke,znaci problem ratne elite imas ti u federaciji,ti koji govoris da je istina sto ta ratnea elita koja je ocistila Podrinje i Sarajevo od Srba,problem je sto ti mislis da je istina sto oni kazu!

2.Tako da na ovoj temi pokusavamo da prikazemo lik i dijelo covjeka kojeg mnogi Srbi smatraju junakom, a svijet krvnikom, optuzenikom  i odgovornim za mnoga krsenja medjunarodnog prava.
Ratko Mladic je General koji je vodio srpski vojsku koja je po prvi put poslije dolazak Turaka na Balkan uspjela da stvori medjunarodno priznatu srpsku teritoriju zapadno od Drine i zato ce uvijek biti srpski heroj!
Sto se tice zlocina za to neka odgovara i svako ko je pocinio zlocin treba da odgovara ali da te podsjetima pravila haskog suda nema kolektivne krivice i kolektivnih odgovornosti i ako hoces da te podsjetim pravila medjunarodnog suda opravde koji je rekao da je genocid pocinjen u uzem reonu Srebrenice u nekih pet dana e pa ja Mladica slavim kao heroja za vrijeme citavog rata u BiH a za tih pet dana genocida ako je odgovoran neka odgovara!I jos nesto posto se pozivas na evropu onda bi trebao da znas da neko dok nije osudjen moze biti samo optuzenik a ne "krvnik" kako ga ti nazivas,znas to nije u "duhu tolerancije" za koju se multietnicko Sarajevo zalaze!

3.Sve sa porukom da se nikome ono sto se nama desilo neponovi... jer nama netreba takva ostavstina djeci ... ako vas treba zivite u lazi da su vam svi drugi krivi , a vi sami niste zbog onoga sto vam se prije desilo i onoga sto vam se danas desava.
Rat se vise nece ponoviti nista se ne sekiraj!BiH je podijeljena kako treba vi iz Sarajeva nemate mogucnosti da upravljate Republikom Srpskom,lijepo cemo zivjeti i saradjivati ali samo u ovakvoj BiH,jer na kraju ipak i medjunarodna zajednica je priznala ovakvo uredjenje!
Sto se tice ostavstine djeci ovo je vrlo kratko razdoblje u istorijskom smislu zato ti predlazem da svojoj djeci pricas i o I svje ratu,o II svje ratu,handzar diviziji Jasenovcu,ovom nasem gradjanskom rat,protjerivanju Srba iz Sarajeva,zlocinima tih pacenika iz Srebrenice po Bratuncu i podrinju,pa naravno i o Srebrenici ali o svemu da im pricas jer to ima smisla,lazes ako uzmes samo ono sto ti odgovara jer to tvoja djeca nisu zasluzila!
Nama se lijepe stvari desavaju nije mi jasno zasto bi ti nas zalio,mi imamo svoju maticu Srbiju,imamo entitet Republiku srpsku,razvijamo se,napredujemo uskoro ide bezvizni rezim,pa EU,bas nam je lijepo!

A ti slobodno zivi u istoriji ali nemoj lagati svoje dijete,prvo dodji do tacne informacije o broju ubijenih,mozes i nama postovati spisk,pa vidi gdje su ubijeni ili kad su se predali ili kada su se pokusali probiti iz srpskog obruca, pa onda vidi koliko ih je poginulo u ljeto 95 a koliko prije jer ja kako vidim u toj srebrenici niko nije poginuo do ljeta 95 god.E kad budes imao tacan spisak ubijenih onda svom djetetu mozes reci koliko je ljudi tamo stradalo i kako a dok zbavis taj spisak nista nemoj pricati nije posteno ni prema deci a narocito nije posteno da koristis i manipulises ciframa tih nesretnika zato jer ti smeta Republika Srpska,znas to tinije posteno zbog tih nest=retnika iz Srebrenice da njihovu muku koristis u neke politicke ciljeve!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Apple 15
@qqqwww

Mislim da sam nesto predlozila na prethodnoj stranici...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

cijeni sebe cijeni ce te i drugi...

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 32
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.30
mob
Motorola nemam pojma

Stvarno ste ustrajni u samozavaranju.
IP sačuvana
social share
Ori Djidji
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1981
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
Anea pozivam te, kad god hoces da dođeš u Sarajevo biću ti najbolji domačin...Možeš mi se javiti privatnom porukom kad god hočeš.  Pa ćemo te kao i Marijana Mijajlovića provesti kroz ovaj grad, upoznaćemo te sa istinom koju ti nisi bila u prilici da vidiš. Pa ću te upoznati sa momkom koji se zove Vladimir, ćijeg su brata iz snajpera ubili baš ti tvoji Srbi koji su sve bili samo ne ljudi za klanje, pa ću te upoznati i sa teta Borkom koja i danas zivi u mojoj ulici nije morala nigdje zbog nas otici jer mi nismo ljudi koji ubijaju svoje dojučerašnje komšije. Pa ako ti i to ne bude dosta odvešču te do mjesta masakara u Sarajevu. Pa da vidiš da su u ovome gradu od  granata Srpske vojske ginula mnoga djeca bez obzira na vjeru. Pa ako ti i to nebude dosta odvešču te do organizacije za nestale u BIH-a, pa da vidiš svojim očima ono što ti mi riječima želimo opisati. Pa čemo te odvesti u Potočare da vidiš kako je kad na jednoj ploči vidiš 50 članova samo jedne porodice.

Ako ti je ta rušilačka i koljačka politika  ono što voliš, onda se stidi što si uopšte čovjek.

