Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 15:41:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Smjena Dodika ???  (Pročitano 6065 puta)
Zvezda u usponu

Lako je dati zivot za nesto, kad ga nemas

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
HTC Topaz
Citat
odvajanje RS je nešto što nikako nije moguće u ovom trenutku a ti ljudi što vode taj pokret su sve same budale, ne treba izdvajanje jer bi značilo veliku krizu za RS ali treba ojačati i utvrditi RS unutar BH
To je trebalo ranije uraditi, da bi sada imali jacu poziciju, znaci pratiti siptarski secesionizam i krenuti sa nasiljem, posto ima povratnika balija koje treba zastrasivati.
Naravno Srbi koji zive van RS u BiH bi trebalo naseliti u Srpsku i stvoriti apsolutno etnicki ciste teritorije sto bi bio znak da multietnicko drustvo nije moguce (mada vise da bi ih zastitili) i da je jedino resenje rasturanje te kvazi BiH drzave.

Neki Srbi su pametno radili, npr u Gacku, Srbinju i Bileci sto su ne samo proterali, vec i spalili balijske kuce i citava sela (kao cuveno Kule Fazlagica) i tako zaustavili maksimalno proces povratka izbeglica.
Dok su Trebinjci se pravili pametni, pa im se sada vracaju ustase i balije ili iznajmljuju kuce i stanove Srbima.
To znam zato sto imam rodbinu dole.

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung S7220
ma bravo...

Dodik je odlicna stvar jer je sad tesko objasniti da jedan demokrata i protivnik radikala,Mladica i Karadzica jeste covek koga treba srusiti.Da je Dodik bio umesto SDS i radikala sve ove godine RS bi bila mnogo jaca.Radikali nisu mogli nikako uspeti jer ih je Amerika i EU unistila a SDS je bio jak zbog stare slave (Karadzica)a kad narod je video da bi SDS na kraju unistio RS i da nema nikakve veze sa Karadzicem opredelili su se za Dodika  Smile

nemoj z. da si 82 godiste?
Obozavam tvoje komentare na Dodinim temama...  Smile
« Poslednja izmena: 25. Avg 2007, 08:33:46 od vlado85 »
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat

Misli sta hoces ali je on bolje resenje od jadikala.Sta su jadikali ikad uradili?Samo jedu g... a nikad nisu nista uradili pozitivno  Smile Nisam ja lud za Dodikom ali je trenutno bolje resenje od ostalih  Smile

@od rasssse

Dobro je da se slazes.Znam da obozavas Dodika  Smile Smile Smile Smile Nisam 82 nego 81.Nije hteo  da mi prihvati nick bora81 kad sam se registry  Smile  Smile Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5054
Zastava http://forum.burek.co.yu/Themes/default/images/flags/cs.png
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Dodika niko ne može da smeni, mada bi mnogi sa Yapada i iz muslimanske Bosne to želeli !!!

Srbi sa one strane Drine što misle, Dodik jasno govori !!!

Bravo za Dodika !!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Budimo ljudi i ako smo Srbi ! Grobari Šabac

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 182
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3
Citat
Obozavam tvoje komentare na Dodinim temama... Smile

Misli sta hoces ali je on bolje resenje od jadikala.Sta su jadikali ikad uradili?Samo jedu g... a nikad nisu nista uradili pozitivno Smile Nisam ja lud za Dodikom ali je trenutno bolje resenje od ostalih Smile

@od rasssse

Dobro je da se slazes.Znam da obozavas Dodika Smile Smile Smile Smile Nisam 82 nego 81.Nije hteo da mi prihvati nick bora81 kad sam se registry Smile Smile Smile

Jedi,jedi Boro  Smile
IP sačuvana
social share
Republika Srpska je Srbija nikad B i H !!! S.R.S !!! Partizan !!! Šabac !!!
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 716
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Dodik je opasni kameleon.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
ma bravo...

Dodik je odlicna stvar jer je sad tesko objasniti da jedan demokrata i protivnik radikala,Mladica i Karadzica jeste covek koga treba srusiti.Da je Dodik bio umesto SDS i radikala sve ove godine RS bi bila mnogo jaca.Radikali nisu mogli nikako uspeti jer ih je Amerika i EU unistila a SDS je bio jak zbog stare slave (Karadzica)a kad narod je video da bi SDS na kraju unistio RS i da nema nikakve veze sa Karadzicem opredelili su se za Dodika  Smile

nemoj z. da si 82 godiste?

i ja!  Smile

Dodik nezakonito poklonio milione kubika drveta Grejemu Deju

Premijer Milorad Dodik vratio se starim navikama: Vlada RS donosi štetne odluke pod njegovim pritiskom, te odluke se ne objavljuju u Službenom glasniku RS, a onaj ko progovori o tim „poslovima“ može grdno da nastrada, jer je davanje informacija o tim transakcijama strogo zabranjeno.

Najupečatljiviji primer je odluka Vlade RS da dodeli koncesiju na eksploataciju šuma firmi „Balkan Amerika“. Koncesija je dodeljena pod apsolutno nepovoljnim uslovima po RS i budžet entiteta će zbog tog samovoljnog premijerovog poteza biti oštećen za milione maraka.

