Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.
Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
- "Завршну реч нећу дати ја, завршну реч даће неко други, онда када ни мене ни вас небуде било!"Драгољуб Михаиловић (на суђењу)
- "Ви ћете убити хиљаде, убићете десетине хиљда, утамничити стотине хиљада, али знајте никада нећете убити нити утамничити жељу мога народа да гради државу као што је демократска Америка!!"Драгољуб Михаиловић (на суђењу)
Клиторисе каква је била судбина содоме и гоморе објасни нам?
O, pa @twice nam veruje u bajke.
Sta mislis, ako Bog postoij i takav je kakvog ga crkva opisuje, zar nije on mozda stvorio i gay populaciju ?
Мислиш педере? Јесте наравно и то само због вас јебовропљана и буљаша еу. Да би ви јевропејци имали о чему да кукате кад терористи фашисти нацисти и тд. (настави даље набрајање својом терминологијом) премлате исте на паради педера. Пардон покушају параде Ето мислио је Бог и на вас кукавице па вам је створио разлог да кукате.
« Poslednja izmena: 05. Okt 2009, 12:41:03 od twice »
Клиторисе каква је била судбина содоме и гоморе објасни нам?
O, pa @twice nam veruje u bajke.
Sta mislis, ako Bog postoij i takav je kakvog ga crkva opisuje, zar nije on mozda stvorio i gay populaciju ?
Мислиш педере? Јесте наравно и то само због вас јебовропљана и буљаша еу. Да би ви јевропејци имали о чему да кукате кад терористи фашисти нацисти и тд. (настави даље набрајање својом терминологијом) премлате исте на паради педера. Пардон покушају параде Ето мислио је Бог и на вас кукавице па вам је створио разлог да кукате.
@twice pa sta je sada ovo od jednoga vernika ?
Koliko se ja secam Isus je bio pacifista. Jos ce na kraju ispasti da se mi NVO, sta ti ja znam, evropljani i slicno koji se zalazemo za nenasilje i pacifizam , vise slazemo sa njegovim idejama nego vi "verinici" ?
Znas pacifizam je ono "postuj bliznjega svoga kao sebe samog" ?