Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 18:42:00
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Snimci Ratka Mladića u Beogradu  (Pročitano 22657 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.00
mob
BlackBerry bold
ako je snimak iz 2008 neka je ....licno kad bih ga videla ne bi rec rekla ..a 100% sam sigurna da bi mu pomogla gde god na njega naletim  Smile
kako bi mu pomogla?

Valjda bi mu objasnila da bi veci heroj bio kada bi sam lepo otisao u Hag

kada bi to uradio, sa moje strane bi imao veliko postovanje, iskreno.
povukao bih svaku ruznu rec koju sam rekao za njega i sdusno bi ga podrzavao prilikom sudjenja.
« Poslednja izmena: 11. Jun 2009, 16:02:35 od Kamaro24 »
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Nokia 
ako je snimak iz 2008 neka je ....licno kad bih ga videla ne bi rec rekla ..a 100% sam sigurna da bi mu pomogla gde god na njega naletim  Smile
kako bi mu pomogla?

Valjda bi mu objasnila da bi veci heroj bio kada bi sam lepo otisao u Hag

nece taj nikada u hag previse nas ovde ima vikendice ....kuce po selima .... Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Patriotski vapaj u Pressu                                         Objavljeno: Čet, 11. 06. 2009. 14:47

OFICIR I DŽENTLMEN

Video snimci Ratka Mladića otvorili su diznu radosti i veselja brojnih srpskih fašista koji su ovu filmsku priču iskoristili da konačno daju oduška svojim nagomilanim emocijama u kolektivnim grobnicama poremećene svesti. Veb sajt toaletoida „Press“ pokazao se kao idealno utočište za ljubavni krik vaskolkog srpskog naroda...
Prepisale: e-novine

DRAGI, VISIŠ U VITRINI
: Ne daj im se ziv u ruke generale! Srpski narod ce te vjecno nositi u srcu.Da te nije bilo.Srpski narod iz Bosne bi prosao kao Srpski narod u Hrvatskoj.Mnoge kuce u R.Srpskoj (kao i moja) imaju Mladicevu sliku u vitrini,sliku na solji za caj,ispod stakla,diskretno na stolu. Zelim ti dug zivot i dobro zdravlje! Narod je uz tebe.Oni koji ga izruce Hagu,neka se sjete Srpske kletve: Kod Srba se izdaja placa zivotom!

ETNIČKA NASLADA:
Ti koji se nasladjuju ovim snimcima su muslimani i hrvati,tako da nije za cudjenje.

ZNAMO MI VAS:
Ovo su objavili isti oni novinari koji su na sarajevskom aerodromu,posle pustanja iz Haga,sa odusevljenjem docekali onog monstruma Nasera Orica... Plasiraju dezinformacije u cilju zaustavljanja prijema Srbije u okvire EU, i dalju evropsku integraciju.... mislita da je ovo sluchajno plasirano bas u ovom trenutku kad se razmislja o ukidanju viza za gradjane Srbije?

LOKATOR: Има издајника колико хоћеш.Најбоље сведочи снимак из војног објекта и зумирање плоче са натписом "Барутана 1807 реконструисано 1976".Иначе ова барутана се налази у војном комплесу у Страгарима код Крагујевца.Да ли је ико испитивао деловање домаћих издајника током бомбардовања 1999.године.Није све могла знати свемоћна НАТО техника без помоћи са земље.О томе надлежне службе ћуте као да су им уста заливена.

Graditelj i ktitor: Mladić, zidar sa poluautomatskom mistrijom

PUCANJE OD ZDRAVLJA: Živ bio generale i niko ti ništa ne mogo - neka puknu dušmani i zli neprijatelji srpskog naroda......

KO IZDA – PIZDA: Ziv bio generale! Samo neka se drznu da te hapse, prvo cemo se pobrinuti za policijski placenicki olos koji se usudi da ucestvuje u takvoj akciji, a taj olos da zna da nece jedini da plate za izdaju.
Ko se drzne da digne ruku na generala Mladica, seme ce mu se zatrti.
A saznace se ko su imenom i prezimenom, nece ih kapuljace sakriti.
Pamet u glavu, nemoj da nestajete zbog para.
[b]
MAKE MY DAY:
[/b]Tooooooooooooooooooo Djenerale, daj Boze da mi ostanes ziv i zdrav i slobodan. Nedaj se......ulepsao si mi dan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SBogom.

ZAHVALNICA: Jos jednom hvala sto si nas sacuvao od mudzahedina i ostalih neprijatelja srpskog naroda.. Da tebe nije bilo..vjerovatno bi 1.400.000 Srba sada bilo u Drini,Savi,Bosni...itd.. GENERALE HVALA!!!

[b]OFICIR I DŽENTLMEN:[/b] Srpski heroj koji je razbio povampirene i krvozedne muslimanske mudzahedinske horde, koje su dolazile da sire svoje zlocinacke ideje , cak iz azije i afrike . ratko mladic oficir i dzentlmen . vodio je viteski i dzentlmenski srpski narod iz pobede u pobedu.

