Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Jul 2025, 22:41:24
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sms u pijanom stanju ???  (Pročitano 37255 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
Uglavnom mi poruke budu uredu, jednom mi se desilo da sam pisao neke gluposti i greshke ali mi bilo teshko brisati.

Uglavnom kada se napijem zovem sve redom pa drzim miting.

Jednom smo ja i frend u BGD kod buraza pili jeger (bar smo mislili da je jeger) i ja poshaljem staroj poruku mozemo li uzeti ovaj jeger iz frizidera umjesto burazu, a ona odgovara Milane nemoj slucajno da bi pio, pricat' cemo kad dodjesh kuci  Smile

BTW to nije bio jeger nego neka brlja (rakija koja se baca) koju je stara ponjela za prati prozore.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Once upon a time, In a land far away ....

Zodijak
Pol Žena
Poruke 2333
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Tel.Me 
moje zadnje pijanstvo bilo je pre potopa,tj. pre pojave SMS...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 16696
Zastava Stuttgart
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Apple 
Nikako, pa da se osramotim  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ljubav vera nada

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 3375
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung x-66o
pozovesh taksi, a ono dodje besplatna voznja lep,plav kombi pun finih dechaka u plavom... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Uglavnom zovem i smaram ljude,poruke sam u pijanom stanju slala per puta drustvu,ali nista zbog cega bih se sutradan  kajala.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ja cu veceras pa cu da zamolim ribicu da mi ispuni barem jednu zelju a to je da se nadje dobar sank da mogu da se oslonim Smile

А је ће твоја рибица и мени да испуни жељу?  Smile  Smile  Smile  Smile

Definitivno ostavljam tel kuci sledeci put kad idem a znam da cu da popijem malo vise. Sinoc sam uradila takvu glupost, da ovo nece da izbrise nista.Izasla sam sa drugaricama, i malo vise popile, to malo vise znaci po 7 tekila, plus 3-4 vodke. Sa vrlo malim razmakom su mi stigle dve poruke, jedna od bivseg jedna od sadasnjeg decka, i kako sam pocela da odgovaram, pomesam sta kome odgovaram. Sadasnjem decku sam poslala :"Crkni idiote, rekla sam ti da me ne smaras vise, mrzim te, pederu, nikad te nisam ni volela. Manijace, prestani vise da zoves", a bivsem: "Duso, lepo mi spavaj, i sanjaj mene.Cujemo se ujutru, javi se kad se probudis. Cmoki te tvoja... "

To nisam ukapirala sve do ujutru, kad me je probudio poziv od bivseg, njemu sam odmah sve po spisku i oterala ga u pm. Kad sam videla u telefonu kakvo sam sranje napravila, odmah sam zvala sadasnjeg, nije se javljao pa sam otisla do njega. Jos uvek se nismo pomirili i ne znam da li cemo, jer je jako ljut, i ja bi bila ljuta. Smile jbg

Јел се средило?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

*u gadnu babu rastem*

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 12422
Zastava francuska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia 5610
uglavnom zovem sve redom i pustam muziku
jedino sam kevi slala sms

"kevo ja sam ti mortus dodji po mene"
samo jedna je mama  Smile
IP sačuvana
social share
U mom penkalu je jos mnogo mastila, ali volim da pisem samo jednoj osobi...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

True Hardcorer - Hate Corps!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1023
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
ja sam u pijanom stanju<citaj sranju>uglavnom uffff
kucam neke hijeroglife i nerazumljive poruke,a par zadnjih devojaka sam muvao u katastrofa patos stanju nekim srceparajucim porukama
uglavnom se bojim da posle lude noci pogledam poslate poruke...
a jednom prilikom sam zvao caleta i pricao mu o politici 5 min,covek strpljivo saceka da zavrsim i mirno kaze:e,komsija sava je u hitnoj nocas,pa skokni do njega da ti ispere stomak,posto cu ja ujutro da ti isperem mozak!
cale legenda!
IP sačuvana
social share
Samo ti u mome srcu si...FCRS
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Veni, vici,vidi

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3639
Zastava Sarajevo BIH
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Nokia 
Citat
a jednom prilikom sam zvao caleta i pricao mu o politici 5 min,covek strpljivo saceka da zavrsim i mirno kaze:e,komsija sava je u hitnoj nocas,pa skokni do njega da ti ispere stomak,posto cu ja ujutro da ti isperem mozak!
cale legenda!

Smile Smile
« Poslednja izmena: 11. Okt 2007, 19:36:19 od valter_ba »
IP sačuvana
social share

sve ce to narod pozlatiti
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
mob
Nokia E75
Prestao sam nositi telefone kad idem u grad jer sam ranije zbog dobrog ozderavanja izgubio dva telefona i tako da sad pred polazak u grad telefon iskljucim i ostavim kuci,a dok sam ga nosio poruke je uglavnom bilo tesko desifrovati ali uglavnom sam slao drugaricama i nekim bivsim devojkama i kad bi nakon dan-dva dosao sebi i procitao sta sam sve poslao ubila bi me sramota i gledao bih da te osobe bar neko vreme zaobidjem u sirem luku i ako je vecina razumela da sam sigurno bio pijan.
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil GTalk Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Jul 2025, 22:41:24
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.