Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 20:05:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Smokva u Jevanjdjelju  (Pročitano 30583 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7241
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
za predragona> nudim istinu,ne tudje price. nudim Bozju rec ne sotonsku pricu.
Dakle, za svoja ubedjenja mi pričaš da su istinita kao i pripadnik Pokreta za svesnost Krišne za svoja.
istina nema sestru. predragon ti znas gde je istina,i istina zna gde si ti. ne brini.istina te trazi,ali ti bezis od nje.
Sestra Istine se zove Činjenica...baš ono što nedostaje tvojoj veri.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
za predragona> nudim istinu,ne tudje price. nudim Bozju rec ne sotonsku pricu.
Dakle, za svoja ubedjenja mi pričaš da su istinita kao i pripadnik Pokreta za svesnost Krišne za svoja.
istina nema sestru. predragon ti znas gde je istina,i istina zna gde si ti. ne brini.istina te trazi,ali ti bezis od nje.
Sestra Istine se zove Činjenica...baš ono što nedostaje tvojoj veri.
    prvi put cujem za tu sestru. mora da je kopile Bog u vernicima je toliko originalan da svaka taka sestra podmetnuta biva lako prepoznata od onog edemskog majstora lazi.cinjenice idu samo u sumnjivim nesigurnim osecajima. moja zena kaze da me voli i ja joj verujem i to je najjaca cinjenica. brak pun cinjenica brzo skonca.tu je brdo dokaznih materijala koji jednog dana postanu citave afere kad se dosijei otvore. zasto u nasem braku nisu potrebne cinjenice,zato sto je ona jedna hriscanka verujuca u Hrista.mogu li sumnjati u Boga bez cinjenica kada ga toliko uzivo osecam da ni sama smrt vise ne postoji u meni kao cinjenica.kad se oslobodis cinjenica videces Boga.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7241
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Činjenice su za tebe kopilad i nepotrebna stvar?
Bravo!  Smile  Smile  Smile
Nadmašio si sebe u samoobmani.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
u Biblijskom smislu to je apsolutno tako. ne znam zasto tako reagujes. moras paziti da kad govorim vrlo retko i naglaseno cu reci nesto svoje. cak i naziv je Biblijski. da ne ponavljam tu stvar ako te uzbudjuje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7241
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0
u Biblijskom smislu to je apsolutno tako. ne znam zasto tako reagujes. moras paziti da kad govorim vrlo retko i naglaseno cu reci nesto svoje. cak i naziv je Biblijski. da ne ponavljam tu stvar ako te uzbudjuje.
Ni najmanje, samo da znam sa kakvom osobom vodim raspravu. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Ni najmanje, samo da znam sa kakvom osobom vodim raspravu. Smile
          rekoh ne govorim svoje.u cemu je problem oko ove rasprave. mozemo je prekinuti onda. necu da bude nekih problema  ako ih ne mora biti. raspravu vodimo mi ali je cita mozda jos neko.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7241
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0
Ne moramo, taman će da vidi svako ko pročita videti poslednje utočište vernika u JHVH:
Mene ne zanimaju činjenice, ja imam Bibliju!
« Poslednja izmena: 04. Feb 2012, 11:55:32 od Predragoon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Ne moramo, taman će da vidi svako ko pročita videti poslednje utočište vernika u JHVH:
Mene ne zanimaju činjenice, ja imam Bibliju!
[/quote cinjenice su problem tebi,ne i meni. Biblija je sama sebi cinjenica. cemu sluzi ljuska kad orah sazri?covk koji trazi cinjenice u bibliji je kao onaj koji trazi u sobi sa upaljenom sijalicom prekidac da bi upalio svetlo da vidi,ne znam sto? jedino mrak. onda treba ugasiti svetlo i uzivati u onom  sto voli.  neko voli istinu a ona nema pomagala,a neko voli pretpostavke i onda mora imati u tome popstapala inace se sve to oce srusiti,svaka teorija na postapalima je rusiva. vekovima jedni druge ruse u teorijama,jer se uvek pokaze nedostatak ljudskom mudrovanja,tj. nauka ide napred logicno i jave se novi dokazi i oni ruse stare dokaze i cinjenice. kod Boga je sve jasno i cinjenice su suvisne. meni ne trerba jos jedna dokazna cinjenica da je moja zena moja i ne znam koji je cinjenicni dokaz trebam imati.niti da ja jesam stvoreno bice i koji dokaz jos trebam imati.i moja vera jasno doditce opipljivo  zivoga Boga i o kakoj cinjenici vise trebam mastati.cinjenice trebaju samo sumnjivcima. ali traze nemoguce,Biblija je verniku toliko siguran dokaz da je apsurdno iskati cinjenicu iz vere takoga za nevernika.to je pogresan motiv jednostavno. materijalni uvid trazi cinjenice nemateriojalno deluje drugacije. cinjenica za voduje izvucen u formuli  h2o "cinjenica za Rec Bozju i Boga je vera.druge cinjenice nema. osim jedne,nevera. no to je vec drugo stanje kao kod trudne blagoslovene zene ,koja se jos nije porodila,a tek kad se porodi videce se sto ce roditi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7241
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0
Sumnja je jedan od izvora mudrosti, ali kako to objasniti pripadniku vere koja ga ubedjuje  da se ponosi ludošću?

Inače, postoji ultra zvuk, tako da, stvarno moraš malo više da se edukuješ. Vreme je da se i ti izvučeš iz zamke hrišćanskog neznanja. Mir tebi.
« Poslednja izmena: 07. Feb 2012, 13:55:19 od Predragoon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Bice Bolje

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1830
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Pošto obojica volite činjenice, da vas podsetim na činjenicu
da postoji mogućnost slanja privatnih poruka.
Dobro vama - dobro nama....
IP sačuvana
social share
Bice bolje
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 20:05:10
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.