DEATH METAL:

"Ko je Srbin i srpskoga roda,
a generala Mladica izdo
ne imao od srca poroda
ni muskoga ni devojackoga.
Od ruke mu nista ne rodilo
rujno vino ni psenica bela
gubom skapo dok mu je kolena."

SLIKU TVOJU LJUBIM: Generale tvoja slika ce uvek biti ukras u mojoj kuci.

Odličan komentar, mladiću

GDE BAŠ SAD: Bosanska sramota! Kada treba da se Srbiji odblokira SSP i kad cekamo stavljanje na belu sengen listu, sarajevsko rukovodstvo odlucuje da pusti snimke Ratka Mladica, i to vece pred vazne odluke Holandije da popusti sa blokiranjem!

VASKRSAO LAZAR: Ovo je Srbin! Gledajte vi izdajnici Srpskog roda koji sedite u foteljama u Beogradu samozadovljni sto vas ponekad okrene američki ambasador! Sram vas bilo! Generale ti si ponos Srpstva! Veliko poštovanje za generala koji je već ušao na velika vrata u slavnu Srpsku istoriju rame uz rame sa Karadjoirdjem, Obilićem, Lazarom! Živeo gedneral Mladić!

NEVINAŠCE: Kako oni mogu da kazu za Mladica da je ratni zlocinac kad to jos nije dokazano...ili se to mozda vec zna? Zar nije svako nevin dok se ne dokaze suprotno?

KUDA IDU DIVLJE SVINJE:
E sada crknite Vekaricu i ostala govna,ja sam prosle godine u decembru bi sa generalom u lovu bilo nam je prelepo,osecao sam se ponosnim.Vi iz Pressa ako vas stistnu dajte im moj id.broj nije nikakav problem mogu mene da uhvate kao i generala za onu stvar. General redovno cita ovaj saj,zato mu ovim putem upucujem pozdrav i vidimo se ako Bog da opet ove godine u lovu na divlje svinje.

UVEK SPREMAN ZA GENOCID: Ponosan sam sto sam bio Djenerala Mladica vojnik. Sve sto mu na teret stavlja, ja bih sutra ponovio. Ko se ne osveti, taj se ne posveti. Bog ga blagosiljao, i zdravlja i srece mu darivao. Ponosna Srbija
« Poslednja izmena: 11. Jun 2009, 16:10:53 od klićo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC Wildfire S
Video snimci Ratka Mladića otvorili su diznu radosti i veselja brojnih srpskih fašista koji su ovu filmsku priču iskoristili da konačno daju oduška svojim nagomilanim emocijama u kolektivnim grobnicama poremećene svesti.

Smile
« Poslednja izmena: 11. Jun 2009, 16:14:19 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Apple 15
e-novine... ne moze dalje... Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Nokia 
Citat
  Ne daj im se ziv u ruke generale! Srpski narod ce te vjecno nositi u srcu.Da te nije bilo.Srpski narod iz Bosne bi prosao kao Srpski narod u Hrvatskoj.Mnoge kuce u R.Srpskoj (kao i moja) imaju Mladicevu sliku u vitrini,sliku na solji za caj,ispod stakla,diskretno na stolu. Zelim ti dug zivot i dobro zdravlje! Narod je uz tebe.Oni koji ga izruce Hagu,neka se sjete Srpske kletve: Kod Srba se izdaja placa zivotom!

ovaj kao da je usao u kucu moje rodbine u bosni  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Malo smeha za raju  Smile

Ali niko nije odgovorio na moje pitanje sa pocetka...
Citat
Cinjenice:

1. pojavljuju se zapisi dnevnika R Mladica u kojem sebe kompromituje
2. pojavljuju se njegovi snimci
3. Holandija odobrava liberalizaciju viznog rezima

zakljucak: ______________________________ _?

Citat
Da li ovo neko sprema ovih dana zamenu - Draza za Mladica  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
dobar dan
odmah da vam kazem da sam dosao sa svrhom da vam, cak i pod cijenu bana, kazem stvari koje vam se, sudeci po svemu procitanom na ovom forumu, nece svidjeti.   ukoliko je ovaj forum otvoren, bas onako kako insistirate, onda nece biti problem.   ako, pak, zahtjevate  neku dobronamjernost, koja je presirok i presmijesan pojam, jer na ovom forumu je dobrodosao svaki umobolnik ukoliko je na pravoj strani, slobodno me banirajte odmah sada.   ja to pravilo igre necu prihvatiti.  
sandra 80, tebi odmah mogu poruciti da si ozbiljan pacijent.   velis, poklonio mladic srbima srebrenicu? :frown:
« Poslednja izmena: 11. Jun 2009, 16:15:56 od fixer-bih »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Apple 15
Tu temu smo zavrsili...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.00
mob
BlackBerry bold
video snicmi su predati hagu a iz haga su volsebno stigli na program fed. tv!

to za drazu i mladica je notorna glupost koju ni najtupaviji idot na ovim prostorima ne bi mogao da smisli!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 18:42:00
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.