Mladić je krvnik i mrlja na vašem narodu i što je prije odbacite vama će biti lakše da živite sa vlastitom prosloscu...

Ajd dodjem i ja, pa te odvedem u opštinu Novi grad, MZ Hrasno, u kojoj se nalazila škola za djecu sa posebnim potrebama, a u kojoj su Zelene Beretke i neke druge paravojne organizacije imale svoje sjedište i koje je čitavo vrijeme rata bilo privatni zatvor za Srbe u kome su mučeni, ubijani i silovani - to uključuje i komšije iz moje zgrade i možda je to razlog što umješto 40% Srpskih stanova sada u zgradi od 162 stana ima samo 2 Srpska.

Pa ćemo onda malo da prošetamo do Kasarne Viktor Bubanj u kome su mi rodjaku izbili 16 zuba, jedan bubreg i polomili 4 rebra i obe podlaktice. I koga bi ubili da ga UNPROFOR za 2000 DM nije odatle izvadio, a u zatvoru je bio jer su mu u stanu našli pištolj od pokojnog oca, za koji je njegov otac imao dozvolu, ali on eto nije.

Pa ćemo da odemo do Hrasnice, to je tamo pored Ilidže, pa ću te odvesti do zgrade moje tetke i još jednog privatnog zatvora za Srbe, ali će ti ona biti vodič da i njoj objasniš kako nije 3 godine slušala krike i udarce i druge jezive zvuke i da nije 3 godine provela razmišljajući kad će biti njen red.

Pa ćemo da obiđemo i policijsku stanicu u Novome gradu i naći ljubaznog čika policajca koji je mog oca dočekao 1997 i koji mu je rekao da u on u svoj stan može ući i u njemu zanoćiti, ali će se on pobrinuti da iz istog u tom slučaju izađe nogama naprijed.

Dobrodošli u multietničko Sarajevo, najveći Srpski grad poslije Beograda do 1992 i grad u kome sad ima više Kineza nego Srba.

« Poslednja izmena: 11. Jun 2009, 13:06:28 od Patak Dugoprugas »
IP sačuvana
social share
'If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe." - Carl Sagan

I may be lazy, unmotivated and arrogant, but at least I'm good at it.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Ja nisam verovao u deda mraza dok na jednom...

IP sačuvana
social share
I got banned for having a common sense.
Common sense... Not as common as you might think.
Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Nokia 
joj  Smile...kako se ovde ljudi primaju  Smile....mnogo je bolesnih  Smile

mladic....mozda nije srpski heroj za vas ali je srbin i ne dam ga dok pravicno ne osude sve ustase i balije sto su klale i ubijale  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Apple 15
Ljajić: Nijedan od snimaka nije mlađi od osam godina

Predsednik Nacionalnog saveta za saradnju sa Haškim tribunalom Rasim Ljajić izjavio je danas da ni jedan od snimaka Ratka Mladića objavljenih na federalnoj TV BiH nije mlađi od osam godina

Ljajić je na konferenciji za novinare u Vladi Srbije rekao da su objavljeni snimci deo materijala koji je Srbija Tužilaštvu haškog tribunala dostavila u martu ove godine, i najvio da će Srbija insistirtati na tome da se utvrdi kako su ti snimci dospeli u javnost.

"Plašim se da je namera objavljivanja snimaka da se spreči promena stava Hilandije po pitanju vizne liberalizacije i da se ponovo dovedemo na optuženičku klupu i branimo od oprtužbi da ne činimo sve što možemo da okončamo saradnju sa Haškim tribunalom", kazao je Ljajić.

"Ne znam kome je stalo da Srbija ne nastavi put ka Evropskoj uniji ali očito je da neko u delu međunarodne zajednice nema baš najbolje namere", rekao predsednik Nacionalnog saveta za saradnju sa Haškim trribunalom.

TV Federacije BiH objavila je sinoć snimke haškog optuženik Ratka Mladića, za koje tvrdi da su autentični i da su nastali u proteklih 12 godina, zaključno sa 2008, a da su mnogi od njih snimljeni u Beogradu.

Prema navodima TV Federacije BiH, većina slika je nastala u naselju Košutnjak u Beogradu, gde se Mladić pred kamerom slobodno kreće sa porodicom, veseli na svadbi i druži sa prijateljima i rodbinom.

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 12
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat: sandra80 link=topic=444608. msg7205414#msg7205414 date=1244718886
joj  Smile. . . kako se ovde ljudi primaju  Smile. . . . mnogo je bolesnih  :weirdface:

mladic. . . . mozda nije srpski heroj za vas ali je srbin i ne dam ga dok pravicno ne osude sve ustase i balije sto su klale i ubijale  :!:

Pa covjece kako je ovo kantradiktorno !!!
Ako je ista bolesno, onda je ovaj citirani post !!!
Za razliku od tebe, ja kazem neka se svi zlocinci osude bilo da su Srbi.  Hrvat, Bosnjaci, . . . . . . , tunguzii - ako su napravili zlocin, oni su zlocinci, pa kako god da se zovu ili u koji vjeru postuju.  Zlocinac (citaj krvnik, silovatelj, kako jos) ce uvijek biti zlocinac, i zrtve ne moraju biti ljudi druge vjere (kao ovaj put sto je bilo)
Naci ce oni svoje zrtva na svakoj strani !!!!
Btw, sudeci po postovima, ovdje su osobe zenskog spola pravo zagrizene u nacionalizam, da ne kazem fasizam !!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Sarajevo, Horde, BOG i čaršija !!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Ma nisu. Smile Mi smo. Smile
IP sačuvana
social share

Evropa = UEFA = EHF = Mafija !!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 01:24:48
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.