Pre dva meseca, u jednu subotu, premijer je hitno sazvao sednicu Vlade sa samo jednom tačkom dnevnog reda: dodeljivanje koncesije „Balkan Americi“, saznaje Patriot iz krugova bliskih Dodiku. Naš sagovornik dalje kaže da je dokumentom predviđeno da se eksploatacija šuma ovoj firmi dodeli maltene budzašto – po ceni od cca 60 KM po kubiku, što je u stvari poklanjanje, a ne korektan ekonomski potez, jer kubik drveta na tržištu košta najmanje 120 KM.

„Ministri su se pobunili protiv ovakve odluke, ali je Dodik tada isključio mikrofone i rekao: Hoćete li da završite kao Ivanić i njegovi?, nakon čega su ministri glasali za odluku. Dodik je naredio da se ona ne objavljuje u Službenom glasniku, svestan da bi njeno obelodanjivanje izazvalo brojne negativne reakcije u poslovnim krugovima i javnosti RS“, precizira naš sagovornik.

Veoma je interesantna Dodikova pretnja: „Hoćete li da završite kao Ivanić“, jer ukazuje na to da je nekadašnji premijer dopao Suda BiH, pošto nije dozvolio Deju da krčmi nacionalno dobro. To je delimično tačno, ali je tačno i da su Ivanić i njegovi i te kako rušili, rezali i oblali, tako da je rad Tužilaštva BiH na njihovom „šumarskom periodu“ veoma opravdan.

Taj podatak nikako ne opravdava Dodika, koji je svojim postupkom naneo štetu RS. Stvari postaju još zanimljivije ako se zna da je alfa i omega firme „Balkan Amerika“ Grejem Dej , donedavno savetnik premijera. Sa te funkcije se, prema našim informacijama, povukao nakon što je koncesija dodeljena. (Magazin Patriot zatražio je odgovor od Biroa za informisanje da li je Dej još uvek savetnik premijera, ali to odgovorni u toj organizaciji nisu uspeli „saznati“ za četiri dana“.)

Dej je veoma koloritna ličnost: do dolaska Kristijana Švarc - Šilinga na mesto visokog predstavnika u BiH, ovaj Kanađanin obavljao je dužnost šefa banjalučke kancelarije OHR - a. Čim je Nemac stupio na dužnost, bukvalno je oterao Deja, ali je ovaj uhlebljenje našao u Dodikovom kabinetu, što je krajnje kontroverzna premijerova odluka: Dej je tvorac lažnih spiskova pomagača optuženih za ratne zločine (o čemu je Patriot u nekoliko navrata pisao u ranijem periodu), na kojima su se našli i brojni Dodikovi ljudi. Dej je tada kao članove mreže podrške označio, između ostalih, Gojka Vasića , aktuelnog načelnika krim službe u MUP - u RS, koji je Dodikov intimus već godinama. Na Dejovom spisku našli su se i premijerovi biznismeni Slobodan Stanković i Slavko Roguljić , kao i brojni drugi članovi i simpatizeri Saveza nezavisnih socijaldemokrata.

Sve to Dodika nije sprečilo da Deja smesti u premijerski kabinet, ali i da mu pokloni milione kubika drveta, što svedoči o njihovim veoma bliskim dugogodišnjim poslovno-prijateljskim odnosima. Usput, firma „Balkan Amerika“ je bukvalno kofer - preduzeće, jer nemaju niti pfeniga.

patriotmagazin.com
...................................................................................
1.000 dolara ko demantuje lika u bilo kojoj recenici....  Smile

IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Never Be Friends...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2180
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
SonyEricsson P910i

Citat
odvajanje RS je nešto što nikako nije moguće u ovom trenutku a ti ljudi što vode taj pokret su sve same budale, ne treba izdvajanje jer bi značilo veliku krizu za RS ali treba ojačati i utvrditi RS unutar BH
To je trebalo ranije uraditi, da bi sada imali jacu poziciju, znaci pratiti siptarski secesionizam i krenuti sa nasiljem, posto ima povratnika balija koje treba zastrasivati.
Naravno Srbi koji zive van RS u BiH bi trebalo naseliti u Srpsku i stvoriti apsolutno etnicki ciste teritorije sto bi bio znak da multietnicko drustvo nije moguce (mada vise da bi ih zastitili) i da je jedino resenje rasturanje te kvazi BiH drzave.

Neki Srbi su pametno radili, npr u Gacku, Srbinju i Bileci sto su ne samo proterali, vec i spalili balijske kuce i citava sela (kao cuveno Kule Fazlagica) i tako zaustavili maksimalno proces povratka izbeglica.
Dok su Trebinjci se pravili pametni, pa im se sada vracaju ustase i balije ili iznajmljuju kuce i stanove Srbima.
To znam zato sto imam rodbinu dole.

Ozbiljno? Gde tacno?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Dodik je opasni kameleon.
toga se i ja plašim
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Dodika niko ne može da smeni, mada bi mnogi sa Yapada i iz muslimanske Bosne to želeli !!!

Srbi sa one strane Drine što misle, Dodik jasno govori !!!

sve te jb'lo.... stvarno tako izgleda? ok, pretpostavljao sam ali... shock... is! is! is! mars iz zablude! is is!  Smile
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 15:41:57
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.